0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından
Kizkar kanguru alan var mı hani bebek önde gezdiriliyor ya bebeğim hep kucağa alışmış sizce gereklimi kullanislimi  ne zaman kullanmak lazım 

8 Cevaplar

0 oy
(929 puan) tarafından
Bizim bebek arabası travel sistem biraz ağır markete,sağlık ocağına falan giderken kullanmak için bende alıcam kanguru . Gerekli değil ama kolaylık bence. Artık yenidoğan aparatları var onlarla doğumdan itibaren kullanılabiliyo 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana hiç klullanisli gelmiyor o ya bilmiyorum tabi ki 
(1,424 puan) tarafından
Kız sen daha doğurmadın ki :)))
tarafından
Dogurmadim ama 9 tane çocuk büyüttüm yigenlerim var hepsi yanımda görüyorum biliyorum
(1,424 puan) tarafından
Hey maşallah şanssa yaşın kaç bu arada cnm
tarafından
20 canm ama hepsine ben baktım
0 oy
(6,396 puan) tarafından

Ben kraft domino kanguru aldm gayet kullanisli :)

0 oy
(5,936 puan) tarafından
Solomombaby in kullaniyorum 2 haftalıkken yebi doğan aparati ile kullandim simdu 3 ay 22 gunluk yeni doğan aparatsiz kullaniyorum 1 aydir ve cok memnunum 
(1,424 puan) tarafından
Peki en merak ettiğin şey şu kafasını saga sola oynatmaya çalıştığında pat diye düşmesin  kafası bazen bebeğim öyle oluyor tam 2 aylık olduk
(5,936 puan) tarafından
Benim aldigim kangurunun kafa icin desteği var canim
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Solomombaby kullanıyorum pratik oluyor bı yere giderken çünkü devamlı kucakta durmak istiyor onunla rahat ediyorum
0 oy
(105 puan) tarafından
Ben de Solomombaby aldım canım memnunum tavsiye ederim :) 
(1,424 puan) tarafından
Kanguru ile aynı degilmi
(105 puan) tarafından
Kanguru markası canım
0 oy
(17 puan) tarafından
Bende bebek arabasi yerine arabamiza oto koltugu parka saga sola gitmeye de solomombaby yenidogan aparatli kangru dusunuyorum. Buyuyunce tasiyamayinca hafif baston araba alirim diyorum cunku travel sistem hem pahali hem agir kaba ugrasamam
0 oy
(185 puan) tarafından
Çok güzel ilk kizimda çok rahat ettim bu kızda biraz daha buyusun alırım kucaga
(1,424 puan) tarafından
Peki canım kaç aylıkken koydun  kanguruya
(185 puan) tarafından
Hatırlamıyorum cnm ama şuan bebeğim 2 aylık olcak geçen koyayim dedim olmadı içinde kaldı resmen erken yani

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
26 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Citipiti (4,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
18 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melis... (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 148 göst.
8 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sinem_A (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,350 puan) tarafından soruldu

410,889 soru

12,364,782 cevap

41,896 kullanıcı

Kategoriler

...