0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (90 puan) tarafından
kızlar  şimdi  öyle  veya böyle  kaynanam la  yaşamak  zorundayım  ve 1 aylık  oğlum  var sanki benim değilmiş  de onun oğluymus gibi  davranıyor  mesela  geçen  yüzüne  örtmek  için  esarp istedi kendi esarbimi verdim yıkanmış  olmasına  rağmen  yok bu kullanılmış  dedi biraz once gittim baktım  kendi  kaç  gündür kullandığı  esqrbi terli terli  çocuğun  yüzüne  atmış  suratını  asla yıkamaz  sabah öğle  çocuğa  veriyor emsin diyor 1 aylık  bebeği  kucağımdan bırakmaya  gidip yemek yemeye tuvalete gitmeye korkuyorum kocamla  götürüp  son ses halay açıp  kucaktan kucağa  oynatıyolar ne yapmam gerekiyor bana akıl  verin.

Not: direk söyle  demeyin psikolojik  ılac  kullanıyor  ve kinci  biri bi kerw söyledim  tamam o yokmuş  gibi davrancam bu ne torunumu Gonul  rahatlığıyla  sevemiyorum diyip eşime  söylemişti  

8 Cevaplar

0 oy
(3,909 puan) tarafından
Torundur illaki sevilir ama oyle seylerde olmaz . Oynatmak nedir. Biz yeni dogan cocugun yuzunu opmeye bile kiyamayiz mikrop kapar diye. Bence esin bu konuda demeli. Sen kotu oLma derim
(90 puan) tarafından
emin ol oynatan basi ceken esim tuvalete gitsem hemen babaqnnesi diye seslenip odaya  getiriyo kadını   ne yapcam of
(3,909 puan) tarafından
Esine tepkini goster. Oyle seyler olurmu ya
(90 puan) tarafından
göstersem  kaç  yqzar takmıyor  bile bisey olmqz diyor  geçiyor
-Reklam-
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Torunu tamam da abartmasin dusuncesiz mi kucucuk cocugun yaninda muzik mi acilir kulak zarina zarar gelir
(6,190 puan) tarafından
Bence konusun bunu daha minicik cocuk oynatmak ne Allah askina bu bebegin dinlenme saati var
(90 puan) tarafından
yemin ediyorum bahsettiğim  bi saaat 2 saat değil  bugün  odami temizledim gun boyu oynattilar kapat şunu  diyorum benim başıma  bile ağrı  girdi  diyorum sen odaya git  diyo
(6,190 puan) tarafından
O bebek sizin ve daha 1aylik anladiklari dilden konusun gidin bebeginizi alip odaya getirin sacma sapan is yapmasinlar el kadar bebe daha.Kaynananiz son ses halayla mi buyutuyomus bebelerini
(90 puan) tarafından
anlatamıyorum  dariliyor kusuyor  cocuk gibi bendr bisey demiyorum desem sonra esimle kotu oluyorum  ne yapcam bilmiyorum bu  kadin ya
(6,190 puan) tarafından
İstedigi kadar kussun valla cocugunuzun sagligi onun kusmesinden dsha onemli
0 oy
(18,194 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun cnm kurtulursun kaynanadan inşAllah çözüm bi tek o malesef

(90 puan) tarafından
sorma sütum kesildi yeminle sirf onlar bunu yapmasin diye gidip yekek bile yemiyorum
(18,194 puan) tarafından
eşin sana destek çıkmıyot mu hiç annesi rahatsız diye hep yüz verirse oooo kaynanan daha çok azıtır
(90 puan) tarafından
Eşim  az önce  söyledim  daha neler diyip  beni bıraktı  gityi annesine lanet adam
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun Valla çok zor öyle insanlarla yaşamak ben anlamıyorum nedir bu kaynananlarin sahiplenme durumunu çevremde çok var öyle 
0 oy
tarafından

Ayrı eve çıkmaktan başka çaren yok desem :ermm:

0 oy
tarafından
Valla bence amacı kendi kullandğı başörtüsünü atıyor ki bebek onun kokusuna alışsın diye. Valla adım adım takip et hiçbir şekilde fırsat vermemeye çalış Allah yardım etsin 
(90 puan) tarafından
Yeminle  çok haklısın  bu aklıma  hic gelmedi
tarafından
Öyle kız ilerde çocuk senin kucağında ağlasın onun kucağında ağlamasın onu istesin diye. Nasıl da fena ya
(90 puan) tarafından
Tövbe  ya Rabbım ya ne diyim ki
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Allah sabır versin canım çok zor anlayışsız bilmiş ben dedik  insanla uğraşması hele kaynanaysa
0 oy
(53,266 puan) tarafından
esinle konus uyarsin annesini. sen değil esin soylesin o kötü olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 308 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ht (2,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 470 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ozlem4141 (669 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 338 göst.