Kızlar ufak bisey anlatcam.
Bugün 10 aylık oglumu doktora götürdüm. Giderken 2 tane minibüse biniyorum sırayla :D geri dönüşte oğlum uyudu. Sonra ikinci araca bindim bi süre sonra uyandı. Arabaya büyük valizle bi kadın bindi. İşte yer falan kalmadı. Oğlum bebek arabasında oturuyor yanımda ben arabayı tutuyorum. Yalnızım bu arada. Poşetler falan var bi kaç bisey almistim dönerken. Çocuk için sırtçantası falan var bide çocuk derken.. ben arabasını kapatamadım (ilk dakikalarda uyuyordu zaten.
Bi süre sonra valizli kadın şoföre seslendi dolmuşta bebek arabası yasak değil mi diye adam sağolsun benden taraftı. Kadın yalnız olduğu için kapatmasını istemedim dedi. Valizli kadın hala köpürüyor bana. Napiyim dedim bebek arabasız nasıl taşıyım bu kadar şeyi ve bebeği. Hanfendi zaten ilk uyuyirdu bebek şimdi uyandı dedim o senin sorunun dedi. Birde ben bu tür tartışmaları sevmem beceremem zaten. Bisey demedim zar zor çocugu kucagima aldim poşetleri topladım falan.. Birinden rica ettim arabayı kapattı. (zor kapanıyor zaten) bir yandan oğluma şey dedim "gel oğlum abla sığamadı arabaya rahat rahat gitsin". Gözlerim doldu resmen yaa o an
Kara kara düşünüyorum artık inerken nasıl incem diye Biraz ilerleyince liseden arkadaşım denk geldi o yardim etti valizli kadın yüzünden evime uzak yerde arkadaşimla beraber indik. Yürüdüm artık eve.
Sinirden halaa başım ağrıyor
Çok yorgunum şu postu paylasıp uyucam
Buraya kadar okuyanlara teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin. İyi geceler