0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eskiden sofrada tabak tabak yemek yerdim şimdi salata bir kase çorba içip kalkıyorum arkamdan yemekler bakıyor gibi irademe zor sabrediyorum abur cubur bir tane canım ne isterse bir kaşık yiyorum okdr sizce kilo verir miyim 

5 Cevaplar

0 oy
(7,933 puan) tarafından
Insallah verirsin cnm
-Reklam-
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Aç kalarak kilo veremezsin.  Tartı da eksiyi görürsün ama giden kaslardan gider çoğunlukla. Kilo vermek istiyorsan sağlıklı ve dengeli beslenmek zorundasın çorbayla,salatayla olmaz bu işler canımm vücudun besine ihtiyacı var. 
0 oy
(12,761 puan) tarafından
Protein ağırlıklı ve ızgara ye mutlaka günde 45 dk da leslie yap ben bahaaa verdim sonra bıraktım 4 5 ayda sadece 3 4 kg aldım boğaz tutunca geri gidiyo 
0 oy
(26 puan) tarafından
Canım ben Farmasi satıyorum ve farmasiyi duyduysan orda hindiba kahvesi var, bende irademle zor dayanıyorum normalde :) o kahveyle 2 ayda 12 kilo verdim ve cevreme de sattım cevremdekilerde çok kilo verdi. Bu kahve seni tok tutuyor ama o zararlı çaylar gibi değil tam tersi metabolizma felan hızlandırıyor bağırsakları çalıştırıyor bu şekilde kilo veriyorsun ve az yemeye başlıyorsun ben cikokata krizine giren biriyim normalde :) tavsiye ederim kesinlikle fiyatıda 15 tl
(1,393 puan) tarafından
Ya bu kahve için kimi emziren annelere olmuyor falan diyor kimi de kullanabilir diyor  ama kullanılmaz mı
(26 puan) tarafından
Normal neskafe değil bu canım hindiba otu yaz İnternete yararlarına bak, emziren annelerde günde 1 tane içebiliyor çünkü kafein oranı cok cok düşük
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Proteinde alman lazım canım mesela öğlen kuru baklagil yemegi ye 8 kasik suyundan yeme ama salata 4 yemek kaşığı yoğurt yiyebilirsin 1 dilim tam buğday  ekmek   

Akşamda et tavuk balık birini ye avucun kadar yada etsiz sebze yemegi yiyebilirsin 8 kasik 4 kasik yoğurt salata 1 dilim ekmek 

Bu şekilde beslenirsen bide gün içinde yarim saat tempolu yürüyüş veya spor yaparsan her hafta 1 kilo garanti verirsin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,236 soru

24,427,211 cevap

352,150 kullanıcı

...