0 oy
390 göst.
Aile kategorisinde (211 puan) tarafından
kapalı
Az önce paylaştığım postumu kapattılar yeniden paylasim dedim eşinizin eski sevgilisi gorumcenize gelse ve gorumcenizin ewi size yakın olsa tepkiniz nolurdu
notu ile kapatıldı: Soru başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Başlık yine hatalı bnce:)))

başıma gelmedigi için empati kuramıyorum 
(211 puan) tarafından
Türkçe dersinde miyiz anlamadım ki :))
tarafından
Hahahha sorma çok kötü olmuş bu yasak:)
-Reklam-
0 oy
(6,200 puan) tarafından

Banane gorumcemin oturup kalktigina karisma gibi bir hakkim yok sonucta.Esim beni secmis benle evlenmis cok cok sevseydi onla evli olurdu:D

(211 puan) tarafından
Öyle ama ne bilim çok sinir oldum
(6,200 puan) tarafından
Esin kimin yaninda sen ona bak herseyi takarsan omur gecmez
0 oy
(1,657 puan) tarafından

Bencede baslık yıne hatalı :D

Cevap yıne banane:D

(211 puan) tarafından
Eşimin en uzun ilişkisi benimle oldu ben rahatsz oluyorum o olsaydı kabul etmezdi hangi niyetle geldiğini bilmezsin ki
(1,657 puan) tarafından
Sen neden rahatsızsın esınle gorusup konusuyor denk falan gelıyor mu yada gorumcen kendı halınde arkadaslık mı edıyo yoksa senı kıskandırmaya falan ugrasıyo mu art nıyet var mı yanı
(211 puan) tarafından
Nasıl olmiyim canım bende bilmiyorum ki art niyet warmi yokmu ama bı ara kızın resmini bana gösterdi benimde o kzi eşimin eski sevgilisini olduğunu bilmiyrdu bak dedi ne kadar güzel bir kiz
(1,657 puan) tarafından
Gorumcene nasıl gorusursub evıne alırsın diyemezsin ama onub evıne gitmezsin mesafe koyarsın esını de tek yollamazsın en saglıklısı
(211 puan) tarafından
O biraz zor işte
0 oy
tarafından
Hiç bişeyyyy
0 oy
tarafından
Eşin oraya gitmediği ve görmediği sürece sıkıntı yapma canım. Ben olsam öyle yaparım ama görümceme de rahatsız olduğumu söylerim şahsen. 
0 oy
(357 puan) tarafından
Size gelmemiş ya görümcenizin evine giren çıkan dan size ne ki ...  kim olursa olsun kendi evinize bakın geçin Derik .. onun arkadaşı olabilir eşinizle görüşmuş  dıye arkadaşlarını mi silsin yani 
(211 puan) tarafından
Silsin hc bişey kardeşinin yuvasından önemli deil o kız geldiği için biz huzursuz oluyrz dost mu düşman mı bilemesin ki
0 oy
(17,198 puan) tarafından

arana mesade koy gmrümceyle eşinide görümcene tek gönderme bence 

(211 puan) tarafından
Gidiyor bazen yani ne olabilir ki
(17,198 puan) tarafından
bişey olmaz yaa ne bilim karşılaşor falan kızla
(17,198 puan) tarafından
beniö eşimin eskisi aileden bide takmıyorum bwn
0 oy
(909 puan) tarafından
Kız eski sevgilisi gorumcenin neyi
(211 puan) tarafından
Arkadaşi
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Hiç birşey yapmam, görümcemin de birşey yapmasını beklemem, eşim ile ayrılmış bitmiş, görümcemle arkadaş kalmışlar, benlik bir durum yok
0 oy
tarafından
Peki görümcen ne sebeple gorusuuuor oda önemli bence 

İlgili bir soru bulunamadı

406,265 soru

12,180,681 cevap

36,678 kullanıcı

...