0 oy
783 göst.
Diğer kategorisinde (3,743 puan) tarafından
Ya canım ayıptır söylemesi kısır istedi dedim anne malzemelerini alayım bayagidir da gitmiyordum en azından hem seni görürum hemde kısır yaparsın dedim bana masraf çıkarma gel kendin yap kendin ye dedi çok zoruma gitti onun malzemelerinden ne olacak :( bide ben alırım sen zahmet etme dememe rağmen :( şimdi gitmesem ayrı dert gitsem ayrı dert :(

25 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Beni doğurarak da çok masraf etmişsinizdir deseydin keşke.. 
(18,166 puan) tarafından
oooo güzel yorum☺++++
-Reklam-
+1 oy
(1,402 puan) tarafından
Gitme kız ne gidicen ben olsam anne gelmiyim şimdi kısırın yanına çay falan demleriz mazallah sana masraf çıkmasın derim :/ 
(3,743 puan) tarafından
Ya çok büyük bir şey de istemedim ki :( çay da demleriz içeriz birlikte dedim pişman etti :(
(1,402 puan) tarafından
Ya kuzum büyük bişey istesen nolcak anne bu sonuçta insanın kendi annesi bile bunu diyorsa bazen kayinvalidelere kızmamak lazım diyorum :/ boşver hamile halinle gönlünü kırmış ne gidicen bi de onunki kıriliversin sıkma canını :/ kendin yap ye evinde mis gibi fotosunuda çek  yolla seninkinden güzel oldu diye :D
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Üzüldüm.....
0 oy
(7,129 puan) tarafından
Kendin niye evde yapıp geliyon canım yaa git yinede annendir bosver
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Gitme  canım evinde yap bı tekne kısır yap al önüne doya doya yer vallahi oooh
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Bazilarini anlamak cidden zor yapsa ne olacak ki hatta gel beraber yapalim sende yardim et deseydi daha iyi olurdu
0 oy
tarafından
Sende kendin yap o lafi duyana kadar canim ya uzuluyorum boyle anneleri duyunca vallahi bana desen gel yaparim derim tanimama ragmen 
0 oy
(909 puan) tarafından
Evde yap götür sende annen belki edimiyorum ugrasayim demek istedi bana masraf çıkartma lafı maddi anlama gelmiyor sadece hem kaç yıllık annen onca sene sana bakmış yaşını başını almış kekini kisirini yapıp gitmen gerekirken o zavallidan mi istiyorsun hadi yap git
(52,049 puan) tarafından
insan kac yasina gelirse gelsin annesine simarmak ilgi gormek onun yemeklerini yemek istiyor. hala daha annemin tarhanasini özlüyorum. ben hamileyken annem ruyamda gordum dedigim yemegi bile yapip getirdi bana.
0 oy
(5,400 puan) tarafından
cani başka şeye sıkılmıştır belki git yinede annedir 
0 oy
tarafından
 Cok ayıp etmıs ama soyle dusun elım canım bir de belki canı bırseye sıkkındır morali bozuktur olamaz mı 
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Gitme ya bir kısırı senden sakınan insana anne demem ben gitmem de
0 oy
tarafından
Kız nolcak sanki o annendir ya benim anam bana neler demiyor:-) bir ara o kdar zoruma gitti ki yine de gittim bazen çocuğumu alıp gidiom gelme dio eve gelince de özledim biliyorum niyetini hem boşver valla bak babasini yeni kaybetmiş biri olarak sana tavsiyem iyi de olsa kötü de olsa ana baba bulunmuyor çok mu canın istedi yap evinde bolca ye annende de çayını iç gel evine ❤️
0 oy
(3,115 puan) tarafından
Yuh be. Gitme bence. Niye gelmedin derse sana masraf cikarmayayim diye dersin
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Belki birine sıkılmıştır canı o sıra sen aradın öyle dedi skma sen canını al malzemenin yap evde götür orda yiyin için cnm çay yerinde soğuk İçeceklerden al 
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Ya bunlari okudukca şok oluyorum resmen kanım cekiliyo ya. Annemde bizim önumuzde pervaneki aman caniniz ne istedi aman ne yapayim. Hamileyim diye elimi bişeye surdurmuyo. Yeterki canim bisey istesin diye agzimin icine bakiyo. Cok ilginc yq
0 oy
(18,166 puan) tarafından

başka bişeye sıkkındır canı kuzum git sen annen sonuçtaa

0 oy
tarafından
Annen şaka yapmıştır bence ya veya birşeye sinirlidir o an senden çıkarmıştır üzülme 
0 oy
tarafından
Gel ben sana yapıyım boşver
0 oy
(52,049 puan) tarafından
ben olsam gitmez oturur kendi evimde yapar yerdim 
0 oy
tarafından
Ben olsam gitmm komsuya rica ederin malzememle giderim yada oturur kendin yaparım daha iyi. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 278 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 714 göst.
0 oy
12 cevap 706 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu

412,276 soru

12,410,942 cevap

44,837 kullanıcı

Kategoriler

...