0 oy
936 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (499 puan) tarafından
Bi haftadır ailemin evindeyim. Eşim normalde kötu bi insan degıl ama aile olamadı o kavramı bi turlu çözemedi olmadı yani :(Hıperaktıvıte dikkat dagonıklıgı bozuklugu varmış. Yeni yeni ahır psikıyatr ilaçlara baslamıştı.  Ama gecen hafta aramızda bı kavga oldu. Ve agzı gevsek olan eşim bana her sinirkendiğinde her kavgada boşol der. Bu son hakkımızdı ve yıne dedi. Tefarruata girmek istemıyorum. Sonuc olarak ailemin evindeyim. Ilk gun dedim ki evet rahatladım kurtuldum. Ama 2.gunden itibaren oyle bı acı saplandı ki içime..

Hep acaba dıyorum.belki ıyı olacaktı belki belki belki. Ama yıne silıp atan o oldu istemeden yaptı bılıyorum psikolojık sorunları var ama...

Of bilmiyorum boguluyorum ne yapcam nasıl kurtulcam bu histen. Yan yanayken belki nefret ettıgımı bile hissediyordum... Ama şuan  ömur boyu artık ayrıyız bu beni mahvedıyor. Ben onu bu kadar sevdıgımı gercekten bılmıyordum.. :/

Dun bazı ozel esyalarımı almaya gittim eve. Annesi de geldi cok aglıyormuş. Yuzu gozu hep şişmiş. Benim eşim işkolik bi ınsan zaten aramızda ki huzursuzluğun %90 ı da buyuzden Di... Adam calısmak tan eve gelmeyi bile unutacak hale gelirdi.. 1 haftadır dukkanına bile gitmemiş. Bana 2 ay sabredemedi ben ıyı olacaktım demiş...

Hiç konusmadık da daha ne ben onu aradım ne o beni..

Dava acmayı dusunuyorum ama elim bile gitmiyo oyle kotuyum ki. Ayrılık acısı ölümden zormuş gercekten :/ben bununla nasıl bas ediceö bilmiyprum. Dua istıyorum arkadaşlar :(içimi dokmek istedim o yuzden yazdım :(

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boşol dediyse ve boşadı ise herşey bitti canım ne yazık ki sen başkasıyla evlenip ilişkiye girmeden tekrar eşinle evlenmezsin yazık etmiş kendisine de sanada neden bu hale geldiniz bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım 
-Reklam-
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Ben bosandim canım kisiye gore değişir ama ben 23 yil bekledim değişmesini kolay değil öyle çekip gitmek hayat paylaşıyorsun cok ikilemde kaldigim zamanlar oldu doğru mu yapıyorum diye ama cok emek verdim çok çabaladım dagitmamak icin olmadi 

simdi aradan zaman geçti oda.bende ayrı yuvalarımizi kurduk mutluyum şükür çocuklarımız zaten büyüktü bizden ayrı yaşıyorlar babalarıyla da benimle de aralari iyi gidip geliyorlar sorunumuz yok sukur allah hakkinda hayırlısını versin doğru karar vermene yardımcı olsun ins.  
0 oy
tarafından
Mutlaka sağlam bir hocaya sor eşinin psikolojik sıkıntısı olduğunu ve ilaç kullandığını sinirle boşol dediğini ve nikahın düşüp düşmediğini sor. Normalde psikolojik olarak sıkıntı olmazsa direk düşer ama belki sıkıntıdan dolayı geçerli olmaz öğren iyice canım Allah yardımcın olsun 
0 oy
(1,937 puan) tarafından
Ayrılmak istiyosan eğer o her zaman yapilabilecek bir şey onun için hiç acele etme, ama bir kere daha şans ver bence bi bak düzelmezsa sonra ayrilirsin onu her zaman yaparsin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
73 cevap 1,475 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Reyhan Karaca (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 438 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 379 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kardelen.kardelen (77 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,756 soru

23,670,010 cevap

309,515 kullanıcı

...