Görücü usulüyle evlenmiş
Babamla annem teyze cocugu 18 yasin ksdar birbirlerini gormemisler baska sehirlerdeymisler. Sonra ilk görüşte ask olmus onlarinki
Benimkiler de annemle babam birbirini görmeden evlenmisler çok saçma gelebilir ama annemi gelin olarak getirdiklerinde annem ve babam birbirini orda görmüşler babam evde yokmuş akşamına gelmiş ki gelin diye anamı getirmişler babam da hayvanları varmış köyde oldukları için onları otlatmaya götürmüş düşünün düğün oluyor tabi adı düğün damat yok anneme gelinlik bile giydirmemisler annem hep der içimde kaldı Bi giydirmediler diye nenem çektirmiş anama daha nisanliyken
Teyzem ve annem birlikte kaçmışlar ama sonuç mutlu olamamislar ikiside ayrılmışlar ben babasız bacım anasız ve ben bacimsiz koca 20 sene geçirdim şükür evlendim İstanbul'da kavuştum babama da bacima da ama içim buruk tabi keşke bacım benle buyuseydide sahip ciksaydim şükür iyi yetistirmisler kuraan hocası bile olmuş ama.lakin nişanlisin8 doğru secememis 18 yaşında cahil ne bilecek ona üzüldüm 3 yıldır nişanlı ayrılma noktasına gelmislerhic mutlu olamadı bacım ne baba ne abla nede anne nin yanında büyüdü babaannem büyüttü her yanına gittiğimde içi kan agliyi bi sicak yuva istiyo insala ben evlendim bacimda mutlu olur dilerim Allah'tan..
1,491,988 soru
24,379,246 cevap
348,601 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın