0 oy
673 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,299 puan) tarafından

herkes 1 güñünun nasil gectigini ev islerini nasil cocuguyla ne ara yemegi ne ara gezmeye ne ara gittiniz kisaca anlatirmosoniz hatunlar <3

19 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ev işlerini yemeği aksam 9den sonra yapıyorum sabahtan akşama kadar çocukla ilgileniyorum :)

(3,299 puan) tarafından
oh ne guzelllk
tarafından
Kanka yardima gel lan bebeye ben bakarim
tarafından
Ne yardımı la :-D
-Reklam-
0 oy
(3,021 puan) tarafından
Bugun regl olmussum tum gun yattim esime verdim oglani o bakti yedirdi icirdi uyuttu bende yeni kalktim :)
(3,299 puan) tarafından
ay Allah razi olsun babanizdan
0 oy
tarafından
Virus varya bu gezme isi nerden cikiyor ciddi ciddi bebeklerinizle gezmeye mi gidiyorsunuz
(3,299 puan) tarafından
evet gidiyoruz kimsenin olmadigi bi yere
tarafından
Bende avm falan sandim.
(3,299 puan) tarafından
keainlikle avm lerden uzagiz gidersek sadece markete o da ani misfair gelecekse oyle tabi ben kendimi korusam misafirler geliyor neye yararki
tarafından
Dogru diyorsun
0 oy
tarafından
Diş ağrısından ölüyorum resmen bi tek yemek yaptım oğluma eşim bakıyor ben yatıyorum 
(3,299 puan) tarafından
ay gecmis olsun kuzum benim
0 oy
(18,668 puan) tarafından

hafta sonları anca parka gidebiliyoruz evde akşama kadar çocukla uğraş sonra yemek yapıyorum ama zar zor:D

(3,299 puan) tarafından
of benim de vaktim var canim istemiyor
(18,668 puan) tarafından
aahhah tam tersi desene
0 oy
tarafından

Sabah bebegimle kalkıyorum kahvaltı veriyorum verdikten sonra evimi silip süpürüyorum onu uyutuyorum. Ögle ye yemek yapiyorum eşim iş yerindeki ler gelip yiyor onlari topluyorum. Kizim uyaniyor onu yediriyorum kendim yiyorum oyalanıyor biraz oynuyoruz yine uyuyor ben yine akşam yemegi hazırlıyorum eşim geliyor yiyoruz çay birakiyorum içiyoruz kizimla yine oynuyorum oyalanıyor öyle öyle sonra uyuyoruz :D ay parmaklarim yoruldu.

Gezmeye gitmiyorum anneme vr kayınvaldeme gidiyorum okdar 
(3,299 puan) tarafından
hahah aslinda baya yogun bi gün
tarafından
Her günüm böyle :)
0 oy
tarafından
Sabah 8 aksam 7 makina basindayim molalarda evime gidip ufak tefek islerimi yaptim aksam yemeginin hazirligini yaptim eve gidince pisircem camasir ascam yemegimi yiyip cay iccem  mutfak topluycam kuruyan camasirlari katlayip dolabi duzenliycem evimi toplayip dusumu alip yatcam ertesi gun gene ayni 
(3,299 puan) tarafından
aslina kadin olma ne kadar zor demi
tarafından
Calisan kadin olmak zor gercekten rahat bi zamanimiz yok mesela alnimizin teriyle calisiyoruz
0 oy
(421 puan) tarafından
Sabah 6 da iştimaya kalkioz 7 ye kadar oyalanioz sonra kahvalti fasli sekizbucuk gibi babayi ise gonderioz sonra ortali usten topluom kizlari yatiriom sonra onlar uyannana kadr lavabo mutfak yapiom uyanincada supurge aciom sil supur yapuom hergun silmiom zaten haftada bi dipkose yaparim neyse silipsupurdum coxugun ogle yemegi vakti yemegini yedir bulasi topla camasir ser yada katla o arada cocuklarlada ilgilen tabi  kucugunu uyut hooppp mutfa aksam yemegi vaktii bn yemek yaparken kizimda bni deli eder sandalyeye cikar delirerek yemek yaparim sonra mutfa toplat babayi bekleriz kizim acsa yemegini yediririm ole aksam oluo iste ama ila bi is cikio v kicini yere koyamiosun hergun ayni seyler 
(3,299 puan) tarafından
okurken yoruldum Rabbim sabir ve güc versin
0 oy
(796 puan) tarafından
Valla ben 9 dan beri kalkmışım boynum tutulmuş çok ağrıyo o hallen 3 çocuk bakıyom ev işi yaptım şimdide yemek yapiyom eşim de 3 de işden geldi biraz zeytin yağıyla ovdu ama iyi gelmedi tekrar ise gitti daha gelmedi bide ahretten regl olmuşum sancidan ölcem  
(3,299 puan) tarafından
kolay gelsin canim sanada
(3,299 puan) tarafından
tek olunca gecmiyo ists o yuzden dinlenitir vucudun
(3,299 puan) tarafından
tek olunca gecmiyo ists o yuzden dinlenitir vucudun canim
0 oy
(6,189 puan) tarafından

Esim 1gun evde bir gun isde o evde yokken yemek yapmiyorum suan hamileyim zaten saddce meyve,su,maden suyuyla gecer gunum.Evi temizlerim,aksamdan diger gun icin yemek yapip buzdolabina koyarim sonra okudugum icin bilgilerimi tazelemek adina kitaplari okurum:DO evde oldugu gunler de cok cok sıkılırsam Zonguldak merkeze,Bartin,Eregli gezeriz.

(3,299 puan) tarafından
simdiki gublerin kiymetini bjl canim  :) tabi bebek olunca zaman daha guzel ama yogun ve yorgun
(6,189 puan) tarafından
Kiz zaten yogun ve yorgunumCorona olmasi sadece uni.yi kapatarak her gun derse gitmememe yardimci oldu
0 oy
tarafından
Esim evde bufun sabah kalmıs kahvaltısını yaptırmıs 9 da kalktım bize kahvaltı yaptım oglunla babası balkonda oyalanirjen yemegımıı ocqga koydum o kavrulurken once camasır bulasık calıstırdım sonra supurge ogle oldu oglan uyudu vıleda attım yerlere sonra cay molası abur cubur derken uyandı olanı yedirdim yedikten sonra meyve yerken balkonlar akıt camasırları as derken bize yemek koydum biz yedik parka gittik geldik bıdaha ogalanı yedir sımdı babasıyla araba turu bız aksam yemegu sonra da 8 bucuk kayra uykuya ben dusa sonra fılm uyku
(3,299 puan) tarafından
sende baya yogunsun bu ev isleri bizim mafedecek
tarafından
Ben hep yogunum canım valla sabırsızlıkla bir gun oglene kadar uyuyup ıslerımı bitirip sıkılacagım gunu beklıyorum :)
0 oy
tarafından
28 günlük poyazim 

Sabah uyan benegi emzir altini değiştir kiyafetini değiştir oyala uyutmaya calis 

Uykudayken islere koştur 

Is bitti uyandi emzir altini değiştir terlemisse kiyafet degistir

Her saat basi uyansin ayni islemler

Aksam uyu saatte bir uyan emzir gaz sancisi baslarsa saatlerce uyuma ertrsi gun mal gibi dolan

Gunler böyle 
(3,299 puan) tarafından
bu gubler gececek Allahin izniyle canim rahat ol sen
0 oy
tarafından
Annemin tabiriyle öküzz gibi yatıyorum 
(3,299 puan) tarafından
hahahah annen oylemi diyor
tarafından
Evet çok yatınca öküzz gibi ne yatıyon derdi bekarken şimdi yanımda olsa gene der ahsgagha
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Sabah kalktık ve kuaför olan kuzenime geldik annem ben oğlum,kuaföre gittim  saçlarımı kestirdim, kısa saç çok seviyorum, kısacık yaptırdım ☺️ şimdi diğer  kuzenime geldik yemek yiyip eve gideceğiz ☺️
(3,299 puan) tarafından
ne guzel vakit gecimisiniz :)
(1,629 puan) tarafından
Sağ olasın canım ☺️
0 oy
(7,933 puan) tarafından

Sabah kalkiyorum

Kahvalti 
Evim tadilatta ustalar geliyo
Alisveris yapiyorum bebisim icin
Halen evimin eksikleri bitmedi bi yandan onlari aliyorum geri kalanda
Evimin temizligi yapilcak baktikca çildirmakla geciyo
(3,299 puan) tarafından
gececek bu gunler Allahin izniyle canim
0 oy
tarafından
Sabahtan akşama kızımla ugrasiyom . Bugün zar zor balkon yıkadım.evi sildim.supurdum bulaşık topladım.yemegim. hala.hazir değil . Kızım hem.bana bağımlı hem.de diş dönemi sürekli.mizmiz . Nefes alsam Yarabbi Şükür diyom
(3,299 puan) tarafından
canim o gunler gegececek insallah
tarafından
Umutla bekliyom valla . Geçse bu sefer ikinci olur derken ömür biter . Canları sağolsun ama şikayetçi değilim
0 oy
tarafından

Yedim içtim uyuttum yine yemek için hazırlık yapıyorum :D

(3,299 puan) tarafından
zaten yemek icin yasiyomusuz gibi :)
0 oy
tarafından
Sabah 6 kalk kahvalti sonra hayvanlarimiz var oraya iniyom oglum uyuyo oluyo 8 de kalkiyo beraber bi kahvalti yapiyoz  biraz oyun 10 da tekrar yatis evi toplayip silip supuruyom 12 gibi nereye gitceksem gidiyom 4 gibi geri geliyom 5 de esim geliyo isten yemek falan derken boyle geciyo iste
(3,299 puan) tarafından
oh masallah hizlisin sen
0 oy
(5,067 puan) tarafından

Eşim sabah 5 buçuk da işe gitti ben de 7 de annemlere geldim kahvaltıya oğlum 12 ye kadar uyudu uyurken geldim zaten yemek yedirdim falan oyun oynadı etrafı topladık dışarı çıktık eski mahalledeki komşumuza gittik kızı torunu gelmiş oğlum oynasın diye 6 tıya kadar orada oturduk geze geze geldik oyun hamuru ve malzemeleri aldım oğluma annemlere geri geldim oturuyorum akşam yemeği yiyeceğiz eşim işten çıkmış berbere gitmiş arkadaşları ile oturuyor ona da izin verdim bu gün biz anne oğul çok gezdik bu gün babamız da arkadaşları ile vakit geçirsin:angel:

(3,299 puan) tarafından
zaten adamllar caliscaz diye canlari cikiyir iyi yapmisin canim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 43 göst.
18 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,581 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (34,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 248 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (428 puan) tarafından soruldu