0 oy
690 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından
Kizlar gece saat 03:05 de bilmediğim bi numara aradı açmadım tabi. Sonra 1 er dakika arayla üç ayrı mesaj geldi. " Sipariş" "getirdim" "kapı" diye. Korktum iyice eşim de evde değil sapık midir nedir, Allah dan kapım falan çalmadı yoksa ölürdum herhalde korkudan. Kapi çalsa polis falan arayacaktım o derece

23 Cevaplar

+1 oy
(2,597 puan) tarafından

Ben olsam sıçmıştım çoktan:D

Şaka maka herşey olabilir dikkatli ol kuzu. Belki yanlışlıkdır. Belkide denedi seni. Kapıyı açacak mısın diye. Bilemeyiz ki

-Reklam-
0 oy
tarafından
Tövbe tövbe gece gece dalga mı geciyo engellesebe gizli numaralardan çağrı alma
(639 puan) tarafından
Gizli değil açık numara ama bilmediğim bi numara işte engelledim zaten watsaptan baktım profile tanımdık mi diye adamın biri bilmem etmem. Siparişim zaten yok bi de gece gece sipariş mi olur Allah korusun valla korktum gece gece
tarafından
Bütün delilerde bizi buluyo ha
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Telefonunu sessize al uyurken ben öyle yapıyorum arayan olursa da sabah dönüyorum
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Gerçekten çok korkutucu esin iste falan mı 
(639 puan) tarafından
Evet kuzum işte gece hemen engelledim zaten numarayı bi de hiç bi siparişe vermem numaramı eşiminkkni veririm
0 oy
(10,506 puan) tarafından
Kız ben okuyunca korktum bide eşinde evde yokmuş açmamakla iyi etmişsin bilmediğin numaraları enfellesene
0 oy
tarafından
O saate sapiktrrr ya ne isi var o saate biri senle oynuyor evdek tek oldugunu bilen biri
0 oy
tarafından
Dikkat et canim ya senin tek kaldığını bilen biri olabilir eşine söyle olmassa geceleri birinde kal
(639 puan) tarafından
Zaten 20 gün önce doğum yaptım annem yanında kalıyor sabah ona da dedim o benden çok korktu
0 oy
(667 puan) tarafından
Direk esibe soyle canim o sirada arasin adami esimi aradin kimsin desin yani esin sanki senin yanindaymia ve adamin aramasini gormus gibi konussun tek oldugunu bilen biri olabilir cunku
0 oy
(2,702 puan) tarafından
Ayy esine sole lutfen gece annende falan kal sapikmidir nedir
0 oy
(28,827 puan) tarafından

Ben olsam tavayı alır kapının onunde beklerdim:D:D

0 oy
(503 puan) tarafından

Dolandiricinin da yuzzusu :))) 

Ac kapiyi bacim kapidayim :)sparisin var acsana :)

Ciddi diyirum ac bak kiricam :)

0 oy
(764 puan) tarafından
Bizim gece kapı çalıyor sipariş getirdik diye, yan binanın siparişleri bize geliyor genelde. Ama telefon numarasından öyle yazmaları ürkütücü gerçekten. 
0 oy
tarafından
Ayy ben bile bi tuhaf oldum kesinlikle esine soylemisin
0 oy
tarafından
Okurken ürktüm       
0 oy
tarafından

Ben hiç odama almıyorum telefonu kim arasa arasın bakmam bile pislikler ibnelikk peşindeler hepp zaten :angry:

0 oy
(25,223 puan) tarafından
Anaaam okurken tırstım ben hemen eşimi arardım valla yada komşuyu falan arardım 
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Eşine mutlaka söylemen lazım kesinlikle saklama işten geldiği vakit hemen söyle eşine bole bole bişi gldi başıma de senn evde tek oldğunu bilen birsdr kesinlikle eşine söyle saklama sakn bnde çok korkudan ölmştm valla sen yine iyisin 
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Yemek sepetinden biri siparis vermistir numarayi yanlis yazmistir kapi calmadiysa normal
(6,135 puan) tarafından
Gece gece mi bide 03 gibi  normal öyle mi bide kapı diye mesaj atacak
(6,200 puan) tarafından
Evet bazi restoranlar sabaha kadar acik ve siparis aliyorlar.Telefonu acmayinca da mesaj atarlar genellikle
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Ee kimmiş ogrenmedn mi
0 oy
tarafından
Ben olsam kalpten giderdim her halde

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 603 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.