Kizlar bugun buyuk eltimle diger eltimin yanina gttik prda laf eskilerden acildi buyuk eltim eaimle bizi tanistiran allah var her seydede yardimci oldu neyse bana dediler oglumuz seni parayla aldi dediler bnde dedim ne parasi dedim bana dugunde dirsegime kadar bilezkmi taktiniz dedim herseyi biz yaptik dugun salonu tuttugumuzda eaimin cebinde para yoktu 20 tl bn karttan cektrdim kapora icin dedim oda dedi para verdik filan hala israr etti dedim ne parasi dedim ne yaptiniz bana dedim nisanda bile bi yuzukle kupe alacaktiniz bn eaimi kandirdimda bi bileklik aldiniz dedim yok diyo bn soyledim zaten alacz diye diyo bnde bn soyledigim lafi bilmiyom mu dedim bn ne istedm snki dedim sozum aile arasinda yapildi nisan aile arasinda yapildi evlendikten snra 1 yil calistm dugun icin esime kredi cikmadi bn cktim kendi adima yüksünmuyom yine cekerdim ee diyo kayin babam para verdi 15000 tl diyo bana yaptiklari kizlar dugunde bi set taktilar bide biz evlendikten sonra tarlalarini devlet aldi herkese 15000 tl dagttilar bn hic lükse kacmadm babam zaten basta soyledi bnm yapacak durumum yok sizde ne istiyosaniz onu yapin şunu alin demem size dedi simdi esim gelsin soyleycem sen bana para veriksin ne parasi verdin diyecem simdi diyim ki ilerde yine lafi acilirsa verecegi cevabini bilsin bnm aldigim seyler beyz esya bi oturma grubu bi yatak odasi kizlar bigun eltimle bu noktaya gelecegim aklima gelmezdi