Benm kuzenimnde yok bazen goruntlu knsyrz cok cekiniyrm aramak istemiyrm cok seviyrm kuzenimi ama ne bileyim cekiniyorm. Rabbim olmayan isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsn insallah.. buda onlara dua postu olsun
Bende öyleyim onlardan çok ben üzülüyorum
Ya benim de komşumun bebeği olmamış 18 senedir evli ben de evlenir evlenmez hamile kaldım dip dibe oturuyoruz benim oturma odamla onunki yan yana bazen oğlum çok ağlıyor yada gülüyor sesi gitmesin üzülür diye arka odalara götürüyorum. Arada çağırıyor beni gel çay içelim diye bende tamam diyorum çok samimi değiliz ama oturup konuşuruz da neyse işte ona gittiğim zaman sevemiyorum çocuğu direk ona veriyorum teyzem felan diyo bizim oglmuz diyo dilinden duayı hiç düşürmez. Hep dua eder bize bide hep inşallah benim de olur diyo inşallah abla diyorum başka da bişey diyemiyorum. Lütfen sizler de dua edin de inşallah rabbim ona da hayırlı bir evlat nasip etsin
Tabi ki de üzülürler. Olan var olmayan var. Tarifi tuhaf bi duygu. bebek reklamları falan oluyor hani. Ona bile üzülenler belki vardır. Annesizlik babasızlık eşsizlik evlatsızlık en temel acılardır hayatta. Rabbim hayırlısını versin herkese.
1,512,102 soru
24,664,965 cevap
366,920 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın