+1 oy
1,154 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi
Arkdaslar  bu çarşaf adeti her yerde var mi?

32 Cevaplar

0 oy
(2,597 puan) tarafından
Benimkine baktılar

Kaynana yok eltiler ve görümce bakmak istedi. Hayır demedim

İnsanın namusuna kadar gider mesele
tarafından
Hangi şehir.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkini istemediler. Cok afedersin bende kan olmadı ama eşim neden olmadi diye sormadi bile. Herkeste kan olmuyorki. O zaman sucsuz hatasiz kızları baba evinemi yollicaklar
tarafından
Nereli eşin
Iste sorun da bu ya bu kafa yapısı değişmeli hala bu onur kırıcı davranışını  yapanlar var yazık günah ya
tarafından
Ağrı patnos canım
0 oy
tarafından
Bizde yok valla genelde doğu tarafında oluyor böyle adetler
tarafından
Sen nerelisin
tarafından
Aydın
tarafından
Genelleme yapmayalım canim dogudayım ama benden istenmedi. Bu kişilikle alakalı bisey bence
tarafından
Zaten herkes yapıyor demedim ki
0 oy
tarafından
Valla doğuya geldim ama ne serdiler ne sordular bin şükür
0 oy
tarafından
Malesefki hala var 

Bizim ailemizde var ☹ 

Çocukken dayımın oğlu evlendi başında bekledi annem ve teyzem kapının önünde 

Sonra da kızoğla kız diye duyurdular 

Baba evine çarşafı götürdüler ☹
tarafından
Ay iğrenç tiksindim şu an . O kziim anne ve babasını düşünemiyorum
tarafından
Ya ne kadar onur kirici ne kadar zalimce kafa yapışı değişmeli.ve bunu  biz değiştirmek zorundayız
0 oy
(256 puan) tarafından
O ne be eşimle aramada olup biten kimi ilgilendirir bak ne anlatacam evlendigmiz gece birlikte olduk ve asla kan gelmedi asla eşimden önce kimseyle birlikte olmadım ilkim esimdi ama Kan gelemdi eşim çok analayisli bı insan sabah oldu hiç acamadi konuyu ben açtım inan ilkim sendin dedim biliyorum sana güveniyorum ama niye böyle oldu dedi hastwney gidelim dedim hayır dedi ben sana güveniyorum internetten araştırdım her kadının kızlık zarı olmuyormuş herneyse ben hamile kaldım ve atllatn baktirdigimda sordum böyle biyle senin dogustan yokmuş dedi eşime anlattım böyle böyle diye ben sana güveniyordum zaten dedi herşey o kızlık zarı değil insanlar çok cahil bu şekilde birsuru kızların hakkını yiyorlar 
tarafından
Eş  adam olmalı. Hatta nu komu hiç acilmamali . Evlenmeden herkes açıp.okumali. yazik değil mi ya kadinalrin çilesi  bitmiyor.  Buna yeni.nesil.engel.olacak yani bizler.  Biz evlat yetiştirirken bunu öğreteceğiz.  Eşlerimiz geri.kafaliysa onalri da aydınlatacağız.
0 oy
(680 puan) tarafından
Ne kadar cok acılmış bu post bence konuşulacak bir konu değil 
tarafından
Nasıl yani
(680 puan) tarafından
Bugün cok konuşuldu bu konu burda
tarafından
Demek  ki bu bir sorun . Cehaletin  sebep olduğu onur kırıcı  bir sorun. Maalesef kafa yapısıyla alakali değişmeli bu durum
(680 puan) tarafından
Canım bunun bir sorun olduğu şimdi anlaşılmadı yıllardır var zaten insanlar daha doğrusu kadınlar millet ne der diye dile getirmiyor aslında bu konuda kimsenin susmaması lazım ne yazık ki kimse ses cıkartmıyor
tarafından
Aynen kadın ses çıkaracak kocasi bu adetle  yetiştirildi ise onun da kafa yapısını  değiştirecek.  Iki yazı açıp okutacak.  Erkek de degsti  mi  evlatlarını bu onur kırıcı davranıştan uzak yetistirecek. Cidden  yeni nesilin görevi bu olmalı. Kadınlar ses çıkarmalı   .
0 oy
tarafından
Kızlık zarı esnekse nolcak ? 
tarafından
Işte ya  doğuştan  yoksa  ..Ya bu kişi kaza geçirdi  ise ya istismara maruz kaldıysa... Bu zalimce onur kırıcı adet son bulmalı .
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Bizim burda da o adet var ama baba evine gönderen oldu mu hiç duymadım ama kabul etmezler. Ama bizimkine kimse bakmadı eşim görmesi yeterli ama geçen aya kadar saklamıştım her ihtimale karşı artık sıkıntı kaptığım  için attım 
tarafından
Ya kafa yapısı değişmeli. Hangi şehir
(3,136 puan) tarafından
Aynen değişmeli ama değişmiyorlar malesef. Urfa canım.
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Kaynanam bu konuyu nişanlıyken açtı yaparız gibisinden esim de senin ağzından çıkanı duyuyon mu merak etme ben göreceğimi görürüm ama sadece ben görürüm ne seni ne de başka hiç kimseyi ilgilendirmez bu napıcam sana çarşafı verip kendi karım diye alacağım insanın namusunu ortaya mı dökücem o zaman nerde kaldı benim 

adamlığım kendine gel dedi :)
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Boyle seyler eskide kaldi diye dusunuyorum

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 437 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 570 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
7 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
7 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu

404,444 soru

12,116,141 cevap

36,461 kullanıcı

...