0 oy
2,191 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
Daha önce bırda2 paylaşmıştım iyi değilim.oğlum 1 buçuk yaşında. boşandım.çok ağladım yalvardım tekrar barışalım diye adam kesşnşikle istemiyor.bana dedi ki bu evliliği isteseydim bitirmemek için yollar arardım ama istemedim dwdi dün.zaten seni fiziksel olarak da beğenmedim.sevmedim de mantık evliliği yaptım dedi.

Evliyken de sürekli beni eleştiriyordu.her yaptığın hareket batıyor sevmediğim için diyordu.insan aşkı sevgiyi bulmadan evlenmemeliymiş hata yaptım diyordu.

Dün de biz 9 kardeşiz ben sana dönsem beni reddederler zaten istemiyorum da seni dedi.

Ailesinin bebi istememe nedeni onların da yanında adamla kavga etmem.haklıydım ama haksız duruma düştüm.ailesi diyormuş ki biz sana dedik adanalıyla evlenme diye diyorlarmış.ordan kız alınmazdı falan diyorlarmış.o da ailem istemiyor ben de istemiyorum dedi.ve benim aile desteğim de yok onun bir sürü ablası abisi akrabaları var.her gü birine gidiyor.ben ise yapayalnzıım bir bebeğimle.

Rabbim onu da yalnız yarı yolda bıraksın ditorum.kıZlar çok kötüyüm.çok çok kçtüyüm.uyumuyorum ağlıyorum sürekli.öğretmenim param var.ilaç da kullanıyırum.ama o adamın beni aşağılamalarını hazmedemigorum.ablalrıyşa mutlu. Mesut ben ise yalnız kaldım bebeğimle.Allah rızasıı için bana yardım edin.sürekli kendimi suçluyorum.ağlamaktan gözlerim şişti uyku yok yemek yok.

54 Cevaplar

0 oy
(142 puan) tarafından
Mesleğin var ne güzel bi dala muhtaç değilsin kanatların var senin bide oğlun var aslan gibi , ye iç gez keyfine bak git kuaföre toparla kendini allah aşkına kimse mecburi istikamet değildir eminin bir gün karşına seni sadece sen olduğun için sevecek biri çıkacak , oğlunla arkadaş dost kanka ol. Bak ona ayak uydur çocuk ol oyna zıpla içindeki çocuğu uyandır nasılda dünya varmış diyeceksin . En büyük intikam umursamamak ... geçmişi geçmişte bırak her şerde bi hayır vardır , bugün üzüldüğün şeylere gün gelip çok şükür diyeceksin. Hadi oğlun için kendin için silkelen kalk ayağa dışarda çoooookkkkk güzel bi hayat akıp gidiyor ıskalama....
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tükürdugunu yalama !

Tek adam o mu kalmış dunya da Allah aşkına ya 

Seni sevmeyen birine neden yalvarıyorsun 

Defolsun gitsin boşver hayatına bak 

Kendini düşürme 
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Postalrina naktimda sanirim senin psikoljin bozuk oncelikle bi psikoloja gitt gecmise degilde onune bak cunku yanlz degilsin bi cocigun varr herseyden once onu düşünmlisin bu arada kac evlilik yaptın sen?
(50 puan) tarafından
2 canım .
(4,103 puan) tarafından
Ay cnm ya ikiside bohle sorunlu mu cikti
0 oy
(367 puan) tarafından
Sen öğretmensin ve boyle bıseyı çekıyorsun. Bır daha arama o adamı hayat sana verecrği en güzel şeyi vermii bir evlat vermiş çalış ona bak gül gibi geçinip gidersin. Çocugunun nafakasınıda al ondan. Gez toz evladınla o da kalsınannesiyle
0 oy
tarafından
Oyle bir anlatmissin ki meslegin yok zannettim, bir de ogretmenmissin sen bu adamin eline niye kaliyorsun?? Seni istemiyorsa 2 dk niye duruyosun, gun gelir iyi oldugu ablalari düşmanı olur, bir e yalvarmissin barışalım diye, cok yazik iyice onun egosunu tatmin etmissin. Git kendi hayatını kur, mesleğini yap cocuguna bak. 
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Köpekler gibi pişmann olacakkkkkk ardina bile bakma sennnnn
(50 puan) tarafından
Olmaz canım pişman olmaz
(7,936 puan) tarafından
İnanki olur sana şimdilik öyle geliyor zaman öyle şeyler gösterirki sen bile hayret edersin dik dur salma kendini çocugunla ilgilen onunla vaktini geçir Rabbim yardimcin olsun
(50 puan) tarafından
Onun o gözlerindeki sevgisizliği soğukluğu görseydin pişman lur demezdin canım
(7,936 puan) tarafından
Bisey söylücem cnm bi hocaya fln gitsene belki büyü yapmislardir bu tarz durumlarda bnce gidilmeli
0 oy
(582 puan) tarafından
Kendine öyle bir bak ki.. tamamen degis herseyinle..onuda sil çıkar hayatından yeni bir yol çiz kendine.. unutma önemli olan kıymetli oldn sensin..o kim ki seni böyle uzup mutsuz edebiliyor vasfı ne? Senden daha ki değerli.. eminim ayakların üzerinde sapasağlam durabilen bir kadınsın..basaracaksin..unut sil önüne bak..
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Seni istemeyen birine sen niye yalvariyosun onu anlamadim sevmiyor,istemiyor ve bunu da yuzune soyluyor diretmenin bi anlami yok
(7,936 puan) tarafından
Bi çocugu var kim bilir eşinde ne kadar emegi var çope atamiyo demekki bi anda kurtarabilecegini düşünüyo evliliğinin
0 oy
(2,480 puan) tarafından
Daha boşanma evresine geçemedim ama buna benzer bir olay yaşıyorum ben de 1 ay oldu babamın evindeyim gayret yok ne ben ne çocuğum umrunda değiliz babamın evinde sığıntı gibiyim 1 tl bile  para vermedi babam karşılıyor masraflarımızı elimde terzilikten başka bir mesleğim yok neyse dün birden aklıma düştü ya oğlum olmasaydı bu kadar aşağılanıp bu kadar laf kahrını ve sefaletini çekip dönüp dolaşıp babamın evine hakaretlere uğrayarak dönmeye katlanabilir miydim yada bu kadar beni ezmesine çok şükür dedim Allah’ıma şükürler olsun kimse olmasın oğlum bana yeter 
0 oy
(182 puan) tarafından
Niye üzülüyorsun değmeyen bir adam için mi yada değipte seni sewmeyen bir adam için mi ne güzel mesleğin var ayakların üstünde duruyorsun benim eşimde gözüne herşey batıyor bazen o kadar ağır konuşurki ben kendimi yiyiyorum psikolojik destek aldım arkamda biri olsaydı yada bir mesleğim olsaydı bende boşanırdım ailem var ama yanımda değil bişey olursa söyleyemem ne babam baba ne annem anne bir kızım var yğne hamileyim nereye gidim kime sığınağım diyorum ve oturuyorum yerimde annem bana diyor ki buraya gelip başımıza bela mı olacan o yüzden cnm boş ver ailen yanında ve kendi paranı kazanıyorsun ve o adamı takma oğluna sım sıkı sarıl ve şükret RABBIM den hayırlısını dile ve demek ki hayırlısı buymuş
0 oy
tarafından
Niye hala iletişimdesin onunla ne demek yalvarmak ya hiç mi kendine değerin yok senin. Lütfen çocuk için deme adam seni istemiyorum dedikçe ne diye sürekli barışma meselesini dile getiriyorsun. Sürkeli bu konuda post açıyorsun artık vazgeç bu işten çocuğunla mis gibi hayatını yaşa işte başka bi adama bel bağlayarak geçmez bu hayat. Kendine gel bence artık 
0 oy
tarafından
Sana öyle fırsat gelmiş ki sen bunu aglayarak heba edıyorsun. Paran var ise kendine bak mutlu gorun guclu gorun ki at gbı giden ** gıbı donsun. Ozamanda sen ıstemeyeceksın zaten. Şuan sen otelenmeyı haz edemıyorsun ama evladına cok guzel anne kendı bsına nasıl kadın olunur goster onlara. Hadı okumamışa cahıl yazık kımsesı yok napsın dyoruz ama siz olsun yapmayın. Gupguclu olun ıcınız kan aglasada gececek. Belkı sukredeceksın belkı barısacaksın. Ama kendını gostermk ıcın fırsat ayagına gelmış. Degısım baslasınnnn haydi kalk kardesım kendıne gel yapabılırsınn... 
(50 puan) tarafından
Canım fırsat ayağına gelmiş demekle ne demek istedin?
tarafından
Kendını o adam uspatlamak ıcın fırsat gelmıs ayagına. Belliki bu adam evlıykende ezıklıyormus senı. Sımdı ayakta durarak ona kendını ıspatlayabılırsub demej ıstedm
0 oy
(501 puan) tarafından
Her sey geçecek bunu düşün.insan neler yasiyor ölüyorum bitiyorum diyor ölmüyor.zaman her şeyin ilaci.benm de dayanamiyorum dedigim ağlamaktan gözümde yas kalmadigi zamanlar oldu su an dönüp baktigimda eskisi gbi acitmiyor asla.insan atlatiyor her seyi yeter ki can sağlığı olsun.maddi gücün varmis bak ne guzel.dunyalar guzeli evladinda var bu cok guzel zamanla evladi insanin mutluluk kaynağı oluyor.senin ya da evladinin aldigi her saglikli nefes en buyuk şükür sebebin olsun olacak da sadece zaman ver kendine.her seyi unutacaksn ve yeni bir hayat kuracaksin kendine ve bu gunlerine bakip ne kdr üzülmüştüm diye düşüneceksn gecti bitti diyeceksin.
0 oy
(3,552 puan) tarafından
BEN BU POSTA YAZMADAN GEÇEMEM ŞİMDİ .

PARDON ADANALILAR AĞZINA MI SIÇMIŞŞŞŞ O ŞEREFSİZZZ DÜMBÜKLERİN ADANADAN KIZ ALINMAZMIŞ BOKUMUZUU YESİNLER İTT OĞLU İTLEEER!!! KURBAN OLSUNLAR TÜM ADANALIILARA PİÇ KURULARII!!!!

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 996 göst.
5 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ummuhanemir (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 407 göst.
0 oy
17 cevap 360 göst.
5 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 358 göst.
1 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sukufe (8,114 puan) tarafından soruldu

412,081 soru

12,405,305 cevap

44,577 kullanıcı

Kategoriler

...