0 oy
413 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Daha yeni post açmıştım hamile çekimi diye az once esim aradi bu ay goreve gidecekmis yurt disina kesinmiş moralim bozuldu dedi 2 aylık diyor ama daha da uzamaz inşallah bayramda falan yanimizda olmiycak sanırım kizimla ve bebisle yalniz kalicam daha yeni gelmisti bide 1.5 ay yoktu cok zorlanmistik simdi giderse gelmesi doguma denk geliyor dogumuma yetisip yetişemeyeceği belli değil yani nolur dua edin gitmesin kızlar lütfen en azından gitse bile doğumdan önce gelmiş olsun dua eder misiniz eşim ve benim için bütün hevesim yıkıldı moralim bozuldu modum düştü resmen 

2 Cevaplar

0 oy
(164 puan) tarafından

Her şeyin hayırlısı rabbim gönlünüze göre versin inşallah<3

(3,146 puan) tarafından
Teşekkür ederiz hayal kırıklığına uğradım resmen :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşallah gitse bile gelir canm rabbim hakkınızda hHirlisini nasip etsin 
(3,146 puan) tarafından
Amin cok sagol canim cok zor gececek keske annem gelebilseydi bari :(
tarafından
Nerde annen cNn
(3,146 puan) tarafından
Annemler başka şehirde ailem bursada yaşıyor eşimin ailesi de sakaryada yaşıyor bizse izmirdeyiz tayin yerimiz burası kimsem yok komşu bile yapayalnız kalcaz kızımla dr bile tek gidemiyorum kızımla çok uzak ulaşım zor büyükşehir :(
tarafından
Sen git o zaman annengile canm
(3,146 puan) tarafından
Gidemem ki burda dr gidiyorum doğum yaklaşmış oluyor 7 8 aylık oluyorum kızımın düzeni de bozuldu 1 ay önce eşim geldi daha o zaman gitmiştim çocuk sapıttı resmen yeni yeni duzelttim bide anneme gidince onun ailesi de rahat bırakmıyor oraya gittin buraya da geleceksin diye. Bi dahakine ikisine de gitmem demiştim. Sırf yalniz kalmıştım diye 1.5 ayın yarısını annemde yarısını onun ailesinde geçirdim dr randevularım aksadı detayliya bile giremedim zamanı kaçtı. :(

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,880 soru

24,392,616 cevap

349,416 kullanıcı

...