herkes 1 güñünun nasil gectigini ev islerini nasil cocuguyla ne ara yemegi ne ara gezmeye ne ara gittiniz kisaca anlatirmosoniz hatunlar
Ev işlerini yemeği aksam 9den sonra yapıyorum sabahtan akşama kadar çocukla ilgileniyorum
hafta sonları anca parka gidebiliyoruz evde akşama kadar çocukla uğraş sonra yemek yapıyorum ama zar zor
Sabah bebegimle kalkıyorum kahvaltı veriyorum verdikten sonra evimi silip süpürüyorum onu uyutuyorum. Ögle ye yemek yapiyorum eşim iş yerindeki ler gelip yiyor onlari topluyorum. Kizim uyaniyor onu yediriyorum kendim yiyorum oyalanıyor biraz oynuyoruz yine uyuyor ben yine akşam yemegi hazırlıyorum eşim geliyor yiyoruz çay birakiyorum içiyoruz kizimla yine oynuyorum oyalanıyor öyle öyle sonra uyuyoruz ay parmaklarim yoruldu.
Esim 1gun evde bir gun isde o evde yokken yemek yapmiyorum suan hamileyim zaten saddce meyve,su,maden suyuyla gecer gunum.Evi temizlerim,aksamdan diger gun icin yemek yapip buzdolabina koyarim sonra okudugum icin bilgilerimi tazelemek adina kitaplari okurumO evde oldugu gunler de cok cok sıkılırsam Zonguldak merkeze,Bartin,Eregli gezeriz.
Sabah kalkiyorum
Yedim içtim uyuttum yine yemek için hazırlık yapıyorum
Eşim sabah 5 buçuk da işe gitti ben de 7 de annemlere geldim kahvaltıya oğlum 12 ye kadar uyudu uyurken geldim zaten yemek yedirdim falan oyun oynadı etrafı topladık dışarı çıktık eski mahalledeki komşumuza gittik kızı torunu gelmiş oğlum oynasın diye 6 tıya kadar orada oturduk geze geze geldik oyun hamuru ve malzemeleri aldım oğluma annemlere geri geldim oturuyorum akşam yemeği yiyeceğiz eşim işten çıkmış berbere gitmiş arkadaşları ile oturuyor ona da izin verdim bu gün biz anne oğul çok gezdik bu gün babamız da arkadaşları ile vakit geçirsin
1,491,967 soru
24,378,997 cevap
348,578 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın