0 oy
1,048 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar hamilelikte bu kararmalar normal mi ya. Ben çok beyazım normalde. Ama geçen farkettim vücudumda baya kararma var bölgesel olarak bazı yerlerde çok canım sıkıldı geçer mi bunlar. Kalacak mı öyle :ermm:

12 Cevaplar

0 oy
(143,857 puan) tarafından

En İyi Cevap
Normal örtmenim sen dogumdan snr liminu böl ikiye uzerine bolca karbonst dök duştan önce kararan yerlere sur 1 saat bekle 5.6 sefer yap bisi kalmiyo eskiye donuyo
Az oncr goruntulu konustum bizimkilerke valizler tam arkamda duruyodu fark etmediler bile☺️☺️☺️ gece 2 de cikcaz benim dil okulundan bi arkadasim var o ediyle birlikte gelip alcak bizi havaalanina goturcek yarin öglene evdeyim ama ciddi şok olcaklar
tarafından
Yaa sevdoş ya kiz insan söyler bi ama böyle daha heyecanlı ya o gorduklerinde ki tepkilerini görsem keşke ya şimdiden gozlerim doldu kiz ☹
(10,931 puan) tarafından
Aa habersiz mi gidiosun sevdaa
Kiz 10 kez sordum yarina ne yemek yapcaniz diye çakmadilar napim☺️☺️☺️ benden gunah gitti
tarafından
Kiz ne bilsinler oradan oraya gideceğini
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra geçiyor kuzu normal bunlar
tarafından
Geçer inşallah kuzum çok kötü duruyor ya
tarafından
Benim de öyleydi ve geçti kuzum
tarafından
Benim de geçer inşallah kuzum
tarafından
İnşallah tatlış
tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Aynı şeylersen bende şikayetçiyim çok kötü duruyor ya kimi açılır diyor kimi öyle kalıyor diyor ama patates suyu işe yarıyormuş diye duydum bir deneyecem inşallah çocuktan fırsat bulursam geçmezse güzellik merkezine gitmeyi düşünüyorum 
tarafından
Yaaa geçmedi mi kiz of çok kötü duruyor ama ya
(1,468 puan) tarafından
Aynen öyle ben doğum yapalı 2 buçuk ay oldu hala aynı duruyor malesef
tarafından
Geçer inşallah kuzum ya
(1,468 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(99 puan) tarafından
Geçer canım oluyor tabi. Ama kişisel hijyene dikkat etmeli insan.duzenli banyo mesela
tarafından
Çok da dikkat ediyorum kuzum çok beyazım baya göze çarpıyor ya
(99 puan) tarafından
Geçer merak etme. İllaki oluyor.
tarafından
Geçer inşallah ya
0 oy
(6,150 puan) tarafından
Bnm de bikini bölgesı baya kararmış inşşalah geçer cnm yaa 
tarafından
Sorma kuzum senin doğum ne zaman benim bi ay var daha bu gidişle ne hale gelicez ya doğumdan sonra da bebiş le uğraşmaktan bakım falan hakgetire ☹
(6,150 puan) tarafından
Bnm eylülün sonunda senınde az kalmş bugun terledım braz kaynnamlara gtmştm bacak aram hep yara olmuş pişik olmuş  bi damla kan bezıme deymşti o yaradan mı acaba çok korkuyorum yaa yara kan gelmş herhalde yoksa oyle kanamam nye olsunkı hep çizik çizik olmuş bnde anlamadm
tarafından
Yok yaradan dir kuzum krem al pisik kremi ondan sür havalar da sıcak iyice kötü oldu
(6,150 puan) tarafından
Kendime bitane pişik kıremı alim ozmn normalde çok kilom yok boyum da uzun ama isters istemez insan terlıyor oluyor yaa
tarafından
Al kuzum bebekler için olandan al onlar hemen geçiriyor
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Benim de oldu canım karnımda bayaa oldu hatta dogumdan sonra da kaldı kapkara hahahaha ama geciyo yavas yavas kalıcı degil bebegim 
tarafından
Ay geçer inşallah kuzum ya çok iğrenç görünüyo ya
(2,587 puan) tarafından
Öyle Vala :(((
0 oy
(912 puan) tarafından
Dogumdan sonra gciyor sıkma canini.
tarafından
Geçer inşallah kuzum ya
(912 puan) tarafından
Gecer canim benim karnimdaki catlaklarin bile rengi acildi iyice cok az belli oluyorlar artik 8 ay olacak dogum yapali. 1 senede hepsi gecer diye düşünüyorum.
0 oy
(10,931 puan) tarafından
Geçiyor balım.. ❣
(12,521 puan) tarafından
Ahaha lincsever seni jdjjd
(10,931 puan) tarafından
:D kız isyan deyince aklıma avlu dizisi geldi ne isyanlar çkarrlardı orda bee
(10,931 puan) tarafından
Linç sever ama ekşın sever değil :Dkdkdk
tarafından
Eksin daha çok sevirem ahaha olay olursa haber edelim birbirimize kaçırmayalım ☺
(12,521 puan) tarafından
Ahhahaha :D
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Ayy kalacak Buket ya:(

Şaka şaka geçecek :D

tarafından
Kiz sayfa da mi sikinti var dedim ya o kadar bosluk birakmissin zalım ☺ gecsin valla psikolojim bozuldu ya
0 oy
(3,153 puan) tarafından

Bende de oldu doğumdan sonra hepsi geçti :D

tarafından
Ay gecsin kuzum cok kötü gorunuyor ya
0 oy
tarafından
Aynı sorun bendede var :( doğum yapalı 40 gün oldu daha geçmedi inşallah geçer oğlanlara hamileyken böyle olmamıştı 
tarafından
Sorma kuzum geçer inşallah ya benim bebiş de kiz ondan mı oldu ki.
tarafından
Valla canım annem kız karartır diyor eee iki oğlum var kararmadım bu sefer kızım oldu ve sonuç kapkara :)) sanırım doğruu
tarafından
Demek doğru kuzum ya geçsin de zaten karardık kararacağımiz kadar
0 oy
tarafından
Bende 39+2 deyim.hic çatlağım olmadı ama bazi bölgemde kararma oldu sadece inşallah geçer inşallah da catlamadan dogururum:-(
tarafından
Benim de çatlak yok kuzum ama kararma çok fazla ya bi de çatlak olsa yandık insanın aynaya bakası gelmiyor
tarafından
Kararma geçer yinede çatlak olmasn çatlak geçmiyormuş
tarafından
Inşallah olmaz kuzum kararma da geçsin ya o da kötü

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 312 göst.
30 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyaz05 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 533 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ozgegzem (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 259 göst.
23 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma&furkan (1,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 190 göst.
24 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde gamzeee123 (845 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,702 soru

23,654,210 cevap

308,644 kullanıcı

...