0 oy
1,766 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (55 puan) tarafından
Erasmusun koca bir kitap boyunca övdüğü bu sıfatın övülmesini nasıl karşılaraınız?

Bilgisine çok güvenilen birçok insan bilgiden uzak olmak mutluluktur herşeyin farkında olmak çılgınlıktır yaklaşımına yorumunuz nedir?
notu ile kapatıldı: Hatalı başlık seçimi

27 Cevaplar

+1 oy
(7,935 puan) tarafından

Gece gece kafa basmıyoreeeee:D

Anlamadim:)

tarafından
Kanka atamadim yaaa dolmus gene
(7,935 puan) tarafından
Canin sagolsun knkmm.
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Sende bişeyi farkettim çok ilginç bilgilere sahipsin kelime dağarcığın çok kuvvetli bol bol araştırma yapıyorsun sanırım 

(55 puan) tarafından
Nerde ilginç birşey var kafama kazınıyo atamıyorum. Araştırmak zaten yaşam tarzıdır. İnsanlara çooook saçma gelen herşeyi araştırırım :)
tarafından
Bence güzel bişey yapıyosun ve zamanı geliyo o bazı insanlara saçma gelen konular sana çok lazım oluyo devam etmeni tavsiye ederim
(3,270 puan) tarafından
Kuzum burda yazmak için googleye yazsam bir yığın ilginç bilgiler bulurum buraya yazarım biliyormuş gibi görünürüm cokta arastirma yapmaya gerek yok bence farklilik yaratiyor tabi o ayrı ;D
(55 puan) tarafından
Ahahah belli olmaz valla lazım oluyor olmasa da mutlu ediyor insanı saolun :)
(55 puan) tarafından
Lütfen google a yazarak benim kadar özgün bir şekilde saçmalar mısınız hipoteziniz havada kalmasın maksat:))
tarafından
Kız bekar nasılsa bol bol araştırma yapabilir ama viz öylemiyiz çoluk çocuk ev işi falan amann kim uğraşacak :)))
tarafından
Ah rahimem ah senin halin ne olacak böyle ya ☺ safım benim ☺
(3,270 puan) tarafından
Hahaha kendini övenlerde bugün neysin bilim insanı filânmı? :D
tarafından
Kızz demeyin öyle yaaa ben kimseye kıyamıyorum napim :)
(55 puan) tarafından
Araştırma hayatın içindedir çocuğunuzda dahi şahit olduğunuz bir durum size birçok şey öğretebilir.
tarafından
Safsın rahimem bu kaçıncı ☺
tarafından
Off yaaa beni uyandır bi dahakine ozaman saf diycene cadı :)
tarafından
Evet kuzum bayan çok bilmiş bize bilgi dağıtmaya gelmiş ☺
tarafından
Ama sen de anında düsüyon kiz ☺ bi dahakine uyandiracam ☺❤
(55 puan) tarafından
Hanım efendi siz ona bkt e bakmayın ne uyanıklar gördük vallahi. Herkes kendi gibi görürümüş karşısındakini :)))
(3,270 puan) tarafından
Kiz sen kimseye kıyamıyorsun da millet felsefeci kılığına girmiş burda millete tuhaf tuhaf sorular sorarak ***** yerine koymaya çalışıyor
tarafından
Herkesi kendim gibi gorseydim senin doğru söylediğine burada şov yapmıyor da gerçekten bilgili biri olduğuna inanırdım canım benim ☺
tarafından
Buraya gelir gelmez insanları küçümsedin bu senin hiç haddine değil. Sonra prim yaptığını görünce oradan yürümeye devam dedin senin olayın bu. Fenomen oldum diye seviniyordun geçen. Burda bilmişlik taslayip saygı göreceğini sanarak yaniliyorsun onu bil yeterli
(55 puan) tarafından
Ya bakın gerçekten size birşey soracağım elinizi vicdanınıza koyun en az beş dakika düşünün öyle cevap verin. Daha önce cinsellikle alakalı saçma sapan bir posta böyle birşey yazmadınızsa ve felsefe gibi bir ilim deryasında düşünmeye itildiğiniz bir posta bunu yazıyorsanız kusurabakmayın siz bilgisiz insanlara boş insanlara bayılıyorsunuz demektir.  Teşekkürler yinede yorum için :)
(55 puan) tarafından
Eğer herhangi birini küçük gördüğüm bir tane cümlemi bulun vallahi bu ortamı terk edeceğim.
(3,270 puan) tarafından
Hayatta herşey ilim bilim değildir gereken posta gereken cevabı veriyoruz hepimiz bilim ilim öğrenmek istesek farklı bir platformda olurduk neyi nekadar bildiğimizi ölçmek sana kalmadi
tarafından
Bu rahimeyi korumaya alalim hipotezim coh kuvvetli benim ahahah
tarafından
Canım benim senin anlamadığın şu. Bu platformun amacı belli burada konuşulan konular belli  wikipedia değil burası 7/24 bilim ilim konuşalım bu bir. Bu actigin postlar la bizi bilim deryasında düşünmeye ittiğini sanıyorsan orda çok yaniliyorsun bu da iki. Eğer amacın oyda git kendine başka platform bul. Burda bir şeyler bilmen ya da biliyor gibi göstermen sana insanları aşağılama hakkı vermez bu da üç.
Bilgisiz boş insan değilim öyle insanlara bayılmıyorum burda öyle insanlar olmadığına da emin olabilirsin bu tespiti yapacak seviyede olduğunu da sanmıyorum bu da son
(55 puan) tarafından
Ölçmeye çalışmadım eğer bu sizi rahatsız ediyorsa pek tabi yorumdyorumda bulunmazsınız. :) yinede teşekkürler
(55 puan) tarafından
İnsanları aşağıladığım konusunda kanıt bulacaktınız :) kanıtsız inanmam vallahi
tarafından
Mihriman sendemi bürütüs:)
tarafından
Dalga gecmeye calismakta kanittan sayiliyomu hocam
tarafından
Ayrıca her sözünle insanları aşağılamaya çalışıyorsun bu apaçık ortada. Verilen cevaplara yaptığın yorumlar ortada. Ben öğretmenim canım yasin kaç bilmiyorum ama senin kadar bir sürü öğrencim oldu benim onların bile bilmediklerini yüzüne vurmadım yanlışlarını en güzel şekilde düzeltmeye çalıştım. Senin tavrın çok yanlış. Neyse başka bir şey soylemicem gerek yok
(55 puan) tarafından
Sanırım niyetleri görmek gibi bir özelliğiniz var :)
tarafından
Rahimem ama ya vallahi seviyom seni balim herseye inanma gı masumum benim :)))
(55 puan) tarafından
Sanırım sakin cevaplarım alışılmadık düzeyde sakin :)
tarafından
Benim 6.hislerim kuvvetli gormem hissederim bana dediysenin hanfendi bayan :)))
tarafından
Evet bir süre sonra insan sarrafı oluyor insan. Sana kanıt lazımsa aç eski postlarına bak oku orda gorursun. Ne yazdığından habersizsin demekki
(3,270 puan) tarafından
Kiz nerde yardım postu açıp dolandırıcı çıkan varsa hepsinde rahimenin aaaa ben inanmıştım üzülmüştüm yaaaa diye isyanını görüyorum:D
tarafından
Yo alışılmışın dışında sakin değil burda iki medeni insan gibi tartışıyoruz benim cevaplarında bi hakaret küfür ya da başka şey var mı da senin cevapların sakin kalsın yanında ☺
tarafından
Rahimeyi takip edin kanmasin kimseye lan vallahi bigun elden gidecek yavrukuşum :))))
(55 puan) tarafından
Yok farkındayım saolun :) geceniz hayrolsun. Keşke bana benim gibi sakin cevap verseydiniz :) neyse sorun değil iyi geceler dilerim
tarafından
Ya rahime manyak zaten safım benim herkes kandırıyor ☺
tarafından
Kiz biz sakin degilmiydik buket anlamadim ben simdi nolduki
tarafından
Sakin cevap nasıl oluyor acaba ya bak sana ne güzel canım li cicimli anlatıyorum yanlış yapıyorsun yapma diyorum bi abla gibi tavsiye veriyorum nasıl daha sakin olunuyor ☺ iyi geceler sana da söylediklerini düşün bence ☺
tarafından
Bilmem ki mihrim arkadaş sakinlikten ne anlıyor acaba. Biz den sakini mı var burda ☺
tarafından
Lann tamam beeewww :)))
(55 puan) tarafından
Tabiki siz de benim söylediklerimi düşüneceğinize söz verirseniz neden olmasın:)
tarafından
Amaannn bizden sakini mezarda la agzimiz var dilimiz yok beee:))))
tarafından
Soykediklerini dusunucem tabiki ya ask olsun senimi kiricam bide acaba bidahakine neyle gelecek diye meraktan catlarim belki ama belki yani
tarafından
Düşünürüm ben emin olabilirsin. Bana söylenen herşeyi düşünürüm gördüğüm duyduğum hissettiğimi bile düşünürüm ☺
(55 puan) tarafından
Vallahi ben yatıp uyuycaktım sjfhs ama bir hanımefendi bana yeni soru sor nolur diye mesaj atmış vallahi sonra kız seni mi kırcam dedim  yarım saat sonra hazır ol dedim ama hanımefendi ortada yok şimdilik yine kaçırdı valla :)))
tarafından
Bak demekki burdaki insanlar cahil değil ya da saçma sapan sorulara bayılmıyorlar. ☺
(3,270 puan) tarafından
Neyse cnm sen muhteşem bilgilerini dağıtmaya devam et konu kapanalı çok oldu
tarafından
Filozofik bi tarziniz var hanfendi bağyan lutfen milletin beyninin ayarlariyla oynamayin karilar burda bebe emmiyo gazi var sı.çamiyo derdinde sen var olus sebebi cahiliyetten bahsediyon annem yanlis yer vallahi Allah seni inandirsin yanlis yer
tarafından
Manyak mihri ya kahkaha attım ☺
(3,270 puan) tarafından
Hahahahaha mihriman nokta atışı yaptın kız:D
tarafından
Anamm napam ya sanki bian baska yerde ve cok yakindan tanidigim birinin konusmasiyla karsilastim gibime geldi
(55 puan) tarafından
Mihrimah hanım vallahi biliyorum buraya düşüş hikayem çok saçma zaten bende niye burada olduğuma anlam veremiyorum ne çocuğum var ne evliyim ve ahahaha
tarafından
Manyak ya kiz bi daha okudum yine kahkaha attım ☺
tarafından
Haha onun farkindayim zaten ama konusma tarzinda bi durusunun oldugunu anlayabiliyorum ama yanlis bi tarz sergiliyosun burda bu tarz muhabbetleri git baska yerde yapa diyemem tabiki ama bu muhabbete katilacak kimse bulamassin diyebilirim
tarafından
2 oglan anasi herzaman yaparim annem bak bende evrim teorisinden bahsederim beyniniz sulanir he benide konusturmayin surda :)
tarafından
Yurumuyo o ben biliyom bende yuruyummu istermisin:)
(55 puan) tarafından
Yok tipim değilsininiz :))
tarafından
Ya gormeden karar verme ama tipin olurum hemen yok deme
(3,270 puan) tarafından
Mihrimin dimi ama bir dökülsek ne bilgiler cikar ama yerine göre :)))
(55 puan) tarafından
Hissederim sizin gibi 6. Hissim kuvvetli:)
(3,270 puan) tarafından
Şu saatten sonra bn sizin kadın olduğunuzdan bile şüphe ediyorum
tarafından
Kanka yok ben her muhabbete gelirimde yeri degil herseyi arastiririm herkonuda konusurum hukuk kazandim zamaninda yani bos insan degil burdaki garilar ama yeri degil onu anlamak gerek
(3,270 puan) tarafından
Aynen öyle cnm
tarafından
Benim gibi hissedemessin be mumkun degil 6.hissin yaniltti seni demek bu sefer
tarafından
Yürüyor derken ☺
(55 puan) tarafından
Kusura bakmayın lütfen burada ahlaksıza kaçan postlara da yeri değil yazın :) İnanın sizin statünüzle ilgili bir şüphem yok. Bide kadın değil diyen abla valla soru sor nereden istersen nasıl kanıtlayım yani ahahaha
tarafından
Onlarada yaziliyo suphen olmasinda ahlaksizca bisi yazilmadi yazildigi anda gizleniyo zaten on yargimi yaptin sen bakim he
(55 puan) tarafından
Yok vallahi gözümle gördüm isim vererek haddimi aşmak istemem. Lakin zaten tepki belirtiyor sanız onlara da size sözüm yoktur:)
tarafından
Simdi senin amac belli onu anladikta yakma milletin beynini gardasim bence
(55 puan) tarafından
Peki :)
tarafından
Mersi Allah senden razı gelsin gardasim :)
(135,958 puan) tarafından
Laan üşenmeden tek tek okudum gulecek halim yokken guldurdunuz haa
tarafından
Bana guldun demi la sevda :))
Hee sana
tarafından
Bana gülme sevdoş ☺ çok ciddi yazdım onlari çünkü ☺❤
tarafından
Valla bende cok relax yazdim kanka kasmadan :)))
Hahahha örtmenimde dokturmus valla okumus garinin hali başka bee kibar kibar yazmis
tarafından
Okumus gadın sonucta :)))
tarafından
Demi sevdoş çok kibarimdir ☺ şapşalsiniz sen de mihri de ❤❤❤
tarafından
❤❤❤❤❤❤
+1 oy
(3,033 puan) tarafından
Kesinlikle bazı konularda insan ne kadar çok bilgi sahibi olursa okadar endişe ediyor hep en kötüyü düşünüyor mesela doktorumla konuşuyoruz o bile diyor 2 tane cocuk doğurdum hiç doktor gibi değildim diyor hep bi kaygım vardı diyor gerçekten öyle. 
(55 puan) tarafından
Güzel yaklaşım
(3,033 puan) tarafından
Cahil cesareti lazım bazen insana :D
+1 oy
(5,482 puan) tarafından
Kız seni her yerde görüyorum ama neden puanın bu kadar az
(55 puan) tarafından
Ay bende bilmiyom valla shshshs
(5,482 puan) tarafından
Az sağa sola yorum at da yüksel biraz
(55 puan) tarafından
Yok bacı beni burada yükseltmezler hiç sevmiyolar :))
0 oy
(52,132 puan) tarafından
valla cümleyi kafamda tutamadim ki yorum yapayim en iyisi uyumak ☺️
(1,963 puan) tarafından
Elos sen ve memisiniz nasil alistnz mi :)
(55 puan) tarafından
Kısacası cahillik mutluluk mudur diyor  :))
(52,132 puan) tarafından
ahh sorma gulsahim elos bugun uc kerr sessizce meme dedi uf oldu kizim dedim hic ustelemedi ben hala kötüyüm ağlıyorum ara ara ☹️
derinerim bazdn cahil olmak en guzeli ya cahil olcan ya salaga yatcan kafan rahat olcak
cokt bilmişlik yaparsan çok düşmüşluk yasarsin hesabi
(1,963 puan) tarafından
Oyy kuzum masallah ona. Senide anlıyorum  eminm cok zordur ya ben daha 4 ay oldu o kadar alstm ki az emmesi gecksn cok kotu oluyorum
(52,132 puan) tarafından
memekolikti kuzum ya vermiyim agliyodu illa emiyodu birakmaz diyodum nasil ters köşe yaptı bana şok oldum akilli kizim benim millet usteleyincr üzülür ben tutturmuyo icinde yasiyo diye üzülüyorum
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Erasmus mu ah ahh gece gece
0 oy
(11,221 puan) tarafından
Okuyorum okuyorum yok en iyisi okumamak anlamadım çünkü 
0 oy
tarafından
Çok doğru.

Ne kadar cahiliye o kadar cesaret

Ne kadar salklik o kadar mutluluk
(55 puan) tarafından
Şuan için tek anlayan sizssiniz nasıl bir duygu ahahaha
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Sen feministtin degil oyle diyirdun sanki
(55 puan) tarafından
Ucundan birazcık
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Kimin Neyi ne kadar övdüğü ile ilgilenmiyorum Zira artık ilgilene meyecek kadar yorgunum yoksa hümanist abimize saygımız var ama zamanın bana tecrübe ile öğrettiği bir şey var bazı şeyleri bilmemek duymamak Anlamamak veya hiç öğrenmemek emin olun bu eylemlerin olumlu versiyonundan daha hayırlı insana bildikleri gördükleri ne yazık ki anladıkları ağır geliyor

Sanırım ben o çılgınlık dediğiniz yerdeyim
(55 puan) tarafından
İşiniz zor kolay gelsin
0 oy
tarafından
Çok haklı çok şey bilmek büyük bir yük bence.Ne kadar az bilgi o kadar çok  mutluluk o kadar cok  öz güven o kadar cok bilmişlik ☺
0 oy
tarafından
Bizim oranın Bi lafı var, , 

Adını deliye g*tünü çalıya vuruyo diye..

Yani deliysen kafa rahat o zaman kimsede Bi laf etmiyo ugraşmıyoda seninde kafan rahat oluo öle ha bide deliysen zaten hiçbişey de umurunda olmuo 
(55 puan) tarafından
Vallahi Erasmus ta kimmiş sizin köy kitap yazsın ben okurum :)))
0 oy
(5,482 puan) tarafından

Az bilmek çok mutluluk getirir, çok bilince daha çok düşünüp daha çok mutsuz oluyosun, bazen bakıyorum millete arkadaş cahil cahil konuşup mutlu oluyorlar, kendi yalanlarına kendi inanıyo. Ah annem keşke bu kadar okumama izin vermeseydi:D:D:D

0 oy
(503 puan) tarafından
Herseyi fazla bilmiyecen gardes :) bildiğini belli etmiycen.ozellikle ozel hayatta mutlunolmak icin az bilip oz konusecen :)
0 oy
(5,109 puan) tarafından

'Bilmek lanetlenmektir' der susarım. :D

(55 puan) tarafından
Ağır oldu :)))
0 oy
(996 puan) tarafından
Herşeyi bilmek ama bilmişlik taslamamak ve herşeyin farkında olmak daha iyidir bence 
0 oy
(589 puan) tarafından

Birçok şeyin farkında olmamak mutluluk verir evet. Fakat herşeyi de bilmek çılgınca. Çılgınlıkta bence mutluluk verir. Hatta çılgınlık bence bambaşka bir duygu :D

0 oy
tarafından
Evet bilgi yararlıdır ama herşeyin fazlası zarar olduğu gibi bilginin de fazlası zarardır. Bilgi sorumluluk ister yük ister o yüzden herşey kararında olmalı 
0 oy
tarafından
Herseyi bilen mutlu degildir arastiracak bisisi kalmamistir keske bisileri bilmesemde arastirsam sorsam der ben bunu anladim hacı :))
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Cahillik mutluluktur :D 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 497 göst.
0 oy
0 cevap 35 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu

412,752 soru

12,427,192 cevap

45,541 kullanıcı