0 oy
742 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,379 puan) tarafından
Girmeyeli ne kadar uzun süre  olmuş bugun telefonu elime alınca farkettım kızım 63 gunluk oldu ama bu surecte ben ve eşim resmen yaşlandık kızım oyle bir zor bir bebek ki iflahımızı kurutuyor resmen sabah 7 de kalkıp gece 11 e kadar bizimle tabı bu surecin 6 saati neredeyse aglamakla gecıyor tam anladık balık burcusun da  bu kadarda olmaz yani :) dün biraz nefes alalım dedım uyuttuk 15 dakikalık mesafedeki sahile indik aracı park eder etmez basladı bagırmaya tabi evde eşimle anlaştık aglayabılır plan bozulabilir husrana ugrayabılırız sinirlenmek yok dıye neyse arabaya koyduk belki araba tıkırtıaı ile uyur yok anam arabayı zaten sevemedi eşim arabada yatmadıgına inanmıyordu gozleri ile gormus oldu baktık yanımızda bir cami hemen koyduk battaniye ıcıne basladık sallamaya yıne yok tabı o pes etmedi bız pes edip geri donduk eve yolda gordugum tum hamilelere sakın cıkarmayın bırakın kalsın orda dedım :))))  ve yeni bir karar daha aldım 2 ay daha ev hapsine devam canı sıkılan tek cıkıp gezecek bu surecte asla 3 kısı cıkmıcaz nasılsınız bakalım kimler dogurdu 

12 Cevaplar

0 oy
(2,076 puan) tarafından

Günaydin cnm bi an okuyunca acaba bizdemi böyle.olcaz dedim 36+4haftamdayim bende biran önce dogurmak istiyorum 2 haftam var bakalim hayirlisi artik sende pes etme cnm mutlaka bebeğin düzene girer inş:)simdi o.mis gibidir kokla onu yerime

(1,379 puan) tarafından
Pes etme gibi bir sansın yok zaten canım her gune sıfırdan baslıosun fakat rıtueller aynı :))) 11 saat kucakta gezdıedkten sonra koklamak yerıne yiyoruz bız onu tabı yukarıda soyleme yı unuttum bırde uyusun diye 4 saat ayakta sallıorz tabanlarıma kara sular iniyor halıya surtmekten sozde hamile iken bebegı hıc sallamıcaktık:))))) hayırlısı ile kucağına al ınsallah ve bebegın mışıl mışıl uyusun
(2,076 puan) tarafından
Ayyy cnm bende sallamicam diye konusup.duruyorum.ama sanirsam o bizle degil bebekle âlâkâli neyse artik hayirlisi olsun amin cok tesekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Canım ben altı ay çıkmadım evden :) üç ay zaten vara yoga ağladı doktora götürüyorum birseyi çıkmıyor eve geliyoruz kucaktan başka bi yerde susmuyor daha üç ay kadar önce bebek bakımı bölümünde ağlayıp duruyordum emzik almıyor, memeden inmiyor vs diye. Çok şükür şu an 8 aylık dün birlikte düğüne bile gittik hiç rezil etmedi beni çok eğlence seven bir bebisim var artık :) sabır annesi büyüyecek 
(1,379 puan) tarafından
Bizde goturduk canim doktorun odasına girip ben bakamıyorum bu cocuga alın dedım resmen adam bırsey yok kucakta gezdir pıslısla dedı resmen
(2,890 puan) tarafından
Aynen canım bana da dalga geçiyordu doktor bi şeyi yok ağlar normal diye :) çabuk geçiyor zaman ne ara bu kadar büyüdü anlamadım bile
(1,379 puan) tarafından
İnşallah tez zamanda ben de rahatlarım
0 oy
(2,840 puan) tarafından

Gunaydinnn<328 haftadayim canim dogurmadim tabiikide ama sancilarim var bugun kontrolimde var artik net bi cinsiyet soyleseler mutlu olcam da inat cikti bu bebe:angel: kime cektiyse (tabii babasina cekmis) cokk merak ediyorum insallah ogrenirim bugun

(2,840 puan) tarafından
Iki kez ayrintiliya girdim birinde erkek digerinde kiza benziyo dedi hemde ayni doktor ogrenince (ogrenirsem eger) bi doluu postt acicam kesin
(1,379 puan) tarafından
Hadı bakalım merak ettım ya
(2,840 puan) tarafından
:) hazirliksiz yakalancaz sanirim biz bu gidisle
(1,379 puan) tarafından
Sen unısex hazırlık yap canım
(2,840 puan) tarafından
Icimde hep bi pembis hevesi var benim yaa buyuk ihtimalle pembe bi takim goturcem yanimda ahahahaa erkekde olsa giyecek onuuu oda bana cektirdi bende ona cektircem
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Bizim bebişte 48 günlük canım ilk ay cok zor geçti gercekten eşimle beraber bakıyoruz yanımızda kmse yoktu, bebeğin ne istediğini anlayamadığımızdan kaynaklıymış meğer ki, ben şuanda 45 dk bir uykuya geçiriyorum yormadan uyurken ağlayacağıından uyanır uyanmaz hemen emziriyorum( bizim kız ağzına dolu dolu süt gelmesini seviyo o uyurken iyice besleniyorum bende) snra yarımsaat dolu dolu vakit geçiriyorum konusuyorum oynuyorum dans ediyorum snra aralarda emzirmeye çalışıyorum oyunla karnı aç oluncada ağlıyor gazı oluncada ağlıyor uykusu oluncada ağlıyor, sende dene böyle canım daha huzurlu bir bebekle karşılasacaksın ben 2 güne bir dısardayım, ağlayınca ne meme alıyo ne uyuyo cok bunaltıcı oluyo bn ağlamadan tüm ihtiyacını gidermeye çalışıyorum 
0 oy
(2,047 puan) tarafından

image

bu sana daha cok yardımcı olur canım
(1,379 puan) tarafından
Canım cok sagol ben bunları teorik olarak hepsini biliyorum hemsire yim Ama bebegim uygulama ya izin vermıo mesela suan kucakta geziyor koltuğa oturum 2 dk baslıo bagırmya zaten aglamıo sadece bagırıo devamlı yenı bırsey istuo hersey den 10 dk da sıkılıo
(2,047 puan) tarafından
Bende sağlıkcıyım canım ama kendi bebişimize aynı olmuyo :) Allahım yardımcın olsun bazen ağlayınca öyle bunalıyordum ki bırakıp öyle ağlamasını seyrediyordum :)
(1,379 puan) tarafından
Aynen oyle bazı kuralları unutturuo resmen
0 oy
tarafından

Günaydin canm ewt uzun süredir yoksun farkettk kızını anlatınca kuzenim aklıma geldi onun kızıda öyleydi kaç çesit besik aldi  Allah blr hep battaniyelerle sallandı ama ona ragmen kuzenm pes etmedi uzun yolculuga bile cikti agladgnda otoban kenarinda battaniyelerle sallandi:) şmdi 1 yaş oldu kucuklugun afacanligi hala dewam 2 dk duRmuyo pesindeler Allah yardimcinz olsun balık burcu oda bu arada benden tawsiye o burçtan dogurmayın denedk ablaminkide aynı burç aynı huy:D he bide bunlarin en beter huyu yemek yememeleri inSallah seninki öle olmaz

(1,379 puan) tarafından
Sallamak sorun degıl canım da mesela dun gece 4 saat salladım
tarafından
Allah yardmcnz olsn canm
(1,379 puan) tarafından
Sagol canım benım
0 oy
tarafından
Hoşgeldin kızçe özlettin kendini he haticeyle birlikte bi yok oldunuz daha sesinizi duyan cennetlik oldu valla :))) 
(1,379 puan) tarafından
H. B canım nasılsın
tarafından
Iyim Canim sagolasin seni sormalı gözükmüyorsun:)
(1,379 puan) tarafından
Canım malum benım kız ıflagımı kuruttu tel elime alamıom
tarafından
Yaaa allah yardımcın olsun kuzum
0 oy
tarafından
Ah bu minikler ah :)) benim kızımda arabadan nefret ederdi arabaya binince bir başlardı ağlamaya allahım inene kadar hiç bir şekilde imkanı yok susturmanın bi dışarı çıkarım rezillik diz boyu ne altına yapması biter di ne emmesi güya gezmeye giderdim evden çıkar avm bebek bakım odasına ordan da çıkar geri eve bana gezme oluruz:D hey gidi günler şimdi de beraber kıyafet falan bakar alırız ayakkabısını vs kendi seçer parka gider sen git otur ben oynarım diye beni istemez tüm bunlar 2.5 sene içinde oldu yalnız:D zaman çok hızlı geçip gidiyor bir bakmışsın ki bütün zorluklar bitmiş koynunda uyuttugun minik kuş uçmaya başlamış aaahh ah daha bunun genç kızlığı var başka şehirde üniversitesi var eli oğlunun alıp gitmesi var her bir anın tadını çıkartmak lazım valla kızımın bebekliğini ben omca sen çekmeme rağmen o kadar özlüyorum ki :) annesi kurban olsun o miss kokusu hala burnumda keşke bir fanusa koyup bebek halleriyle saklayabilsek öyle vitrinde dursa gelsem gitsem sevsem :))
(1,379 puan) tarafından
Yok yok canım buyusun anne kız gezelim
tarafından
Şimdi sana zor gelir de büyüyünce inan sende özlersin:) allah sağlık sıhhat versinde tek gezme gitme bir kaç ay rabbim kolaylığını verir inşallah üzme tatlı canını keyfine bak :)
(1,379 puan) tarafından
Orası oyle canım balım o benim valla Rabbım saglık versın tum evlatlarımza
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından

İnan o kadar bebek hasreti çekiyorum ki güle güle okudum olsun da nasil olursa olsun diyorum şuan. 22+1im canm bekliyoruz bakalım :) rabbim sanada kolaylık versin 

(1,379 puan) tarafından
Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım
tarafından
Amin canm inşallah sağol
0 oy
(263 puan) tarafından
Canım hangi hastanede doğum yaptın 
(1,379 puan) tarafından
Galiba bursalısın esentepe de yaptım canım
(263 puan) tarafından
Aylar öncesinden hatırladım yine bi muhabbet olmuştu senle . Memnun kaldın mi canım doğum da bende o hastaneye gidiyorum 1 ay kaldı neredeyse haftamin dolmasına orda yapcam bende doğumu
(1,379 puan) tarafından
Ben cok memnunum canım birde hepsi meslektaşım hastane yonetımden tanıdıkla da Olunca prenses gibi bir dogum yaptım
(263 puan) tarafından
Ay ne güzel inşallah bende memnun kalırım .
0 oy
(2,422 puan) tarafından

Kendimi gördüm şu an sen anlatırken  ilk 3 ay aman allahım bi yer3 çıkıp sınır harbiyl3 geri dönmek evde sıkıntıdan patliyodum bi gezintiye çıkalım deyince asla izin vermezdi evlat herşeye değer tabiki ama insan bazende nefes almak istiyo kızım kolik bu arada çok zor dönemlerden geçtik  meme reddi 1 buçuk ay sürdü ve ona rağmen kilo alimi iyidi okadar çok uğraştım ki emzorebilmek için. Halada kolay bi bebek değil  ama gezmeyi seviyo 5 aylık olduk bi nebze rahatladık:) zamanla azalıyor merak etme:)

(1,379 puan) tarafından
Benim kızımda kolık canım allahım yuzume baktı ilk damla denemesi ve basarili olduk sukur
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Maşallah kızına kuzum az daha sabret bizde kızımla büyüyoruz yavaş yavaş bugün 27+4 günlük oldu prensesim teyzesi ben biraz rahatsızım boğazım ağrıyor öksürüyorum gece uyuyamıyorum nefes darlığı çekiyorum sırt ağrısı göğüs altındaki kemiğim çok ağrıyor öyle idare ediyorum günler geçiyor tatlım şimdiden doğum korkusu başladı o ayrı mesele tabi ki canım 
(1,379 puan) tarafından
Hıc korkma canım sancı zor oluyor ama epidural muhakkak ıste gercek ten prenses gibi dogum yapıon gule eglene
(4,756 puan) tarafından
Canım benim doğumum büyük ihtimalle devlette olacak eşimin sigortası yok devlette epidural var mı ki yapıyorlar mı

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 874 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde &Kuzeyim& (1,861 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 467 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+6 oy
18 cevap 793 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+6 oy
23 cevap 667 göst.