Ya kızlar yemin ederim bıktım artık ya hadi dağınıklığı geçtim ama pisligiyle baş edemiyorum artık ya sinirden aglicam nerdyse. Normalde temizliğe hiç dikkat etmez bir hafta evde olmiyayim ev çöplüğe döner resmen. Mesela kapının önüne çöp koyarım giderken görsün atsın diye umrunda olmaz ya dersem zorla atar yada ben işe giderken çocukla inerken atarım :-( nakliye işi yapıyo kaç gündür aynı üstü giyiyo odun kereste saman vs taşıyo yikatmiyo da iş elbiseleri benim diye ula hiç mi yikanmicak onlar artık siyah pantolon terden beyaz beyaz leke olmuş. Bende cumartesiden beri dogum temizliği yapmaya uğraşıyorum zaten çalışıyorum sürekli temizlik yapamıyorum yatakta da uyku seti serili daha iki gün önce yıkadım sen gel o pis elbiselerle yatağa yat Allah'ım kafayı yedirtcek bana ben mi abartiyorum kızlar ya yarım saattir söylüyorum kalk üstünü değiştir kalk değiştir diye ama dinleyen yok uyuya kalcak bidaha sabha kadr terlicek iyice maf olcak doğuma kadr nerde temiz kalacak ev bide bir yaşında oğlum var oda iş yaptırmıyor hiç peşimde dolanıyo sürekli. Sinirlerim tepeme geldi gece gece :-( kimin eşi böyle sorumsuz ve pis