Merhaba kızlae ben geçen hıl ağustos ayında evlendim eltimlerle bir evde yaşıyıroz onlar taşınmalılar ama karantinden dolayı yollar kapalı ve evin tamiri durdu artık bıktım neden derseniz aslında kensileri iyi eltimde kaynımda ama bir şpcuklar var çok kötü ama çok çok yaramaz hep bişey yapmal isdiryir bende evelndim ilk ayda gebe kaldım odamın kapısın hep kilidliyordum bir kere eltim ben olsam böyle yapmazdım felan dedi bende üzerine gitmedim çünki çocuk gerçekden çok çok yaramaz yani kendisinin bile sabrı yetmiyor bazen ben nasıç sabredeyim şimdi birazcık düzeldi eskiden daha kötüydü hep vurardı odamı karıştlırıdı odam oraya buraya zıplardı bend einsanım sakinlik isdiyorym yapma dediyimdede anlamazdı şimdi kızım oldu havalarda çok sıcak oda çok sıcak oluyir ama onum yüaünden kapıyı açamıhorum çünli mesela geliyor o kadar soru soruyor ki bazen gelir 10 dakka falan sakin durur ama sonra sanki geliyolar ona yaramazlık yapıyor yine benimde çocum 2 aylık geliyor öpüyor sürekli hoşlanmıyorum o yüzden kapımı kitloyorum odama girmiyor ... Yani onlar galiba kırılıyolar dile getirmeselede ama beni anlayamazlarmı kendilerinim bazen sabrı yetmigor ben nasıl sabr edeyim çok çok yaramaz çocuk ... Sizce doğrumu yapıyorum kəzlar siz olsaydınız naoardınız