Az önce bi sayfada denk geldim anılarım canlandı, sizin küçükken travmaya sebep olacak komikli anılarınız oldu mu
Edt: küçükken çok susamıştım, komşunun bahçeden su içmek için bahçeye girdim orda da tavuk ve cücükleri varmış beni gagalamıştı nasıl çıktım hatırlamıyorum ordan, ama işin kötü tarafı hem her yerim çizildiği gibi bi de bit bulaşmıştı
Yaa köydeyim tabi ozaman 11 yaşında belki varım belki yokum neysem bizim balkonun ağacına elimi yasladım ordan bu kokan bi böcük var yapıştımı gitmiyo üzerinden elime yapıştı Allah ım korkudan aklımı yitirecekdim nerdeyse böcüğü zor attım üzerimden elimi yere koyup üzerine basdım halen unutmam dün gibi aklımda
Hayat bana dogum ani travma yasatmis Gobek kordonu boynuma dolandigi icin oksijensiz kalmisim 4500gram bebek olarak kuvezde kalmisim 1hafta.Suanda da dar,kapali,sicak alanlarda bir goz kararmasi,bir bayilma,ayilma
İlkokulda okul bir veda gecesi düzenleyecekti. Ben de komik ve saçma haberler sunan sunucu rolünde olacaktım. Tek kişilik gösteri gibi yani. Aylarca hazırlandık. O gün geldi. Organizasyon hak getire. Benim zamanım gelince bana bir masa koymaları gerekirken alelacele sadece bir sandalye koydular. Elimde bir tomar kağıt. Heyecandan ellerim titriyor. Birdenkkağıtlar elimden kaydı ve havada uçuştular. Karşıda kaymakam, emniyet müdürü, bütün kıdemliler var. Ayrıca ailem akrabalarım vs. Kağıtları havada yakalamaya çalışıyorum. Hayatımda hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum. Halâ hatırladıkça utanırım. Ama bazıları bunu oyunun bir parçası sanmışlardı. Bir ay beni hazırlayan öğretmenimin yüzüne bakamadım
5 yaşında idim almanyadaydık doğduğum büyüdüğüm yerde. Annemin en yakın arkadaşı bi pazar günü aramıştı. Annem hiç bişey anlatmadı bize. Apar topar bizi toparladı arabayla onlara gitmiştik. Salya sümük yol boyu ağladı içini çeke çeke. Neyse geldik oraya. Çok şaşırdım. Bütün aile oradaydı annemin arkadaşının. Ilk doğan çocuğu su arıtma alanına girmiş orda yüzen sünger topu normal top sanmış. O da daha 6 yaşında rahmetli. Suya girdiği gibi su yutmuş. Arkadaşları hemen haber etse de ailesine o çoktan hayata veda etmiş. Dereden cesedini bulmuş arama kurtarma ekipleri. Babası sinir krizi geçiriyordu annesi teyzeleri amcaları dayıları annanne babaanne dedeler. Ambulanslar gelmişti sakinleştirici iğne vuruyorlardı. Kısacası yazarken bile ağlıyorum hala da aklıma geldikçe. Üzerinden 30 sene geçmesine rağmen. O günü kendi kendime hep çocuğum olursa bir gün arkadaşıyla bile olsa sokakta tek başına bırakmam diye yemin ettim. Hiç bir aile böyle bi acıyı yaşamamalı
412,675 soru
12,425,124 cevap
45,430 kullanıcı