0 oy
1,979 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından
Postlarımı okuyan anlar yasadiklarimi.

2 haftadır annemlerdeyim baska sehirde. Sadece kizini gormek istedi bu zamana kadar  ben bazen istemedim gostermeyi. O esnalarda öfke patlamasi yasayip msjlastik onun haricinde iletisimimiz olmadi.

Kardesim gosteriyor kizimi gunluk 5 10 dakika.

Ne olacak boyle bilmiyorum.

Ona msjda zaten benim icin bittigini, gostereceimi affetmedigimi falan soyledim. Ama kalbimde bi yer var oyle yalnizim ki. En cok geceleri uzuluyorum. Kizim cok uyaniyor, tek basima bakmanin, sorumlulugun yükü uykusuzluk... giderek onu degil kendimi cezalandirmisim gibi. Beni hic pismanim deyip aramadi. 

Sadece beni rezil ettin dedim ben kendimi rezil ettim sen bunu hak etmedin demisti.

Ne olacak hayatim boyle bilmiyorum..

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Önceki postlarına biliyorum o yüzden bu geçici bi süreç alışacaksın çocuğuna yalnız bakmaya da yalnız yaşamaya da o yüzden üzülme bak erkekler başta ayrılıktan mutlu olurlar gitti kurtuldum gibi düşünür ama kadın kendini parçalar üzülür bundan bi süre sonra da tam tersi olur kadın hayata uyum sağlar kendini toplar ve mutlu olur erkek yıkılır emin ol o çok daha kötü olacak. Kesinlikle barışma sana vurdu o adam vurdu seni kadınlığından vurdu seni üzdü seni sevmiyor. Senin ailen arkanda bırak ne hali varsa görsün aramasın sormasın sen ağla içinde tutma bağır çağır kız kır dök sinirini at sonra silkelen ve kendine gel mutlu ol 
-Reklam-
0 oy
(184 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım çocuklar arada kalıyor böyle bir durumda
(31 puan) tarafından
Daha cok kucuk biseyden anlamiyor. Kardeşim gunluk gosteriyor iste. Ben hic konusmuyorum
(184 puan) tarafından
Kaç aylık canım konuşup halledilebilecek bir sorun mu
(31 puan) tarafından
7 canim, aramizda siddetli gecimsizlik vardi.
Kucuk bi konu buyudu dağ oldu. Beni sevmedigini söyledi, döverim dedi ve dövdü yüzümde parmak izleri kaldı dudağim morardı. Ertesi gün ailemi cagırdım geldi aldılar ama ona kafamı dinlemem icin geldiklerini soylediler. Burdada kimse bilmiyor yasadiklarimi. Ama geceleri bana hüzün çöküyor  cok zorlaniyorum
(184 puan) tarafından
Ne desek boş olur sen yaşadığını bilirsin canım  ana vurmak çok başka birsey sen cocuğunu ve kendini düşünerek haraket et
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Konusmamaniz gayet isabet olmuş zira konuşmaktan anlayan bir insan olduğunu düşünmüyorum eşinizin. Sizi dövmüş.  Umarım ömür boyu vicdan azabı çeker. Sizde bir an önce kendinizi toparlayıp kızınızla hayata tutunursunuz ve çok çok mutlu olursunuz..
0 oy
(1,008 puan) tarafından
allah sabir versin o.asamalari bilirim  bende ayrılmaya kalktığında aileler bir araya getirme çabasıyla yarışıyor senin ne istediğin degil onların istediği gibi olsun.istiyorlar çünkü eski.postunu okudum az.once

.siddet hemde baya siddet olmus eger.ki af etmeyi dusunursen bu konuda iyice pişman.oldugundan emin ol lütfen şiddetin küçüğü büyüğü olmuyor o kalkan el.alisirsa her seferinde daha fazla geri döner allah yardimcin olsun
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Hayırlısı ne ise o olur inşallah canım
0 oy
tarafından
O pişman değilse sen de olmamalısın. Sensiz nasıl hayatına devam ediyorsa sen de öyle yap 
0 oy
(453 puan) tarafından
Canım hergün hergün kızını görüyorsa ondan seni aramıyor olabilir. Bi gösterme bakalım bi 2 gün. Hem senin hal hatırınıda ögreniyor napıyor evdeler mi gezmiye mi gitmişler diyede ögreniyor kafası rahat bgrde annenlerin yanındasın diye rahat
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Zamana bırak ... Hatali olan affettirsin kendini sen muhattap olma değerin kalmaz yoksa

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 829 göst.
0 oy
9 cevap 414 göst.
28 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Baharyagmuru00 (1,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 645 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 604 göst.
4 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,839 soru

12,429,579 cevap

45,620 kullanıcı

Kategoriler

...