0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir ay önce köye gitmiştik Annemgil ile beni Kaynanamgile bıraktılar kaynanamgil balkondalardı annende arabanim yanından kaynananla konuşuyordu erkek kardeşim de (2) benim pesimden apartmana girmiş Ben görmedim. Annemgilde dikkat etmemisler ben merdivenlerden ciktim kardeşim asansore binmiş 7. Kata çıkmış  kimsenin haberi yok. Sonra olmadığını fark ettik . Ama deli olduk aksam vakti saat 9 . Her yere bakıyoruz kaynanam kayinbabam herkes indi tum apartmanlarun bahcesine bakıyoruz. Aglama sesi geliyor anne diye agliyor ama sesin nerden geldiği belli degil. Babamin gözleri sulandı annem ağlıyor. Kiz kardeşim bagira bagira ağlıyor (5) benim aklim çıktı. Biri birsey yapiyir diye korktum. Allah  razi olsun 7. Kattaki komşu kucagina almış asagj indirdi. Yavrum korkudan altına yapmış.  

Nerdr kaybolmuş cocuk haberi duysam aklima o korku gelir. Biz 15 dk bulamadik. Ya aylarca bulamayan anne baba ne haldedir. Yada bebeğinin olduğunu ogrenen anne baba. Rabbim hic kimseye bu korkuyu yasatmasın 

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Babannemin bi lafı var kayıpla ilgili. Der ki ölüm düğün bayram."  Neden derim. Oda derki çünkü mezarı belli öldü orda yattığını biliyosun kayıp ömür boyu aklında kalır acaba nerde napiyor ac mi susuz mu.  Çok haklı 
-Reklam-
0 oy
(3,015 puan) tarafından
İnsan bi eşyasını kaybeder canı sıkılır.

Çok ama çok zor bir durum RABBİM kayıp yakınlarına sabır versin ins bulmak nasip olur 
0 oy
(701 puan) tarafından
Kayıp olunca insanın aklı orda kalır. 
0 oy
tarafından
Evet canim benim de halamin oğlu kayip 13 yil oldu hala bir iz yok halam çok kötü durumda
tarafından
Allah yardımcıları olsun canım
tarafından
Kaç yaşında kayboldu:((
0 oy
(3,445 puan) tarafından
Em çok korktuğum şeydir biliyor musun?

Kaybetmek..

Kendi acimdan çok 

Onun korku hissetmiş olabileceği düşüncesi çıldırtıyor bazen düşününce..

Haberlere bakınca kaybolan sonra Allah korusun vefat haberi alınan çocuk görünce oturup ağlıyorum ya ben olsaydım 

Ya o çocuk orda nasıl korktu

Cabi acıdı mi 

Ne hissetti diye iki gün kendime gelemiyorum

En son eşim haberleri yasakladi bana sabah kalkıp yüzümu ağlamaktan şişmiş görünce kızıyordu hep 
tarafından
Gercekten cok zor senin koklamaya kiyamadığın yada dogurmak icin bile ne eziyetler çektiğin uykysuz kaldığın ac kaldigin yavruna biri nin zarar verme ihtimali cok kötü bir sey
(3,445 puan) tarafından
Düşmanıma dilemem....
0 oy
(802 puan) tarafından

Şu postu okudum cvp lar Allah başa vermesın bende markete gittim iki çocuk bebek arabası falan Allah'ım arkamı döndüm kızım yok sadece 1 sanıye aklımdan neler geçtiğini anlatamam . 

Okadar zor bir şey Allah'ım korusun
0 oy
tarafından
Bizim bir akrabanin öglu unuversteye gitti kayboldu 15 yıldır annesi kendini pparcaladı sonra olun haberi geldi ama kimse inanmadı. Dahada bir umtla bekliyorlar 

Rabbim kimseye yasatmasın

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 438 göst.
8 Şubat 2023 Aile kategorisinde AlinKara (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 104 göst.
0 oy
13 cevap 306 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.

405,532 soru