Günaydin cnm bi an okuyunca acaba bizdemi böyle.olcaz dedim 36+4haftamdayim bende biran önce dogurmak istiyorum 2 haftam var bakalim hayirlisi artik sende pes etme cnm mutlaka bebeğin düzene girer inşsimdi o.mis gibidir kokla onu yerime
Gunaydinnn28 haftadayim canim dogurmadim tabiikide ama sancilarim var bugun kontrolimde var artik net bi cinsiyet soyleseler mutlu olcam da inat cikti bu bebe kime cektiyse (tabii babasina cekmis) cokk merak ediyorum insallah ogrenirim bugun
Günaydin canm ewt uzun süredir yoksun farkettk kızını anlatınca kuzenim aklıma geldi onun kızıda öyleydi kaç çesit besik aldi Allah blr hep battaniyelerle sallandı ama ona ragmen kuzenm pes etmedi uzun yolculuga bile cikti agladgnda otoban kenarinda battaniyelerle sallandi şmdi 1 yaş oldu kucuklugun afacanligi hala dewam 2 dk duRmuyo pesindeler Allah yardimcinz olsun balık burcu oda bu arada benden tawsiye o burçtan dogurmayın denedk ablaminkide aynı burç aynı huy he bide bunlarin en beter huyu yemek yememeleri inSallah seninki öle olmaz
İnan o kadar bebek hasreti çekiyorum ki güle güle okudum olsun da nasil olursa olsun diyorum şuan. 22+1im canm bekliyoruz bakalım rabbim sanada kolaylık versin
Kendimi gördüm şu an sen anlatırken ilk 3 ay aman allahım bi yer3 çıkıp sınır harbiyl3 geri dönmek evde sıkıntıdan patliyodum bi gezintiye çıkalım deyince asla izin vermezdi evlat herşeye değer tabiki ama insan bazende nefes almak istiyo kızım kolik bu arada çok zor dönemlerden geçtik meme reddi 1 buçuk ay sürdü ve ona rağmen kilo alimi iyidi okadar çok uğraştım ki emzorebilmek için. Halada kolay bi bebek değil ama gezmeyi seviyo 5 aylık olduk bi nebze rahatladık zamanla azalıyor merak etme
1,491,957 soru
24,378,924 cevap
348,559 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın