0 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde (6,074 puan) tarafından

image

adam taktı zayiflamama ki bende kilomdan şikayetçiyim kilo vermekte zorlanmam ama bogazimi tutamıyorum bilmiyorum iştahı kesen neler var bide bu kürü denicem bakalim 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,242 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
canim instagram ve youtube de seher akgul diye biri var cok guzel kurler paylasiyo . bu da icerisinde var ben onun tarifleriyle zayifliyorum bir bak istersen 
(6,074 puan) tarafından
Şimdi baktım canım amma tarçınlı kahve içiyor ya
Kafam karışır benim takip edemem ya bide yağ yakan kemer var ondan da mı alsam diyorum o karabiber atmış ben kefir ve kırmızı pul biber kullandım fark olur mu ki
(2,242 puan) tarafından
canim tarcinli kahve cok iyi ben her sabah iciyorum inanilmaz fark var yogurt kurunu de kullaniyorum. kemerler coknetkili olmuyo canim  kuru de ona sor cevap yaziyo hemen bak bide limon kuru var limonu kaynatip iciyosun o da etkili
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim ablam 1 ayda 15 kilo vermişti bundan Tabii Yediklerine içtiklerine dikat etti Ben bir hafta yaptim midem mahvoldu bıraktım Ama geri başlayacağım
tarafından
Bilince bir de 2 gün çok zorlandım sonra alıştım
Midem küçük oluyor geri almıyorsun birde iki liter su ictim
(6,074 puan) tarafından
Kız kocayla muhakkak sofraya oturmam biseyler yemem lazım herod kendi yemez bir hafta boyunca mesaiye kalır da rahat ederim ya
tarafından
Mesaiye kaldın da bu şekil yaparsın onun dizinden yemeğini ye ama dikkat et
(6,074 puan) tarafından
Kefirin içine 1 çay kaşığı zencefil zerdeçal kırmızı pul biber ekledim
Hadi yarasın afiyet olsun banaaaa
Sende hayurlu basarular dileee :)))
tarafından
Iyi kilo vermeler canım afiyet olsun:)
0 oy
(82 puan) tarafından
Canım bende akşam uyurkan yiyorum bunu yoğurt zerdeçal limon zencefil tarçın pul biber karabiber karıştırıyorum 1 haftada etkisini gördüm
(6,074 puan) tarafından
Oğlum uyusa markete gidip gelecem valla mide göbek birbirleriyle yarışıyorlar
(82 puan) tarafından
Benimde aynı birde yırtılmam oluyor
(6,074 puan) tarafından
Sorma o bende de var aman ztn kapalıyım bikini de diyemem sıkıntı yok :))
Kırmızı biber zerdeçal zencefil ekledim kefirin içine hadi bismillah
(82 puan) tarafından
Bende kapalıyım canm eşim sevmiyor yırtıkları
(6,074 puan) tarafından
Ee zayıflayınca kapanacak mi onlar hadi kiloyu saç rengini vs sevmez anlarım da yirtiklara ne yapılabilir
Benim eşimde sorar bazen onlar nasıl kaybolacak diye anam petrol kralı değiliz ki estetik yaptiralim

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 777 göst.
12 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 379 göst.
25 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Leyla042 (1,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 348 göst.
14 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,198 soru

24,501,761 cevap

358,312 kullanıcı

...