0 oy
574 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Kızlar detarjan markalariniz ne camasirim makinadan yumuşatıcı kokmadan cikiyo sinirim bozuldu artık ya

18 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bingo kesinlikle tavsiye ederim tatlım
-Reklam-
0 oy
(3,250 puan) tarafından
bingo canim kesinlikle oneririm bide yumustaiciyi son yarim saatinde dök oyle kokusu kaliyor eger kokmasini istiyorsan kumas parfumu al 
tarafından
Bilmiyorum canım erken yutuyo galiba koku bırakmıyor deneyeceğim. Teşekkür ederim canımmmm❤️❤️❤️❤️❤️
(3,250 puan) tarafından
eger utu yapan birrisiysen ütun su haznesine biraz yumusatici dök mis kokacaktir
tarafından
Ay aklını yerim kız senin
(3,250 puan) tarafından
hahah yeme arada olsa lazim oluyo böle bak :D
0 oy
tarafından
Konsantre yumuşatıcı Vernell marka kullanıyorum mesimlikle güzel kokuyo hemde kokusu üzerinde kalıyo  tavsiye ederim 
tarafından
Makina markasından kaynaklanır mi kızçeler
tarafından
Canım yumos markası var annem kaç senedir onu kullaniyo fiyatı 18 filan pahalı ama çok güzel kokusu var hiç gitmiyo kokusu aylardır o kıyafette kaliyo hatta midem bulaniyodu o kokudan hamileyken tabi kokusu çok hoş alanı tavsiye ederim annem hep ondan aliyo eşimde ondan aldı çok hoş lavabolar güzel.kokuyo
0 oy
(11 puan) tarafından
Yumuşatıcıyı durulama esnasında koyorsan ya da makine yıkayıpbitirdikten n sonra durulama programında 800 derecede sıktırırsan daha iyi sonuç alırsın ben bu şekilde yapıyorum mis gibi kokuyorlar
0 oy
tarafından
Neredeyse tüm yumusaticilari denemiş biri olarak kesinlikle bimin konsantre yumusaticisini öneririm her çeşidi mis gibi kokuyor ama konsantre olacak büyük boy olan değil canım.....
tarafından
Tm cnm
(1,772 puan) tarafından
Hak veriyorum bimin bulut yumusaticisi üstüne tanımam en pahalisini da kullandım onun gibi kalicisini bulamadım hareket ettikçe koku çıkıyor üstümden :)
0 oy
tarafından

Canım yumos markası var annem kaç senedir onu kullaniyo fiyatı 18 filan pahalı ama çok güzel kokusu var hiç gitmiyo kokusu aylardır o kıyafette kaliyo hatta midem bulaniyodu o kokudan hamileyken tabi kokusu çok hoş alanı tavsiye ederim annem hep ondan aliyo eşimde ondan aldı çok hoş lavabolar güzel.kokuyo

tarafından
Aynen bende yumoş kullanıyorum perdeler acayip islenmiş oluyor ama hala vernel kokuyor :))
0 oy
tarafından
Kuzumun kokusu veya yumoş sarı olan
0 oy
(122 puan) tarafından
Ben o kokulari  hic sevmyom ya bunaltiyo beni
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Abc yumuşatıcı pembe ve mor kalıcı mis gibi tavsiye ederim 
tarafından
Aynn bende abc nin pembesini kullaniyormm
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Alo kullaniyorum kokusu cok guzel persil bide
0 oy
(2,243 puan) tarafından
bende koku delisi olarakdan bimin bulutu diyorum canim efsane kokuyo ve kalici
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Annemin makinasida oyle canim yumusatici neden kokmuyor biliyomusun. Benim makinaya ben deterjanda yumusativida dokuyorum birakiyrm o aliyo. Anneminki ikisini bir aliyo. Oda napiyo yumusaticiyi dokmuyo bekliyo. Yumusatici tusu yaninca son yarim saat falan o zaman dokuyo miss gibi kokuyo
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Bu zamana kadar hic kullanmamistim canim. Gecen 101 den abc mor kutu aldim bayildimm tavsiye ederim. 
0 oy
(4,246 puan) tarafından
Omo kullaniyorum beyazlarq renklilere sivi deterjan abc nin yumusaticilarini kullaniyorum pembe ve mavi olani var cok guzel kokuyo tavsiye ederm
0 oy
tarafından
Kesinlikle bingo   şiddetle tavsiye ederim 
0 oy
tarafından
Alo ve 

Orkide yasemin pembe kutulu yumoş efsaneeeeeee
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Valla kuzum ben Almnayadayim Lenor var burda cok super kokuyo camasirlar zannedersem Türkiyedede var ya ama buyuk marketlerde olur heralde sen bi arastir
tarafından
Knk sen bize kargoyla gonder onu

İlgili bir soru bulunamadı

412,275 soru

12,410,928 cevap

44,835 kullanıcı

Kategoriler

...