0 oy
638 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
tarafından kapalı
.................
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah bozmasın kuzum çok dillendirme gerek yok 
(176 puan) tarafından
Bi buraya yazdim canim arkadasim yok akraba yok adam akilli o yuzden ama haklisin <3
tarafından
Olsun kuzum buraya da çok yazma rabbim daim etsin insallah nazardan korusun
(53,721 puan) tarafından
ne yazmış ne yazmis
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay ne olmuş kiiiiii
tarafından
Mevzu  nee://
tarafından
Çatlayın tamam mı ahaahha
tarafından
Ama. Buket:((
tarafından
Eşiyle ilgili bisey heralde :D
tarafından
Demem ohhhh ☺
(176 puan) tarafından
Hahha ya esimle guzel anlastigimizi vs yazmistim arkadasta dillendirme dedi iste hakli bende sildim canm yok onemli bisey :D 6 saatte bi post gizlendigi icin gizleyemedim noktaladim :D
tarafından
Iyi ki silmişsin linç yerdin yoksa :D
(176 puan) tarafından
Yani olabilir :D sildim ama gizemli oldu boylede :D
tarafından
Minnak kuzum kaldırıp yalandan hava atanlar varken varken gösteriş olsun diye ona alkış tutar böyle postlar linç ederler :/ilginç
tarafından
Maalesef ki öyle canım.s dün bi post gördüm işte ilk evlilik yildonumuz felan kız paylaşmış işte milleti imrendirmek amacın vs bissürü şey yazmış kıza çok yanlış düşünce icindeler
(176 puan) tarafından
Burda genelde sorunlar yazili ki hepimizin sorunlari illa var kocasi iyi olanin kaynanasi vs iyi degildir kendi ailesi iyi degildir illa var. Ama iyi seyler yazmak ve okumak hepimize iyi gelir bence linclemek sacma ama bin turlu insanin oldugu bi ortam burasi sasirmiyorum linclere o yuzden
(176 puan) tarafından
Ben bu zamanlara gelene kadar ne mucadele verdim Allah bilir kac litre goz yasi doktum bu yasa kadar esimle tanisana kadar. Boyle seylere sevinmek mutluluga ortak olmak lazim.
tarafından
Halbuki burda ne kadar gereksiz.postlar  açılmışken açını paylaşamazsın sonra yüzüne vururlar mutluluğunu paylaşırsın bu kez linç edilir herkes birbiri ile samimi ama bi o kadar da düşman ne yazikki
(176 puan) tarafından
Esim akrabam gerci taniyodumda abi derken sevgililige dondu simdi tutarsiz konusanlari hic sevmem o konuma dusmek istemem :D esimle sevgili olana kadar yazsam ona aglamisim givi bi algi olur diye oyle yazdim :D
(2,591 puan) tarafından
Gencanne kapanan diğer hesabındada hep böyle yapıp milleti kendine düşmsn etmiştin yanlış hatırlamıyorsam.. hep eşini övüp durdun
İyi ki sildin yine yerlerdi seni
(176 puan) tarafından
Benim onceki hesabim genc anne degildi canim karistiriyosun bence baskasiyla. Onceki hesabimda zaten uzunca bi sure aktif degildi sildirmistim
(176 puan) tarafından
Ve her ailede oldugu gibi esime sinirlendigim fikir uyusmazligi yasadigimiz olabiliyo ki iki farkli insan iki farkli hayat birlesiyo bunlar normal. Ama genele baktigim zaman sukur sebebi bir esim var ama nispet yapmam bunu Allahtan korkarim canm
(2,591 puan) tarafından
Dediğin gibi sen olmayabilirsin ama oda gencanneydi canım
(176 puan) tarafından
Benim onceki hesabim kendi ismim sayilcak bi nickti canim kuzenlerim ismim yerine kisaltip oyle derlerdi onu yazmistim bende hesap acarken simdi tekrar acarken onu kullanmak istemedim genc anne yaptim ama simdi insanlar o sanip terslemez umarim :D
tarafından
Genç anne kuzu burda öyle birisi vardir genç anne diye karıştırirlarsa seni şaşma heee;)))
(176 puan) tarafından
İsim degistirmede kapanmis kaldi boyle yapcak bisey yok :)))
(176 puan) tarafından
Bi mutlulugumu paylasiyim dedim konu nerelere geldi püü :D en olmadi hesabi sildirir tekrar uye olurum napiyim.  Bu ara biraz bunalimdayim o yuzden geri dondum kafam dagilsin diye hic linc yicek halim yok valla kacar giderim. :D
tarafından
Ahahah kiz aman bee hayatımızda  önceden burası mi vardı sanki ne tâkiyirsun boşver
(2,591 puan) tarafından
Kaçma kız sen de linç et :)
(176 puan) tarafından
Eskiden akrabalar vardi arkadaslar vardi burasi yoktu ama sonra insanlarin gercek yuzunu gordum iste canim. Hamile kaldiktan sonra burasi bildigin her seyim olmustu 8 gb bitiyodu resmen burayla genelde okuyodum ama olsundu :D esim sonra burdaki seylerden etkilenip ona ve ailesine sardigim icin yasakladi vs vs  yoksa iyi geliyo burasi kafa dagitmalik dert, mutlulk paylasmalik.
(176 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben linc etmem edilirim sjsjdjdk :Dd
tarafından
Kiz  sus sus onun adı şimdi muhasebeci anne ahahah görmesin sjsjsjs
tarafından
:Ddjjdjdjd özelden konuşuruz iyi kız amdnksksks
(176 puan) tarafından
Ay siliyim yorumu kimseyi cekemeycem :D
(176 puan) tarafından
Ben o coktan gitmistir diye dusunuyodum :D
tarafından
Ahahah kiz gitmişti mühendis anne olarak geri geldi:))))
(176 puan) tarafından
Hahhaha :D Allah yardim etsin ben yine bi gun giderim kalana Allah yardim etsin:Dd

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,497 soru

24,017,445 cevap

328,081 kullanıcı

...