0 oy
833 göst.
Aile kategorisinde (369 puan) tarafından
Bikac kişi var cevremde çocukları olmuyo onların yanında bebeğimi sevmiyorum ama bazen dalıp seviyorum sanki ne biliyim üzülürler gibi me geliyor (rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin bu vesileyle dua edelim ) 

30 Cevaplar

0 oy
(1,964 puan) tarafından

Benm kuzenimnde yok bazen goruntlu knsyrz cok cekiniyrm aramak istemiyrm  cok seviyrm kuzenimi ama ne bileyim cekiniyorm. Rabbim olmayan isteyen  herkese hayırlı  bir evlat nasip  etsn insallah.. buda onlara dua postu olsun<3

(369 puan) tarafından
Evet kimin duası kabul olcak belli olmaz inşallah okuyanlar kuzeninede dua ederler
(1,964 puan) tarafından
Aynen kuzum dua eden herkesten Allah razı  olsun
-Reklam-
0 oy
(510 puan) tarafından
benim bı arkadasimin bebeği olmuyordu komsumdu ben hamile olduğumu söylediğimde oda tüp bebeğin tutmadığını söylemişti okadar kötü oldum ki anlatamam kıyafetlerini bile yikadigimda hep evde kuruttum bir müddet rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın şimdi kızımı çok seviyor ama ne bileyim ben de sevemiyorum onun yanında :(
(369 puan) tarafından
Evet o an ne desende ne yapsamda elinden birşey gelmiyor
0 oy
(4,247 puan) tarafından
Evet bende senin gibi davranirdm ince dusunmussun ve dogru olani yapiyorsun Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
(369 puan) tarafından
Inşallah canım
0 oy
(518 puan) tarafından
Benim de halamın çocuğu olmuyor birsürü tedavi denediler normalde halamı hiç sevmem ama bir araya gelince çok çekiniyorum oğlumu sevmeye kucaklamaya hep ona vermek istiyorum sevsin diye bazen de acaba nispet gibi mi oluyor diye düşünüyorum çok üzülüyorum Allah isteyen bakabilecek herkese versin inşallah 
(369 puan) tarafından
Çekindiğini anlayıp ya kırılabilir diğer türlü nispet olabilir çok ince bi konu inşallah nispet olarak algılamıyordur canim
(518 puan) tarafından
Inşallah canım
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Ben sevmiyorum. Çünkü yaşadım.. Hatta kizmiyorum da yada bebeğim hakkında bi konu da acmiyorum.
(369 puan) tarafından
Yaşayan daha iyi bilir tabi canim
0 oy
(1,357 puan) tarafından

Bende öyleyim onlardan çok ben üzülüyorum :(

0 oy
(5,404 puan) tarafından
Ahhhh cnm ayni duygudayız kuzenim 3 yılık evli çocuğu olmuyor yeni hamile olduğumu öğrenmişim ve kuzenimle konuşuyorum falan nasılsın halsizim biraz filan dedim kız yoksa sen değil misin dedi bende üzülmesin diye yok ya filan dedim benden duymasını istemedim 
0 oy
tarafından
düzenlendi

Ya benim de komşumun bebeği olmamış 18 senedir evli ben de evlenir evlenmez hamile kaldım dip dibe oturuyoruz benim oturma odamla onunki yan yana bazen oğlum çok ağlıyor yada gülüyor sesi gitmesin üzülür diye arka odalara götürüyorum. Arada çağırıyor beni gel çay içelim diye bende tamam diyorum çok samimi değiliz ama oturup konuşuruz da neyse işte ona gittiğim zaman sevemiyorum çocuğu direk ona veriyorum teyzem felan diyo bizim oglmuz diyo dilinden duayı hiç düşürmez. Hep dua eder bize bide hep inşallah benim de olur diyo inşallah abla diyorum başka da bişey diyemiyorum. Lütfen sizler de dua edin de inşallah rabbim ona da hayırlı bir evlat nasip etsin:'(

(369 puan) tarafından
Amin inşallah kuzumm
0 oy
(538 puan) tarafından

Tabi ki de üzülürler. Olan var olmayan var. Tarifi tuhaf bi duygu.  bebek reklamları falan oluyor hani. Ona bile üzülenler belki vardır. Annesizlik babasızlık eşsizlik evlatsızlık en temel acılardır hayatta. Rabbim hayırlısını versin herkese.

Evlat deyip geçme. Peygamber ağlatmış bir imtihandır evlat. 
(369 puan) tarafından
Amin herkese hayırlısını versin canim
0 oy
(134 puan) tarafından
Yok bacim uzulmezler.Benim 2 yil olmadi.Cok uzuluyordum ama o duygu baskasinin bebegini severken veya baskasinin bebegini cocugunu gordugunde hislenmiorsun.Genelde sozcuklerinize dikkat edin yeter.

Hadi sende yap bak bizimkiler su kadar oldu

Yasin gecer ilerde zor olur

Ben spirali cikarsam hemen olur bak... vb.sozler yıkıci oluyor.Mumkunse bu tur konulari hic acmayin.Sormayin o açarsa dinleyin fikir verin.Benim icin tek aci verici sozcuklerdi yoksa kimsenin bebegini sevmesi etkilemedi.Bu kadar ince dusunmeniz de cok hos gercekten.
(369 puan) tarafından
Yasin geçiyor en **** cümle zaten çok kırıcı..Dikkat edeli  inşallah kuzum..

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 500 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 311 göst.
9 Kasım 2023 Aile kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 585 göst.
9 Aralık 2021 Aile kategorisinde 111111122 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 235 göst.