0 oy
640 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (899 puan) tarafından
:'(((( şuan çok kötüyüm.. eşim farklı ilde .. ben 6 aydır ailemdeyim başta çok kötü aserdigim için ailemin yanına geldim.. sonra virüsten dolayı gidemedim.. Eylül 1 de evlendim 21 Aralık'ta hamile olduğumu öğrendim.. eşimle hiç vakit geçirmesine 6 haftalıkken ailemin yanına geldim.. eşimle hamileliğimi yaşayamadım:'(((( şimdi beni böyle görmesini çok istiyorum.. haftaya Çarşamba izne gelecek ailesinin yanına ben de cumartesi gidicem.. ama çok korkuyorum nasıl olacak virüsten dolayı bilmiyorum benim gibi bu süreçte eşinden ayrı kalıp bir araya gelen var mı şuan 30+5 haftalik hamileyim eşimi çok özledim o da beni çok özledi nasıl olacak bilmiyorum çok üzgünüm:'(((

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok uzun olmuş allah kavuştursun..

Ben 1 gün dahi uzak kalamam ya esimden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aşerdin diye aile yanına niye gittin ki canım eşin nerde 
(1,698 puan) tarafından
Aşermek mide bulantısı ve halsizlik Olarak da söylenir bizim taraflarda mesela belki öyle demiştir
tarafından
Aşerme diyince canı bişiler çekiyor ondan gitti sandım ben :)
0 oy
tarafından
Nasil bu kadar ayri kaldiniz ben hic anlamadim. Benimki 3 gun biyere gitmeme izin vermiyor gitsem de orda burnumdan getiriyor gel gel diye. 6 ay boyunca niye gitmedin o izin alip niye gelmedi. Bir de aseriyosun diye ailenin yanina gitmek ne alaka bdnde aserdim aldik yedik alamadigimizi yemedik
(499 puan) tarafından
Midem bulanıyor demek istemiş :) onun adı da asermej
0 oy
(738 puan) tarafından
Kavusuyosun niye kotusun onu anlamadım biz de 9 ay ayrı kaldık birkeresinde en kısa ayriligimiz 5 ay on günlüğüne geldi yine göreve gidecek asker eşi misin sende
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Esin nerde cnm neden 6 aydır gelmedi acaba sürekli bi işimi var
0 oy
tarafından
Ben memlekete gidecem sadece 15 günlüğüne eşimin arkasindan aglayaacm nerdeyse bırakamam diye biran önce evine yuvana dön bak tavsiye
0 oy
(125 puan) tarafından
Aman Allahım çok zor ya , Allah yardımcın olsun, çok uzun süre ayrı kalmışsın
0 oy
tarafından
Ailenin yanına neden gittin anlamadım aserdim  diye gittim yazmışsın ama eşinin yanında daha rahat geçirmez miydin hamileliğini?
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Anlamadim aserdigin icin ailenin yanina gittin yani yemek yiyebilmek icinmi esinin madi gucu yokmu canm Vallahi anlamadim
0 oy
(5,106 puan) tarafından
Maşallah kız 6 ay bayagi uzunmuş. Ben bir haftaya bile dayanamam galiba.
0 oy
(899 puan) tarafından
Ben virüs diyorum korkuyorum diyorum herkes neye takılmış.. açıklık getireyim.. kötü asermek yani kusmak her şeyden tiksinmek masa örtüsünün desenine kadar midem bulanıyordu. Neyse ne kadar zor günler yaşadığımı anlatsam anlayamayacak çok insan var.. eşimle Türkiye'nin bir ucunda hastane ulaşımının zor olduğu bı yerde yaşıyorduk eşim astsubay nöbeti vs oluyordu yani bakıma çok ihtiyacım vardi. Zar zor ailemin yanına düştüm iki ay falan kalır giderim dedim maalesef ki virüs çıktı gidemedim. Eşinden nasıl ayrı kaldın ben kalamazdım vs diyenler olmuş büyük konuşmamak lazım.. biz eşimle sevgiliyken nisanliyken eğitim askerlik vs nedeniyle çok ayrı kaldık aliskiniz uzaklık bizim aramızdaki bağı satamaz.. ama özlem her zaman var ikimiz de çok şeyden fedakarlık ettik şimdi de izne gelecek çok heyecanlıyım fakat endişeliyim.. 7 Aylık hamileyim ve virüs beni korkutuyor belki de eşime sarilamicam bilmiyorum nasıl olacak.. Ben bu üzüntümü paylaşmak istedim benle aynı durumu yaşayan vardır belki diye.. ama herkes asermeme ve eşimden nasıl bu kadar ayrı kalmama evime dönmem gerektiğine falan takılmış.. garip..
0 oy
(1,158 puan) tarafından
İnşallah bişey olmaz canım dikkat edersin yolculukta falan

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 648 göst.
16 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nazli1elif (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 604 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Benceemine (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.