0 oy
497 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,947 puan) tarafından
Kızlar eşimle beraber kendime hediye alıcaz doğumdan sonra takmak için:) oneriniz var mı altın gümüş felan 

13 Cevaplar

0 oy
(1,326 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Baget yuzuk de hevesin varsa onda aldir canim benim tektas bestas hepsi var ama baget e merak saldim alacakti nikah yildonumumuzde hamilelikten siser ellerim diye aldirmadim dogumdan sonra aldiricam :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız yeterki taksın seçim yapma gönder gelsin benimki 3un 1ini taktı 18 ayar haahah
(1,947 puan) tarafından
Bana kalsa hicbir şey takmasın ama etraftakiler varya o etraftakiler :)
0 oy
(357 puan) tarafından
Lira al canım ata lira karlı zincirli en azından birikim olur
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Valla ben baget yüzük istiyorum bizimki nerene takcan diyo. Ne seviyosan onu söyle bence
(1,697 puan) tarafından
Şeyime asıp gezicem deseydin. Tövbe yaa. Ne var sanki bi kadın yüzük ister kolye ister zaten eşin ayıp etmiş
(5,483 puan) tarafından
3 tane yüzüğüm var, kolye desen sürekli taktığım var bi tane, 1 tane turalı var. Künyem bozuk, onu bozdurup yenisini yaptırayım diyo bakalım daha o akta doğum
(1,697 puan) tarafından
Amaaaan kız ben de kocan gönlünü etmiyor sandım :) gerçekten nerene takacakmışsın sjdjjsjs. Allah daha çok versin inşallah gönlüne göre bi armağan alırsın❤️
(5,483 puan) tarafından
Kız daha senem dolmadı ondan hiç bi takıma dokunmadık, araba alcaz inşallah bilezikler ona gidecek sedece.
tarafından
Ahhaha aynısı benim de 1 alyans 1 beştas 2 tektas var tektas verip baget alayım diyorum ona bile olmaz yeter artık diyo bugün sordum 600 tlden başlıyomus bagetler en kötü gizlice tek taşın birini degistircem :D
(5,483 puan) tarafından
Bende tek tek var hepsinden
0 oy
tarafından

Gönlünde ne varsa onu söyle

0 oy
(134,543 puan) tarafından
Altin aldir 22 ayar olsun
0 oy
tarafından

imageben bunu cok beğeniyorum ama yaptıramadık masraf cok çıktı 

0 oy
tarafından
Benim eşim hiç bişey takmadı ama ben olsam hani bu çeyrek bileklikler var ya şık onlardan isterdim
0 oy
(12,835 puan) tarafından
Ben bileklik istiyorum ya ne zzamandir annem yapcak onu simdi. Enistem ablama 5taş almisti
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Altın olur ama ben olsam.yatirim amacli birsey tercih ederdim benim kocam düşünür eminim ama.ins yapmaz.birsey ev aldık.odemeler vs almasa daha mutlu.olurum 
0 oy
tarafından

Ne istiyorsan o :D

0 oy
(7,095 puan) tarafından
Altin al kuzum ceyrek bileklikler de cok *** duruyo yada gunluk kullabim icin isimli kolyeler var yatirim yapcm dersen resat altin al kolye zincirli 
0 oy
tarafından
Pırlanta set:)))

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 370 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 962 göst.
24 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Bayanefendi (1,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.