0 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nedem boyle hissediyorum bilmiyorum.  Sanki hic bir seyi haketmiyorum  hibi hissediyorum. Guzel olan seylere layık degilim sanki. Basima kotu ne gelirse gelsin hakkediyorum.  Bazende kendimi cok caresiz hissediyorum.  Hayatim icin yapabilecegim bir sey yok sanki iplerimi baskalarin ellerine vermişim gibi. Kimsemin beni anlamadığıni hissediyorum. 

Neden boyle oluyor . Herşey birbirine girdi.

6 Cevaplar

0 oy
(680 puan) tarafından

Bi bilsem bende oyle olıyorum bazen

Şurda beklıyım bakıyım ne dıcekler
-Reklam-
0 oy
(18,059 puan) tarafından

silkelen kendine gel kız ben seni anlıyorummm:D⚘❤⚘❤

0 oy
tarafından
Belliki yolunda gitmeyen şeyler var hayatında ve umutsuz hissediyorsun ama hayat acı tatlı sürprizler ile dolu inşallah herşey düzelir 
0 oy
(255 puan) tarafından
Geçmişte yaptığın ve sonrasında pişman olduğun bişeyler varsa eğer aklına onlar geliyo ve vicdan yapıyo olabilirsin. O kötü şeyleri yaptığım için hiç bişey haketmiyorum diye düşünüyo olabilirsin. Ya da sana yaşatılan kötü olaylar varsa onlar yüzünden kendine olan güvenin kırılmış olabilir. Psikolojik destek almak iyi gelir bence, deneyebilirsin.
0 oy
tarafından
Bende o durumdayım canım. Çevredeki insanlar yüzünden oluyor bende. Ne bilim heo bi eksik ve başarısız hissediyorum. Karar alırken çok karışmaları can sıkıcı olabiliyor. Pasif kaldiğımızdan bence. Bisey diyemiyoruz kırılmasınkar diye halbuki hayatımızı ve evliliğimizi yönetecek gücteyiz ama cevre yüzünden kendimizi gösteremiyoruz diye düşünüyorum 
0 oy
tarafından
Hamile mısın kuzum
tarafından
Evet hamileyim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 235 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 401 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 468 göst.
19 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,138 soru

12,332,136 cevap

39,260 kullanıcı