0 oy
722 göst.
Diğer kategorisinde (2,771 puan) tarafından
Kizlar o kadar kotu oldumki anlatamam haberlerde bi sey izledim 14 yasindaki engelli kiz cocuguna oz amcasi 3 yildir istismar ediyomuş 2 oglum var esimle o kadar kiz bebek istiyoruzki esim en cok kac kere kiz bebeklere bakip iç gecirdigini gordum kiz bebek icin gizlice dua ettigini gordum ama bu insanlar yuzunden depresyona girdim insallah rabbim bana bi kiz evlat verirse ya koruyamazsam ya bisey olursa diye cok korkuyorum haberleri izleyemez oldum ecrin leyla ceylin daha unuttugum bi suru bebek Allahim sen butun cocuklari koru yavrularimizi koru bize onlari korumak icin guc ver kizlar basiniza bole bisiy gelen varmi gercekten bole ******** insanlar varmi aklim almiyo offf kimseye guvenim kalmadi kimseye bazen kapilara kilit vurup tum insanlarla bagimi koparmak istiyorum kendi evimizde bile guvende degiliz

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu pislikler sadrca kızlara değil küçük erkek çocuklarda yapıyor Allah belasını versin 
(2,771 puan) tarafından
Evet işte oda var Allah belalarini versin
-Reklam-
0 oy
(4,844 puan) tarafından
Evet gerçekten artık kimseye güven kalmadı seylerinden asacaksiň o pislikleri
(2,771 puan) tarafından
Keske bolelerini hadim etseler idam gelmiyo iste gelmiyo
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Bu pislik olayın kızı erkeği yok cnm hayvana nefsi uyanan insan kız erkek çocuk demiyo Allah ıslah etsin pislikleri 
(2,771 puan) tarafından
Sorma oda var iste neyi bekliyolar anlamiyorum idam gelmiyo
0 oy
(5,516 puan) tarafından
Allah korusun evlatlarimizi insallah
(2,771 puan) tarafından
Evet cnm dogru hatirliyosun maviş bi oglum var :)
(5,516 puan) tarafından
Ee hamileydimm kuzum nasil gidiyir hamilelik
(2,771 puan) tarafından
Dogurdum cnm 50 gunluk oldu oglum çok şukur pek fazla giremiyorum buraya çocuklardan vakit bulamiyorum
(5,516 puan) tarafından
Oyyyy masallah kiz masallahhh Rabbim annali babali buyutmeyi nasip etsin
(2,771 puan) tarafından
Aminn cnm çook sagoll
0 oy
(16,035 puan) tarafından
Kız bebek neyse erkek bebek de aynı canım sanki erkek çocuklarına musallat olmuyor mu aynı sapıklar. Benimde kızım var sokağa çıkarırken  yada birilerinin kucağına verirken kırk kere düşünüyorum. İyice paranoyak olduk ama haklıyız. Allah hepimizin evladını iyilerle karşilaştırsın.
(2,771 puan) tarafından
Aminnn cnm yaa gercekten 1 bucuk yasindaki oglumu kimseyle yalniz birakmiyorum korkumdan
(16,035 puan) tarafından
Bende ikinci çocuğu yapmak istiyorum ama sırf kızımı birilerine emanet edip hastaneye falan gidemem diye erteliyorum. Bak böyle pislikler yüzünden biz hayatı erteliyoruz.
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Bunun kizi erkegi yok ki erkek cocuklarina da taciz,tecavuz ediliyor.Bir kizimiz olucak asla ama asla bir baskasina hadi parka git,suraya gotur senle yalniz odada kalsin ay halasi,dayisi,danasi altini degistirsin asla oynayacaksa benim yanimda iki dkka oynayacak bitti ve cocuklar kiz,erkek farketmez buyudukten sonra mahrem yerlerinin ogretilmesi gerek.Herseyini ailesine anlatmasi,birisi bir sey yaparsa bagirmasi gerektigini soylemek gerek
(2,771 puan) tarafından
Çok haklisin cnm benim 2 oglum var kimselere emanet etmem aliniyolar akrabakar ama umrumda degil guvenim yok kimseye
0 oy
tarafından
Sadece kız çocukları değil ki artık olay hayvanlara bile yapan var. Bu zamanda çocuğunu gözünün önünden ayırmıcaksın oğlum var 3 yaşında kaynanam falan kreşe gitsin diyor ev hanımıyım isim ne bakarım çocuğuma bazen delirecek gibi oluyorum bağırıyorum ama gözümün önünde. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı 
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Sadece kız cocuklara değil canım. Oyle pislik insanlar ki erkek, kız fark etmiyor onlar için. Ne kadar kötü bir dünya da yasıyoruz. Ben bıle cok korkuyorum ya ogulları mı koruyamazsam ya bişi olursa dıye. İnsan amcasına aılesındekı kisilere bıle guvenemıyor artık. Ne kadar da kötü durum 
0 oy
tarafından
Benim kiz kardesim cok gosterisli bembeyaz bir teni var birazda tombik ve her gittigi yerde dikkat cekiyir 6 yasina girecek ama bu zamana kadar asla tek basina  apartmanin önüne bilr inmedi simdi arkadaslari inince o da inmek istiyor annem izin vermeyeyince ağlıyor komsularida anneme kiziyor cocugu gondersene diye annemde bu devirde akli yetmeden ben kızımı gindermem demiş. Kadinlarda bizim semtimizde oyle bir sey olmaz demişler. Annemde semtle ilgili degil insanla ilgili demiş. Yani bu devirde kiz çocuğu yetistirmek cok zor. Ben kendi eaim bile olsa kucagina oturdugu zaman kızıyorum kardeşime esim ama kardesimede bunh anlatmamız lazım 
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Valla artık korkuyoruz herkesten sadece kız çocukları icin değil herkeste var artik bu kaygı az önce çamaşırları toplarken tişört düştü balkondan aşağı bitane 6 yaşlarında kız çocuğu aşağıdaydı tanımıyorum tabi üzerim çok müsait değildi aşağı inemedim kıza dedim ablacım tişörtü asansöre koyup 3. Kata nasip yollarmısın tamam dedi herhalde asansöre koyamadı yukarı kadar çıkmış aldım merdivenlerde bekle burda sana bisey vercem dedim korktu galiba hızlıca indi oysaki ben çocuklar icin bi kutu oreo almıştım balkondan arada veriyorum cocuk gördükçe balkondan seslendim istemedi çocuklarda artık korkuyor valla hem çocuğun bisey almaması bilinçli olması hoşuma gitti hem.uzuldum.neden  bu haldeyiz diye 
0 oy
(1,772 puan) tarafından
O kadar hak veriyorum ki size Allah belalarını versin bunların ilk gebeliğim kız çocuk istiyordum hep Rabbim gönlüme göre vardı çok şükür daha doğmasına 3 ay var ama beni dediğiniz gibi endişe kapladı onu koruyabilirmiyim güzel yetistirebilirmiyim hep bunun korkusu içim de Rabbim korucun hepimizin çocuğunu 
0 oy
tarafından
Kızı erkeği yok canım evlatlarımız önce Allaha sonra bize emanet gözünden ayirmayacaksin kimseye emanet etmeyeceksin.hala teyze kuzen anneanne babaanne dahil komşu bakıcı ağzıma almıyorum bile. Kimse senin çocuğuna senden iyi bakamaz
0 oy
tarafından

Bizim mahallede geçen yıl bir erkek çocuga tecavüz ettiler kıyametler koptu mahallede :'(

Okadar etkilendim oğlumu hiç bir yere bırakmıyorum :'( bide kızım var allah sabır versin yardımcı olsun bizlere

0 oy
(149 puan) tarafından
Rabbime bin şükür öyle bisey başıma ve cevremdekilerin başına gelmedi ama baba tarafından uzak bi akraba kendi kızını taciz etmiş kızı böyle küçük değildi ama 17 18 yaşında vardı kıyameti kopardı o olayın üstüne gitti biriyle evlendi rezil insanlardı 2 sene evli kaldi ikizleri vardı boşandı çocuklarını göremedi bidaha göğsünde fotoğraflariyla geziyo. O adama da hep ismiyle hitap etti uzaklaştı ikinci bi evlilik yaptı eşi şizofreni hastasıymis kızı bi odaya kilitlemis evde kapı pencere actirmazmis kıza yapmadığını bırakmamis ondan ayrıldı sonra 3. Evliliğini yaptı rabbim yüzüne bakti şimdi çok guzel bi hayatı 2 melek gibi evladı var. Işin özü bi böyle haysiyetsiz i t ler yüzünden insanların hayatı kararıyo. Rabbim evlatlarımızı şeytanın şerrinden seytanlasmis insanlarin şerrinden fitnesinden fesatindan kötü emellerinden korusun amiiiiinnnnnn 
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Canım Sadece kızlara yapmıyorlar erkeklere de yapıyorlar pis insan her yerde var görmüyor musun daha geçen gün 22 yaşındaki çocuğu veteriner 11 parçaya ayırıp baraja atmis erkek hem de 22 yasinda off off ALLAH bizleride evlatlarımızı da iyilerle karşılaştırsın inşallah amin
0 oy
(236 puan) tarafından
sirf bu yuzden kiz cocik u istemekten sogudum resmen gercekten cok cok istiyodum esim hala istiyo ancak boyle seyler i dusunip cok korkuyorum
0 oy
tarafından
Hayvana bile tecavüz ediyolar bende böyle artık yola çıkıyorum bunda tecavüzcü tipi var diyorum ıssız bi yerdeysem falan artık o dereceye geldim insanlara öyle bakar oldum korkak oldum iyice cocugumu kaçırırlar falan diye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 428 göst.
26 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 642 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 628 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,850 soru

23,598,015 cevap

305,864 kullanıcı

...