0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (3,036 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ya kızlar beyaz fasulye turşusu yemiştim bi defa eşimin bi akrabasinda canım şuan ondan istiyor nerden aklıma geldi hiçte sevmem normalde olsa kaça bi tabak yiyecek gibiyim acaba nerde bulabilirim markette gören var mı normal fasilulye turşusu var evde bana beyaz olan lazım :D o akrabalarını arasam istanbuldalar uzağız baya bi şekilde gönderirler hem 1 haftaya gelir hemde söyleyip insanlarıda telaslandirmayim hiç gören var mı:D 

imageböyle bisey işte 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fasulye tursusu cok severim babannem cok guzel yapar buda cok guzel gozukuyoooor
(3,036 puan) tarafından
Ya ben taze fasulye hiç yemem ama o yediğim normal fasulye turşusu gibi değildi kütür kütür du :D
tarafından
Babanneminkide oyle isirdikca kütue kutur gicirt gicirt oluyor dimi :Ddd
(3,036 puan) tarafından
Neyse evdeki normalden yedim ama aklım hala yiyemediklerimde :Dddd
-Reklam-
0 oy
(2,636 puan) tarafından
kız bu börülce. fasulye değil
(3,036 puan) tarafından
Hayır fasulye yediğimde böyleydi beyaz :D
(2,636 puan) tarafından
hayatım, çok ektim topladım. Fasulye dediğin şey bu değil. bu börülcedir. sana beyaz fasuleyeyi atayım ben :) altta atıyorum hemen
(3,036 puan) tarafından
Yavrum bu normal fasulye değil zaten beyaz olan fasulye böyle ince uzun oluyor kayınvalidemler yapıyor turşusunu
(2,636 puan) tarafından
alta attım bak, o olan beyaz fasulye. bu börülcedir. senin canın börülce turşusu çekmiş :)
(6,859 puan) tarafından
Yargıç  börülce bu katiliyorum sana :)
0 oy
(2,636 puan) tarafından

imageal sana beyaz fasulye turşusu

(3,036 puan) tarafından
Yavrum yediğim böyle değil di daha önce fasulyesi nevşehir tarafında çok ekiliyormus
(2,636 puan) tarafından
ince uzun bir fasulye de olabilir dediğim gibi börülce de olabilir. nevşehirli bi arkadaşım var oda bana vermişti fasulye turşusu. ama senin attığın gibi değildi. bu üstteki gibiydi.
(3,036 puan) tarafından
Valla bilmiyorum :D
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Canim bu börülce turşusu..eşim çorumlu memleketten kayinvalidem yollar.
(3,036 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
tarafından
Migrostaaa vardır 
(3,036 puan) tarafından
Bulunduğumuz şehirde yokki migros
tarafından
Kipa var mi
(3,036 puan) tarafından
Yok çok küçük bi ilçedeyiz a 101 bim sec market var sadece

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde AlpereninAnnesi (1,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
18 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 248 göst.
9 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde sevval_irem (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
28 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sadevatandas (2,130 puan) tarafından soruldu

405,996 soru

12,169,662 cevap

36,635 kullanıcı

...