0 oy
617 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
kizlar beni bilen bilir ben iremgurkan dier adimla iremprensannesi hesabimm gitti de burdan yaziorumm kizlar ya bizimm yesil renkte eski kasa bi arabamizz var kadinin teki takmiss esime esime demiski esi sen benim karima gece vakti laf attin arabayla onunu kestinn die esi mahallenin ortasinda oktay arabasiyla gecenin 1rindw kadinin dedigi gecede esimm evden cikmadi yani esim onu yapacak bi insan degil kadina dedim ki kocam evdeydi o dedigin aksamm diorumm yok senin kocan onume araba surdu diee esimi zor sakinlestirdimm kocasini zorla dovdurdu ya Allah boyle insanlardan korusun yaa... 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şizofren karı :)
(1 puan) tarafından
manyakmidir nedir :)
tarafından
Önde gideni bence :)
(1 puan) tarafından
dedim gari adam koynumdaydi seni ne ara takip etti dedim.:)
tarafından
Bak bu güzeldi sersem karı kendi kendine hallenmis :)
(1 puan) tarafından
esime diorummm evlendik kendini de saldin amma pisende kosan cokk napacam ben bu.karilarla die adamin keyfi oyle geldi :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tovbeeee allah allah ne günlere kaldık millet tozuttu 
(1 puan) tarafından
valla.kuzumm anlamadimm allahtan binamizda kamera varda esimin girdigi saat belli uzatursa polise gidecezz
tarafından
Aynen bak o iyi olmuş benimde direkt o aklıma geldi mahallede yada binada falan kamera vardır herhalde diye düşünmüştüm bende
(1 puan) tarafından
eaimin aklina gelmedi ben dedimm artikk
tarafından
Ben olsam o kendini paralarken sen kimsin de kocam sana minnet etsin der polisi de arar şikayetçi olurdum siz yine iyi durmuşsunuz allah etmeye benim herif gider o karının haricine çatar üstünede katıl olurdu allah korusun tutamazdı kimse
(1 puan) tarafından
esimle kaynimi kimse tutamadi kocasini iyi dovduler zaten adam dikilince mahallede de baya konusmuslar benimm karima boyle yapti die kayinbabam falan girdi araya kadina falan cok bagirdi kocasi dayak yiyiyo kadin daha ordan bagrio sendin ya die ben hamilehim die beni cikartmadilar evden
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Bu kadınların zoru ne ya hasbinAllah
(1 puan) tarafından
bende anlamadim canimm
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Nereden buluyor kadın bu cesareti tanıdığınız birilerimi canım. 
(1 puan) tarafından
kaynanasi kaynanamin karsi komsusu canimm
(7,119 puan) tarafından
Tövbe tövbe Allah böylelerinden korusun.
0 oy
tarafından
Neden böyle bişey yaptı ki? 
(1 puan) tarafından
bende anlamadimm ki canimmm kadinin dedigi gun saatte esimm evdeydii
tarafından
Ben çok supgeciyim acaba bişey mi var diye çok didiklerdim
(1 puan) tarafından
kadinin dedigi.saatte esim kesinlikle evden cikmazz gecenin birinde ve bizimm arabadan cevremizde 4 tane var canimmm
tarafından
Hayır mesela kadın eşinden bir beklenti içinde miydi karşılık alamayınca mi böyle bir iftira attı diye düşündüm günahı üstüne olsun tabi ki de
(1 puan) tarafından
bilmiorumm.da Allahindan bulsunn ya baska adamla goruldu iftira atmak icin esimi buldu cunku kaynanamla kaynanasi karsi karsiya otururo bi sokak altindada biz variz evlerinden bizim ev araba gozukuo
0 oy
(350 puan) tarafından
Kız bizimde turuncu arabanız var nostalji eşim nostalji hastası geçenlerde cenaze vardı cenazeye gittik arabayla kadının biri babama diyomus ki ben bu arabayı bursada bilmem ne sokakta pavyonun önünde görüyorum sürekli ay evde oturuyoruz babam sinirli sinirli geldi direk eşime soruyor kadında akrabamiz oluyor sen nerde geziyorsun bu arabayla diye ay eşim sok oldu ama gece gündüz calisiyo adam ne ara gitcek eve zor geliyor dedik karıştırdı heralde eşim çok sinirlendi herkes kafayı yemiş vallahi yuva yıkmaya birebirler 
(350 puan) tarafından
Delirmekte hakli kuzum ya sen eşine inanmayıp boşanmaya kadar gitseydin nolcakti onlar yaptıkları ile kalcakti hic umursama eşinin yaninda ol ikinizede yeter
(1 puan) tarafından
zaten demiss eger esimle aram bozulur evimin huzurunu bozulursaa sizin evinizdede huzur birakmam diee
(350 puan) tarafından
Kim demis bunu o kadın mi yoksa senin esin mi eğer kadın dediyse kesin var birşeyler yoksa niye yuvasının bozulmasından korkuyor siz olayı cabuk kapatın diye sizin gözünüzü korkutma ya çalışıyor ama eğer esin demisse hakli adam
(1 puan) tarafından
esim demis canimm bak hamile eger bu olaydan bisey olursaa maffederimm demiss esim olayi kapatmaz kincidir yani bende ugrasma bak bebegimiz olacak basini belaya sokmaya degemzz dedimmm oyle sakinledi
(350 puan) tarafından
İyi yapmış birakmasin tabi hakli
0 oy
(6,680 puan) tarafından

Ya kariya bak sen:angry:ben olsam bawima oyle bir iw gelse bile ewime soylemeye korkarim bawini belaya salmasin diyee.sen kadindaki cesarete bak

(1 puan) tarafından
gece 1de isten.geliomus da rahatsiz etmiss esimde dioki sana yemim ederimm ben o kadini hic bilmiorumm dedi adam sabaha kadar uyumadi bende sinirlendim kadina artikk benim koynumdaki koca ne ara seni takip etti dedimm hala yok yok.senin kocandi dioo
(6,680 puan) tarafından
Yuzsuz kariii..rabbim boylelerinden korusunn..yuva yikarlar boyleleri
(1 puan) tarafından
esime dedim kamera goruntulerini alalimm gidelimm sikayete dedimmm
0 oy
(6,072 puan) tarafından
Sen taşınmadın mi olaya nerden daldın hemen yeni tasindigim yerde deme sakın 
(1 puan) tarafından
yok gizz kaynanamin karsi komsusu
(6,072 puan) tarafından
Oha ya Allah korusun Allahım temize cikarsin

İlgili sorular