0 oy
845 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (229 puan) tarafından
Camlari acik uyuyoz dun bebegimi emziriyim derken bi baktim au sisenin yanina sinek sesi gbi bsey geldi sinek sandim baktim gormedim bisey daha sonra devam ettm emzirmeye bi baktim ayagmda bisey hemen irkildim bebegi yerine koyup sinekligini kapattim bi baktim ne goreyin bebegin sinekliginin uzerinde hamam bocegi b3n yerimden firlayip koridora kactim isiklari actim tabi esimde uykusundan uyandi bana saydirmaya basladi tabi o korkuyla kim kocayi takar :))) nese solana gectim bugun yatak odasinim yerini filan degistrdm camlarida hepsini kapattm dikkatli olun

12 Cevaplar

+4 oy
(29,700 puan) tarafından

Allah iyligini versin bende ne sandim görende diyer yılan gelmis hee:D

Gerci yılanda olsa ben korkmam:happy:
(29,700 puan) tarafından
Oda eymis
(2,266 puan) tarafından
Valla bende çok korkunç ilginç birsey bekledim :D
(3,176 puan) tarafından
Gülme komşuna gelir başına misalini yaşadım ... Demin mutfaga su gtmeye gttm gitmez olaydım ya daha öncede vardı ama tek tük ama demin dolu olms ya hamam böceği sayisiz vardı kizlar ya ne yapacam vücudumu kaşıntı tuttu sinirden uykum kaçtı acaba ilaçlasam gece vrsey olur mu ya
(29,700 puan) tarafından
Ana kötü olmuş kiz
(229 puan) tarafından
Zaten hamam bocegi diyip gecmeyin canmm girip yavrularini birakiolarms yani bi tane oluo 5-10 tane bn bugun sineklik aldm yatak odasna actgimz cama taktm sizde gece ilaclayin kapilrni kapatn ilacladgnz yerin zatn sabh hepsi vefat etmis olur camlari filn sadecr girdginiz zamn acik tutun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Camlarda sineklik var bizim ama zaten yattığım odanın camı açık değil çocuğa çarpar diye açmıyorum diğer odanın camını açıp kapıları açıyorum 
(229 puan) tarafından
Baya sicak oldgundan esmiyor hic sineklikte iyi fikir canmm
0 oy
(11,176 puan) tarafından
Sineklik yok.mu??
(229 puan) tarafından
Yok malesef
0 oy
tarafından

Ayy Kız okuyunca sanki benim de ayağımda gibi hissettim :angel::D

(229 puan) tarafından
Vala cok huylanirm ben ondan nasil ayaga firladmi gorseydin bide isiklar da kapali nasil gordum nasil firladm gorcektn :Dd
tarafından
Ahahha kız adını bile okuyunca huylandım böceklere karşı bir korkum var :D
(229 puan) tarafından
Aynen benmde oylee vala ondan bugun butun camlar kapali icerde pistik bebekle :Dd
0 oy
tarafından

Hahahhhhaha:Dd kızım yokken cam açık uyurduk bizde ama kızım olalı açmıyorum ya 

(229 puan) tarafından
Vala allahtan bebegin kundaginin sinekligi vardi yoksa onun uzerine gelmisti ayy dusuncesi bile kotu :))
0 oy
(53,243 puan) tarafından
basligi gorunce hirsiz sandım okumaya başlayınca kertenkele falan sandim hamambocegi cikti☺️
(229 puan) tarafından
Ben cok huylaniom canmm ya bocek filan gelemiom vala bugun neler yaptirdi bana bi hamambocegi gorcektn :))
(53,243 puan) tarafından
benim hamambocegine alerjim var biliyor musun sanki alip seviyorum da ☺️
(229 puan) tarafından
Bide gece guzelim uykuda boyle basina geldgni dusun normalde gorur kacariz  :))
(53,243 puan) tarafından
yok kiz alisigim ben annemlerin evde cok vardi hala var gece wc kalkardim bakardim pit pit ayak sesleri hemen sinekligi alir oldururdum. bi gece hizli vurmamisim öldü diye yattım uyudum sabah kalktim yok meğer ölü numarası yapmış adi böcek ☺️
(229 puan) tarafından
Bn cok huylaniom vlaa ondan rahtsz oluom sabh gozuyle goruldumu bi seklde oldurme imkanin oluo gece isiklr kpali bebegi emzirirken cok zordu
0 oy
tarafından
yılan sandım bende hamamböceği bsey yapmaz ki
(229 puan) tarafından
Kiz yilan olsa o kadr korkmam bocek fareden cok tiksinir ve huylanirm
tarafından
fareye katiliyorum
0 oy
tarafından

Iyyyyy yaaa .:D geçen de ben gördüm eşime bağırdım valla korkudan çocuugu kucağıma alamadım aaııy:sick:

(229 puan) tarafından
Vala ben isigi acip tin tin yataga cikip besikten aldim nasil aldim gorcektn ama :Dd
tarafından
Tahmin edebiliyorum aynısını bende yaşadım :D da eşimde diypr çocuğa bişi oldu sandım amaa kap kara yerde böcek ıyyh kendimden geçtim yaa
(229 puan) tarafından
Kiz seninki yerdeyms bnmki bacagima geldi sen dusun
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Biz camlar açık uyuyoruz ama pencerelerde tel takılı tel taktırmalısın pencerelere
(229 puan) tarafından
Oyle yaptm bugun canmm
0 oy
tarafından

Bende yılan akrep fare sandim:D

(229 puan) tarafından
Tiksiniom huylaniomm canmm bacagnq gecenin karanlginda isklr kpali dusuneblion mu bacagnda allahtn sineklik vrdi bebegn yoksa onun uzernede gecmsti
0 oy
tarafından

Hahaa

Bende Allah korksun hirsiz girdi sandim kiz hamam böceği mi:D

(229 puan) tarafından
Kiz ben cok huylanir tiksinirm :))
0 oy
tarafından
Ayyy kız öyle bı anlattın ki yılan cikack sandım 

Bizde de hamam böceği var nolucak kız dikkat ediyoz
(229 puan) tarafından
Kiz g3ce uykudan uyaniom bebegi emziriom bacagima gelior isiklarda kapali ha yilan cikms ha bocek :)))

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,555 göst.
26 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
15 cevap 769 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Begonvil_. _ (6,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 545 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fadim (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 236 göst.