Boyle doktorları Allah bildiği gibi yapsın ilaç yazıp yolladı verdim fayda etmedi sabah oldu çocuk havale geçirdi kollarımda mosmor oldu öldü sandim Bi an bende bayılacak gibi oldum saglık ocagı bize yakın diye aldım oraya koştum nasıl oraya gittimi bende bilmiyorum o panıkle kendimi orda buldum eşim de evde yoktu o kadar korktum Kı ambulansı aramak aklıma gelmedi bile saglık ocagı doktoru da hıc bırsey yapmadı cocık ölü gibi yatıyor ilac yazdı eve gonderdı Bi de diyor Kı tekrar havale gecirebilir ambulans cagır bizi hastaneye yolla dedim gerek yok zaten goturmezler hastanede virüs var birsey olmaz virüs kapmasımdam iyidır falan sacmaladı durdu aldım oglımu aglaya aglaya kaynanamlara gittim direk hastaneye geldik.
Hastanede yine ilgilenmediler grıp olmus cocukları alıyorlar bız sıra bekliyoruz ya cocuk ölü gibi diyorum sesı solıgu cıkmıyor Allah rızası İcin bakın diyorum biri geldi trıajdan verdıklerı karta baktı senın acil oncelıgın yok dedi zaten ıstuden 1 saat falan gecmis oldu tahlil falan yaptılar sıra bekle tahlil sonucu bekle dun 6 da hastaneye yatırdılar serum falan verdılrr bıraz kendine geldı oglum cok sukur sımdi de corona dan şüpheleniyorlar karantinaya aldılar bizi sonucu bekliyoruz Allah boyle sorumsuz doktorları bidigi gibi yapsın inşallah Bi gelip ilgilenmiyolar bilr Bi atesin ölçüp gittiler iki kere dunden beri vicdansiz umursamaz doktorlar