0 oy
376 göst.
Aile kategorisinde (107 puan) tarafından
2 aylik olduk bugun 3100dogdu 2800 dustu ve şuan kac kg bilmiyorum 1 aylikken 4tü ama nedense annem hic buyumuyo bu bebbek hep kucuk dyo anne daha 2 aylk dyorum yengende dedi bebek buyumemis diye dedi

Ama teyzem buyms masallah dedi hangisine inanaym sasrdim bebegm buyuyene kadar kimseyle gorusmek istemyorum

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sagliklimi gerisi bos 2800 dogan oglum hastaneden cikarken 2500 du ama sonradan toparladi 
(107 puan) tarafından
Valla allahima sukurler olsun ben memnunum bebegmden
tarafından
Takma ozaman salla gitsin kan emici resmen insanlar ya moral bozmakta üstlerine yok yemin ederim
(107 puan) tarafından
Aman sorma bide emiyomu sutun varmi diye sormalari gel sen emzir diycen olmuycak
tarafından
Whatsapp'ta durum yap emiyor mu çocuğun zayıf mı uykusu nasıl ikinciyi ne zaman düşünüyorsunuz gibi sorular kabul etmiyorum duymak istemiyorum diye yaz:)))
(107 puan) tarafından
Ahah sorma bigun onuda yapcam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kontrole gitmedin mi kuzu? Saglık ocagna götür boyunu kilosınu ölçtür için rahat etsin.

Kimseyide kafana takma bebek kilolu olur bu cocuk niye böyle az yedir obez olucak derler zayıf olur bu cocuk doymuyo buyumuyo derler anlıcagn naparsan yap millet bi şaf bulur aöylemeye o yüzden takma kafana Rabbim 2 kulak vermiş birinden al digerinden bırak...
(107 puan) tarafından
Kuzum bugun aşi gunuydu tam 60 olduk ama cumartesi ye denk geldi pazftesi gotrcem
tarafından
Benimkide 2 aylık bu ay kilosu az aldı 600 gram diye konusub duruyolar kafama takmıyorm bile sende takma
(107 puan) tarafından
Tamam cnm sagol
0 oy
(636 puan) tarafından
Benimde kızım 50 günlük giydirdigin kıyafetlerinden ve bez numarasından anlayabilirsin onlarda hiç değişme yokmu canim..benimde bebeğim kilo kaybetti  3620 doğmuştu sezeryanla doğum yaptım sonra 3180 düştü yarım kilo kaybettik diye mama verdi doktor göğüslerim yara oldu emziremedim kilo kaybettik haliyle şimdi mama kullanıyoruz ilave olarak..sütun geliyormu canim hiç sagdinmi sütünü yda emdikten sonra huzursuzluk yapiyormu güzel uyuyormu benimki ilk günler emziremedigimden açlıktan 4.gun avaz avaz ağlamıştı..eğer keyfi yerindeyse sütun yetiyordur canim birde internette okumuştum karnı aç olan bebeğin bingildagi çukur olurmuş bende bu sabah beslenmeden once denedim cokuktu karnını doyurdu şuan çukurluk gitti
(107 puan) tarafından
Kuzu mamada veryom iyice doysun diye
(636 puan) tarafından
Ben deneye deneye tecrübe edindim desem yeri.mesela emziriyorum bazen uyuyo yarm saat sonra kıpırdanma ya basliyo diyorum emdi yetmedi herhalde mama hazırlıyorum onu iciyo uyuyo bı dha.sadece mama verceksem 90 veriyorum ama iştahlı kızım maşallah.bazen onu içince uyuyo bazen uyumuyo huysuzluk edip mikirdaniyo tekrar mama veriyorum doktor 120-150 CC ye kdar verebilirsin dedi gece 120 veriyorum 3 saat uyuyo seninkinin keyfi nasıl canim huysuz değilse doyuyordur bizim bu ara tek sıkıntımız gaz aşırı gazlı bazen güzel çıkartıyor bazen sancı giriyo hikiniyor sonrada kusuyor
(107 puan) tarafından
Benimde doymuyo bazen 75 ml veriyorm artiriyorum arada bu kezde kusuyo kabizlik sorunumjz var malesef haftada 1 fitil sokuyorum ancak oyle yapyo yoksa cok ikiniyo
(636 puan) tarafından
Mama kabız yapıyor o zman canim yediklerinede dikkat et üşütme kendini ayaklarını bn evde terliksix gezmiyorum kolla kendini sende..hangi mama kullanıyorsunuz bn Aptamil kullanıyorum hem çok pahalı diye hemde gaz sorunumuz var diye değiştirdim hünnap keçi sütlü aldım oda kabiza megillendirdi biraz kati yapmaya başladı sonra Bebelac aldım bı ablam önerdi gaz sorunu kalmaz dedi diye.ama oda kaka yapmayı kesti .bnde aptamile döndüm tekrardan
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Daha çok küçük düzeni oturacak emme ve mama sonra sonra alır hiç üzülme 
(107 puan) tarafından
3 aydan sonra toplanid bebeklef zaten ama anlatamiyorum kimseye
(4,854 puan) tarafından
Anlatmaya gerek yok niye dil dokuyosun ben zayıf seviyorum de kapat cenelerini
0 oy
(1,657 puan) tarafından

3 kılo 60 gr dogan ogluma ayyy ben bu kadar kucuk bebek gormedım dıyenlerı gördum daha ne cıkacaktı acaba 36 haftada dogan cocuk daha ne olabilirdi acaba:D

Insanlar konusur cok konusur boş konusur bı sekılde konusur takma kafana gayet ıyı 1. Ayında 4 kıloya cıkmıs daha nr maşallah

(107 puan) tarafından
Milletin agzi herseye yetyo
(1,657 puan) tarafından
Malesefff boş cok
0 oy
tarafından
Sağlıklı olsun da benim oğlumda çok zayıf ve bunu sürekli dile getiriyorlar insanlar çok zoruma gidiyor
0 oy
(796 puan) tarafından
Benim ıkizlerim de 2 aylıkken 4 buçukta ama küçük oğlum 6 kiloydu bebekten bebeğe degisiyo takma kafana sağlıklı.olsun da gerisi boş 
0 oy
tarafından

29 nisan doğumlumu canım benim tospikimle aynı heralde 

Benim oğlum şuanda 6.400 oldu :angel:
0 oy
(122,605 puan) tarafından
2950 dogdu baby boyum 2700 indi herkes herseyi der takma kafana

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 267 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Naz07 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy