0 oy
377 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
Çok canım sıkkın eşimi haksız bir sebepten dolayı müdürlükten alındı personelliğe çekildi orada da eziyet edecekler kendi çıksın diye 1 tane kızım var hamileyimde bu mubarak cumanın yuzu suyu hurmetine ne olur bi dua edin işlerimiz yoluna girsin evim kira 2 faturam var ödenmmemiş naparım diye gecen buyana uyumadım azıma lokma sokmadım allah rızası için dua edin

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim yardımcnız olsun canm 
(5 puan) tarafından
Amin canm saol
-Reklam-
0 oy
(503 puan) tarafından
Insallah hayirli ne ise o olsun.bazen her serde bir hayir vardir.benim hayatimda hep oyle oldu kuzum.lutfen bu yonden bak.sabrettikce altinda bir hayir oldugunu daha guzel bi kapiya sebepnoldugunu goreceksin insallah.
(5 puan) tarafından
İnşallah canım bizim için hayırlı olanı olsun inşşalh
0 oy
tarafından
Rabbim yer ve yardımcınız olsun 

Neden böyle yaptılar ne işi yapiyor
(5 puan) tarafından
Marlette çalışıyr bir tane eksik etiket buluyr ve ya işten çık ya personel ol yada uzak bir bölgede devam et diyr var sudan sebep  yani  amin canm inşallah
(114 puan) tarafından
Marketler öyle dir iyi bilirim. Haksiz yere taktılar diye hırsızlıkla bile suçlandım ben mudurlugum alındı anahtarım. Sonradan aklandım.tabi kamera kayitlarindan ama dönmedim geriye
tarafından
Inşaallah daha güzel bir iş nasip olur bol bol dua et
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Ne için insanları bazı şeyler için zorlarlar ki haberlerde görüyoruz sonra işçiler isyan ediyor ederler tabi.. Allah yardımcınız olsun dualarim sizinle selamete kavuşursunuz bi an önce 
(5 puan) tarafından
Amin inşşah canm öyle dar ki
0 oy
tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
(5 puan) tarafından
Amin inşllah
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun canım . Allah hakikati bilendir.
(5 puan) tarafından
Haramla işi olmadı  eşimin hak yemedi ondan hep doğruyu  savundu rabbim yardım eder inşallah
(7,116 puan) tarafından
O yüzden Allah hakikati bilendir yazdım zaten canım .
0 oy
tarafından
Cok zor bı durum ,:(
(5 puan) tarafından
Evewt
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Benim arkadaşım da markette müdürdu. 5 sene personel olarak çalıştı sonra müdür oldu. Müdür olduktan sonra iftira attılar kıza. Sırf tazminat odemesin diye patron boyle yapmış. Eşine de bunun için yapılmıştır belki. Arkadaşım sonra dava açtı kazandı
0 oy
(3,198 puan) tarafından
Rabbım yardımcınız olsun 
0 oy
(29,523 puan) tarafından

Rabbim yardımcıniz olsun insAllah duzelir sorunlariniz.

0 oy
tarafından
Sakin ol kuzum benim esimde habire işten çıkardılar hep bi bahane ile şuan bir ise girdi 1 ay içinde hayatımız 4 4luk oldu herseyde bi hayr vardır emin ol 
0 oy
(21 puan) tarafından
Canini sikma karnindaki yavrunu dusun elbet vardir bunda da bir hayir allah yardimciniz olsun 

İlgili bir soru bulunamadı

412,472 soru

12,417,779 cevap

45,089 kullanıcı

Kategoriler

...