Eveeeet beklenen gun gelio bn hic bise yapmadim cunku cok kararsizim bole oldumu bilmiodum kac gundur hediye bakiom bise bulamiom nasil yapsam masa hazirlasam size sorayim dedim belki taktik verirsiniz derin bilgilerinizle baciniza
Bendede var o dert 29 temmuz da
Kocisim aliyo beni yemeğe goturuyo geziyoruz ben bir şey yapmıyorum yani
Eşim kutluyo ben kutlamiyom
İlk yıldönümünüzü eşim şileden otel tutmuştu orda kutladık. 2.yi bir milletvekilinin düğününde kutladık. Davetiyesini biz yapmıştık sağolsun davet etmişti. 3.bu yaz olacak bebeğimizle naparız bilmiyorum.
5 yildr evliyim hic kutlamadik
Güzel bir yemek hazırla canim mum eşliğinde güzelce giyin sofrani kur fotoğraflarınızı balonlara as mum severse masaya kadar yol gbi bir kac tane koy birde pasta yapabilirsen süper olur bence en güzel hediye bu
Gecen gun benim hazırladığım sofra örnek atayim sna virüs olmasa dışarda kurlardık ama malesef evde kutladık ben pasta yapmadım eşim yaptırmış hediye onu koydum masaya
Buda hediyemdi bunu kullandim ben masada bende esime adidas tsort almıştım ona ihtiyacı vardi hamilelikte alisverise cikamayinca anca onu alabilmistim
Canım ben bi keresinde balonlara notlar yazdım içlerine girişe iğne koydum kocaman okla gösterdim hadi marifetini görelim diye balonlarla önce pastayı buldu sonra kıyafetlerini değiştirdi sonra da beni buldu
Ama çocuklar yoktu o zaman
1,502,527 soru
24,533,187 cevap
360,070 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın