Bi önceki postumda bilen bilir. Eşimle siddetli kavga etmiştik başima, yüzüme vurmuştu.
Beni sevmediğinide söylemişti defalarca. Hoş, zaten sevse vurmazdi öyle. Sevmiyorum demesine gerek bile yoktu...
Buraya geldiğimden beri nerdeyse her akşam kızını görmek istiyor sürekli göruntülü arıyor. Ben aramasını istemiyorum cünkü onun sesini duymaya yuzunu gormeye zerre tahammülüm yok.
Ailem baskı yapıyor ama.. evet beni almaya geldiler ama onlara göre biraz uzak kalmaliyiz biraz kafa dinlemeliyiz bu bir ayrilik degil.
Annem surekli gosterdin mi cocugu babasina diyor. Gostermemi istiyor.
Dun msj attim yeter artik diye kardesim gosterecek artik 5 dk hergün. Ama bilmiyorum ya. Etrafimdaki herkes hava degisikligi icin geldigimi zannederken, ben bile neden geldigimi ne olacagini bilmiyorum. Ailem beni gelip aldı evet ama babam o gün bile beni döven esime, bu bir ayrilik degil biraz hava alsinlar diye konuştu. Ne darp raporu aldim, ne dava açtım. Öylece buradayim. Herkes dönerim diye dusunuyor, ama ben konusmadikca ondan daha cok soğuyorum. Kac gündür sadece kizini gormek istedigini soylediginde musait degilim diye yazdim butun muhabbet bu. Bilmiyorum hayatim ne olacak...