0 oy
486 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından
Merhaba kızlae ben geçen hıl ağustos ayında evlendim eltimlerle bir evde yaşıyıroz onlar taşınmalılar ama karantinden dolayı yollar kapalı ve evin tamiri durdu artık bıktım neden derseniz aslında kensileri iyi eltimde kaynımda ama bir şpcuklar var çok kötü ama çok çok yaramaz hep bişey yapmal isdiryir bende evelndim ilk ayda gebe kaldım odamın kapısın hep kilidliyordum bir kere eltim ben olsam böyle yapmazdım felan dedi bende üzerine gitmedim çünki çocuk gerçekden çok çok yaramaz yani kendisinin bile sabrı yetmiyor bazen ben nasıç sabredeyim şimdi birazcık düzeldi eskiden daha kötüydü hep vurardı odamı karıştlırıdı odam oraya buraya zıplardı bend einsanım sakinlik isdiyorym yapma dediyimdede anlamazdı şimdi kızım oldu havalarda çok sıcak oda çok sıcak oluyir ama onum yüaünden kapıyı açamıhorum çünli mesela geliyor o kadar soru soruyor ki bazen gelir 10 dakka falan sakin durur ama sonra sanki geliyolar ona yaramazlık yapıyor yine benimde çocum  2 aylık geliyor öpüyor sürekli hoşlanmıyorum o yüzden kapımı kitloyorum odama girmiyor ... Yani onlar galiba kırılıyolar dile getirmeselede ama beni anlayamazlarmı kendilerinim bazen sabrı yetmigor ben nasıl sabr edeyim çok çok yaramaz çocuk ... Sizce doğrumu yapıyorum kəzlar siz olsaydınız naoardınız
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

+3 oy
(29,489 puan) tarafından

Az daha duzgun yazssan anlayarak yorum yapacam ama anlamadim birsey

(40 puan) tarafından
Okumadan yazdım can havliyle eltimin çocuğu çok yaramaz ve benden tolerans göstermemi bekliyorlar ama çok yaramaz ve ben sabr edemiyorum o yüzden kapım hep kilitli oluyor odama girmiyor ve qaliba onalr buna kırılıyorlar ama çocuk çok yaramaz yapma desemde yapıyor siz olsaz napardınız sabr ede bilirmigdiniz
tarafından
Odan senin özel alanın canım kapını kilitlemek için gerekce göstermek zorunda değilsin ki
(40 puan) tarafından
Ever canım kış aylarıydı gebeydim çocuk yine odamda yaramaslık yapıyordu bende dışarı çıkardım kitledim gidib annesine beni kovdu demiş daha 3 yaşındaydı ... Bide baktım kayınvalidem almış onu gelmiş gülerek diyo bana çocuk dedi beni kovdu dedim gelini öldürürüm ysni beni şakayla karışık diyor ama neyse çocuk geldi yine başladı hoplayıb zıplamağa kahınavalidemde takılma kendi odasındada öyle diyor bana kendi odasında öyleyse bana ne ben sabretmek zorundamıyım ... Sonra eltim vpdan  yazdı bir evde yaşıyoruz yazdı çocumu neden kovdun şaka karışık bende yaramazlık yapıyodu dedim oda nolcakki çocuk işte dedi böyle biraz konuşdu bende takəlmadım fazl üzerine gitmedim hep susuyorum sonra pişman oluyorm aslında kötü insanlar diyiller bana çok yardımları dokunda  ama bu konuda beni anlamıyolar
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Insanın bi tek kendi çocuğuna karşı sabrı oluyor anlıyorum. Sen devam et kendi odan sonuçta kimse bir şey diyemez kırılamaz da kendi çocuğunla ilgilen kirildiklarini farkettiğini belli etme bence
(40 puan) tarafından
Etmiyorum zaten gerçi umursamıyorumda çünki bende yoruldum odamada rahatım zaten yalnızca
0 oy
tarafından
Hiçbir şey anlamadim
(40 puan) tarafından
Okumadan yazdım can havliyle eltimin çocuğu çok yaramaz ve benden tolerans göstermemi bekliyorlar ama çok yaramaz ve ben sabr edemiyorum o yüzden kapım hep kilitli oluyor odama girmiyor ve qaliba onalr buna kırılıyorlar ama çocuk çok yaramaz yapma desemde yapıyor siz olsaz napardınız sabr ede bilirmigdiniz
tarafından
Odan senin özel alanın canım kapını kilitlemek için gerekce göstermek zorunda değilsin ki
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Ben anladim hemen hemen ayni seyleri yasamisiz o cocuklar yuzunden dusuk yaotm ben ayri eve tasndm
(40 puan) tarafından
Keşke taşına bilsem
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Canım bebek daha küçük ben bile 12 aylık olmasina rağmen yeğenler gelince oğlumun peşini bırakmam hepsi çocuk kıskanır ne olur ne olmaz kitle yine de kapını alışırlar bi süre sonra 
(40 puan) tarafından
Ever dışarı bile çıkarmak isdemiyorum bəktım artık hep odada çıkarırken ya öpüyor ya bir yerini çekiyor isdeyer olmasada yapıyor işte bende sevmiyorum
0 oy
tarafından
Insan yeri geliyor kendi çocuğuna bile tahammül edemez hale geliyor . Bence olması gerektiğinden sabirlisin 
(40 puan) tarafından
Ever vallahi çocuk ağlarken zaman zaman oldu yeni daha  2 aylık kendi kendime keşke yalnız bir yer olsada kalsam dedim
0 oy
(909 puan) tarafından
Yarın senin çocuğun da yaramaz olursa onu odaya mi kitleyeceksin çok ayıp düşün ki o çocuk senin çocuğun aynı şeyi Eltin sana yapıyor kaldı ki sen madem çocuğa tahammül edemiyorsun neden çocuk yaptın bence git eltinlerden özür dile  yarın senin çocuğun da eltinin evinde yaramazlık yaparsa en azından laf etmeye yuzun olur 
(40 puan) tarafından
Ben çocumun birini rahatsız etmesine izin vermem ,anlamadınız her kesin tahammülü kendi çocuğuna anlamamanız normal zatem yaşagyan anlar teşekkürıer
0 oy
(228 puan) tarafından
Aman em doğrusunu yapıyorsun canım seninde küçük bebeğin var sonuçta 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 501 göst.
0 oy
8 cevap 495 göst.
0 oy
3 cevap 187 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Havva1616 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy