Okuldayken parka gitmiştik büyükçe bi park arkadasimla taşın üzerine oturmuştuk sona kalktım meğer totom toz olmuş farkında değilim yürüyüş yapiyoz arkamızda iki erkek geliyo bakarmisiniz dedi arkamı döndüm ne var dedim totonuz toz olmuş dedi anaaaaaa kaçacak delik aradım hemen kayboldum gözden sona kahkahaya burunmustuk ne gündü ama))) senee 2014
Millete artistlik yapıp şu okullarda olan demir oturacakların üstünden atlıya atlıya geziyordum etekle bir sürü çoçuk vardı briyerde toplanmış tam onların önünde eteğin carttt etti bir tek külotlu çorap kaldı üstümdeee
Kuzenimle eve gidiyorduk ona bakarak konuşuyordum düşün mevzu ne kadar derinse önümdeki arabayı görmedim park halindeki aracın üstüne çıktım
Adam arabanın içinden indi kaç yıllık şoförün böylesini görmedim dedi
Çok utandım
İs yernde arabanin icine duşmustm ya rezilik (iş tasiyan kucuk kutu gibi arbalar var )
Yorumlari okumaya geldim
seninki baya komikmiş
bende bisikletten düşüp ağzım yırtılmıştı 1 hafta pipetle sadece çorba içmiştimm
20 yaşında üst dislerime tel takıldı damaklı çıkarıp takiliyo ablamla gittim ilk taktırmaya sonra ç harfini s harfini bı kaç harfi daha soyleyemiyordum otobüsle eve dönüyoruz ablam insanların içinde benle dalga geçti gülmeye başladık tabi içerde olanlarda anladı tabi konuşmam farklı onlarda başladılar gülmeye
Köye gelin gittim ve temmuz aylarinda bizim köyde ucan kocman kocman hamam böceği gibi böcekleri var gelinligim altına girdi tam oynarken :))allahtan köyde kadin erkek ayri oynaniyo yanmda tek eşim ve sadiclari vardi hahaha gelinlike cirpndm resmen ortada
Hiç unutmam lisede ardasım pc demişti bana bilgisayar demekmiş ben onu küfür sanip ben senin bildigin kızlardan degilim demiştim
Bekarken dans ediyordum otellere çıkıyorduk showlara. Sahnedeyken altımdaki kostümün kopcasi açıldı Allahtan baksır vardı altımda arkadan arkadan kaçtım sahneden
Ahaha ne utanmissindir
Bende yeni yeni büyük bisiklet binmeyi öğreniyorum annem ve arkadaşım arkada. Önüme kocaman inek cıktı(ozamanlar ineklerden çok korkardım) ben sağa o saga, ben sola o sola 3. De kendimi bi attım eşek dalganlarinin(kocaman ısırgan otu) üstüne bisikletle beraber sen toto deyince aklıma geldi tomtom kabarmıştı
1,514,659 soru
24,699,819 cevap
368,848 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın