Ben 2 aylik evliyken hamile kalmistim simdi 40miz cikti
Bir kac gun oldu korunma yollarindan hic birini yapmadik geri cekilme haric degisik renk akintida oldu simdi korkuyorum hamileysem diye bu sekilde hamile kalma olasiligi varmidir kuruntu mu yapiyorum
Saglik ocagina gitsem korunma konusunda bilgi verirlermi
Prezervatifle korunabilirsiniz en sağlıklısı
Ben geri cekilme yontemiyle korundum esimle 3 yil. Pek garantili bo yöntem degil deniliyo ama benim icin bi sorun olusturmadi.
Canım ben sağlik ocaginda eğitime gittim orda korunma yontemleeini anlatti ebe birde aşı yapiolarmis 3-6 aylik istersen bi arastir onu ogren saglik ocagindakilere sor , ben yaptirmagi dusunuyorum
Aylık iğne var 3 aylık iğne var spral var esin korunabilir emzirirken yapilicak korunma yöntemleri bunlar canım bama sağlık ocağında bebisle ilgilenen hemşire her gittiğimde nasıl korunduğunu sorardı ve bende merak ettiğim için hepsi hakkında bilgi vermişti sende sorarsan yardımcı olurlar
ben saglik ocagina gittim igne ve hap vermiolarmis bebek 6 aylik olana kadr sutun kalitesini bozuyormus ya pezervatif yada sprial kullan dedi bende sprial taktirdim canim eger esin musade ederse sprialde takabilirsin
1,489,938 soru
24,350,950 cevap
346,476 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın