0 oy
690 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kaynanam gelmiste bi ton laf soyluyo ona neyse onunkide buna benzer fırını var diyo öküz gibi almışsın benimki daha kibar kendini mini övüyor fırınım yoktu bir senedir kaynanamdan sürekli aliyodum gittim aldım laf soyluyo kötü almışsın bilmem ne diyo sana mı aldım dedim biz begendik aldık fesat ya sinirlendirdi sabah beni

imagen

21 Cevaplar

+1 oy
(2,540 puan) tarafından

En İyi Cevap
Fırına bile laf eden kaynana da ilk kez duyuyorum . Resmen fırına gelini muamelesi yapmis  gayet güzel fırın güle güle kullan
tarafından
Tek omu cnm Bu eve ne alırsam beğenmez çocuğa bile eşim kıyafet alır kötü almış benim aldıklarim daha güzel der . Cok kıskanç eve masa aldım gitti oda evine masa aldı 5 senedir İstanbul'da bi masa almadi benim aldığımı gördü gitti aldı çok kıskanç
tarafından
Saol cnm benim
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Kibar fırın ve öküz fırın mi var :) 

Senin kaynanan neyin kafasını yaşıyor

tarafından
Kendisinin fırının dan büyük almışım ya onun kafasını yasiyo kiskanclik cnm n'olacak
tarafından
Ahahaha guldurdun beni cnm:))
tarafından
Allah dahada güldürsün inşallah ,

Kız o kisknclik yapmış
0 oy
tarafından
Anamın firinindan anam cok memnun valla gule gule kullan canim
tarafından
Saol cnm benim annemde aynı bundan kullaniyo
0 oy
tarafından
Güle güle kullan tatlım 
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Bu firinlarin yeri bende bi baskadir
0 oy
(57 puan) tarafından
Fırın  değil de senin kaynanan öküzzzz ona ne istediğimi alırım parası ondan mi cikiyo para benim zevk benim Allah Allah yaa
tarafından
Ayyy ağzın bal yesin canım bnm valla öküz olan o . :))) Güldürdün beni varya Allah iyiliğini versin bende o cevabı verdim sanane dedim fırını sana mı aldım kendime aldım dedim ben begendim aldım dedim
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Annemin fırınına benziyo, dilini anlayana kaar biraz zor oluyo ama dilini anladıktan sonra çok güzel pişiriyor
0 oy
tarafından

Gule güle kullan canim davul firin bi ara bende kullandim daha cabuk pisiriyor 

0 oy
(6,920 puan) tarafından
Kibar gibi fırında almayan da ne bileyim gelin mi kız bu zayof mı ossun:)))

Kız büyükse daha gzl ya poğaça fln yapsan miss valla bnm ki küçük iki kere çalıştırıyorm
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Öküz sensin diyeydin :D tövbe ya fırının öküzü mü olur :D 
tarafından
Ay keşke öküz diyebilsem sana mı aldım sanki kendime aldım dedim beğendiğini aldm ben dedim . Kendisinin fırınından az büyüğünü aldım ya ondan laf ediyo benim ki kibar diyo ne kadar fesat bı kadın ya inmeyecem aşağı daha
(25,193 puan) tarafından
Benimki büyük daha cok şey sığar içine oohh çatla de :D
tarafından
Ahahhahaaa :)) aynen cnm çatlasın
tarafından
Dk başı fırını aşağı in getir zoruna gidiyo insanin istediğimi pisiirirm
0 oy
(3,260 puan) tarafından
gule gule kullan canim dönüyormu peki donuyosa cok iyi oluyor
tarafından
Nasıl dönüyor mu cnm anlamadım o nasıl oluyo
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Davul firin bu cok guzel pisiriyo bunlar sadece kalipta kek olmuyo derecesiz oldugu icin
tarafından
Yo dereceli aldım cnm 50 .100 150 300 e kadsr derecesini ayarliyon
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Güle güle kullan canım. Kıskanmış bence;)))
tarafından
Saol tatlım aynen çok kıskanç evime ne alsam oda evine aliyo yemek  masasi aldım  kendime gitti evine oda aldı aynısını
(11,499 puan) tarafından
Tövbe ya ;)))
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Ne kadara aldin canim
tarafından
175 TL aldı eşim
0 oy
tarafından
Bu fırınları seviyorum çok güzel pişiriyorlar  kaynanada diyecek bisey bulamadım valla
0 oy
tarafından
Çok güzel canım güle güle kullan
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Sen alaydın ozmn bna bu öküzse kibar olanından diye 
0 oy
(887 puan) tarafından
Yoo gayette güzel bunda bı baklava pişer ben büyük tepsiyle zeytin yağlı kek yapardım bunda bekarken annmler bayilirdi bide 10 dj da piserdi güle güle kullan canım dua kaynanani onu muhtacligin kalmamış ya bu konuda ondan sinirlenmistir
0 oy
(13,925 puan) tarafından
Mayalılar güzel oluyor bunlarda kuzum ama kek biraz sıkıntı anlamak sürüyor biraz güle güle kullan kaynanana da de ki iyisini bana hediye alsana hayrın olsun 
0 oy
(10,887 puan) tarafından
Bildiğini davul fırın işte bunun öküzü nasıl oluyor kibarı nasıl oluyor Hayret bir şey kaynanan da çok biliyorsa kendisi sana alsaydı güzel canım güle güle kullan
tarafından
Ahaha aynen CNM kıskanç işte napcan

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 2,686 göst.
+3 oy
5 cevap 168 göst.
+1 oy
1 cevap 46 göst.

Kategoriler

1,446,892 soru

23,768,126 cevap