0 oy
352 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,767 puan) tarafından

Benim kizim 18aylkk ve düz taban ve bi ayağı belirgin şekilde dışa dönük doktora goturcz randevu buldgmda 

Ortopedi bölümü bakıyor snrm

Sizce neler yaparlar?? Özel ayakkabı vericklrmi nereden alınır ne özelliği var ? Vs bilgileri paylaşan olur mu acaba çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim!K♡♡♡

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben düz tabanım küçükken filan annemler sürekli ortopediye götürürdü ayağıma ağrı yapmasın diye tabanlık verirlerdi düz tabanlık geçmiyor diye biliyorum ben çok gittim hastaneye ama hâlâ aynı 
(3,767 puan) tarafından
Em azndn bu dışa dönük basması geçse keşke:(
tarafından
Inşallah geçer canım ama bilmiyorum biraz zor gibi en fazla tabanlık veriyorlar
-Reklam-
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Ayak boşluklarını dolduran tabanlıklar var galiba onlardan veriliyor medicalden alınıyor sanirim
(3,767 puan) tarafından
Em azndn bu dışa dönük basması geçse keşke:( ins düzelir ablam 5yaisna kadar düzelme şeyi var dediydi ama duzelmeme durumu da var mis bu düz tabanlk
(3,033 puan) tarafından
Bi doktorla konuş canım okadar bilgim yok inşallah düzelir ağrısı olmaz inşallah
0 oy
(2,070 puan) tarafından
Bende var canım küçükken ortapedik ayakkabı falan almışlar ama hala daha sağ ayağım ice doğru basıyor 
(3,767 puan) tarafından
Ablam 5 yaşına kadar düzelirse düzelir dedi
En azndn dışa dönük basması biraz düzeltse keşke kuzum
0 oy
(909 puan) tarafından
Kız 18 aydır daha ilk defa mi mi goturusunuz 
(3,767 puan) tarafından
Evet çünkü büyüdükçe daha belirgin oldu kızım zaten yuruyeli 3 4 ay fln oldu
(909 puan) tarafından
Hiç mi bir doktor muayene etmedi normalde belli olur hemen benim eşimin de ayaklarinda problem var çok kötü rahatsız oluyor kimse hastaneye götürüp tedavi etmemiş hep diyo edilebiliyordu bebekken :(
(3,767 puan) tarafından
Valla okdr doktora goturdm hiç biri bakmadı özellikle orasina hem doktorlr bi garip hepsi aynı değil biri Bask a diğeri başka diyor

5yasina kadar edilebliorms bu sorun diye duydum abldmdn geçerse ins

Çok geçmiş olsun canım benim
(909 puan) tarafından
O gittiğin bütün doktorları cimere şikayet et canım zavallı eşim yeni ayakkabı alıyor iki günde yamuluyor ayakkabı keşke kendi ayaklarımı verebilseydim ona
(3,767 puan) tarafından
Özellikle bir doktora sormuştum oda ilglnmedi valla çok kez gottok çocuk d. Bask a şikayetler ile hatta nrmldede goturdum birsyei varmı diye ole baktrmk için herkes illa sorucn tek tek herşeyi ole derlwrse diyecklr

Bide 3 5 ay oldu ya turuneye başlayalı iyice belirginlesti anladik öyle

Çok üzüldüm inan :( ama Allah beterinden korusun şükür et kuzum üzülme bi ayağı var en azndn Allaha şükür  :(((
0 oy
tarafından
Ben duz tabanim bebegimde yok. Ortopedi bakiuor disa donuk belki alciya alinabilir onu tam bilmiyorum ozel ayskkabi kullanilir icinin tek tarafi cikintili ayagin altina sekil vermek icin bir sure sonra biraz daha iyi olur ayagi
0 oy
tarafından
Benim oğlumda düz taban ben ona göre ortepedik ayakkabı alıyorum 
(3,767 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(170 puan) tarafından
Benim oğlumda düz taban ve içe basma var. Ortopedi ye gidiyoruz. Ilk başta ayakkabılarını verdik fakültede tabanlık yapıldı. Daha sonra ortopedik ayakkabı aldık hep. Düzeldi mi dersen hayır. Bir doktor düzelmez sadece kullandiginiz tabanliklar ve ortopedik ayakkabılar ağrı yapmaz yada ağrıyı hafifletir demişti. 5 yaşına kadar evde de ayakkabı giydi. Olmayınca olmuyor. Sizinki inşallah düzelir.
(3,767 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim:( benim kız ayakkabıyı sevmez giymez hayatta evde :((
(170 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Benim oğlumda giymek istemedi ağladı ama bi şekilde giydirdim. Şimdi giydirmiyorum artık evde. Sürekli çıkarmasına engel olamıyorum.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 33 göst.
0 oy
4 cevap 122 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 254 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu