0 oy
426 göst.
Aile kategorisinde (122 puan) tarafından
Neden derseniz 2 aylk oglm var ve emdikten sonra mama veryom ancak öyle huysuzlugu geciyo

Ve kaynanm mama vermemi istemiyo ama vermeynce aşiri huysuz oluyo 

Şimdide veryom ama vermyom diyorm kaynanama cnku herkese soyluyo mamayla buyutuyo diyo

Gunlulk 20 kere emzirmemi gözu gormuyo

Ve köyde 2 gun kalcaz dedi şimdi gidip mama versem laf etcek napcam bide gezmeleri olur onlarin gttgm yerdede bebek huysuzlanir mama ister napabilirm blmyorum

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Senn çocuğundan kaynanana ne onu anlamadm ne karışıyor ya niye bu kadar ezdiriyosunuz kendinizi ya Sütüm geldiği kadar veriyorm napim ğöğsümü mü keseyim mama da veririm çay da veririm kola da içirrm kime nee
(122 puan) tarafından
Valla canm ya benim sulalem karşi mamaya ama bebek acliktan aglyo biliyorum acmi kalsin diyorum teyzemde surekli arar mama verme der kapatir
tarafından
Tamam doğru bişi değil bebeği boş yere şişiriyor ama mecbur olunca veriyorsn sütün olsn istiyorsan geceden suyun içinde incir ısla kuruyemiş ci de var al ısla sabaha kadar dursn aç karnına ilk inciri ye sonra suyu iç süt fıskırdı resmen bende yapmıştım bebem 40 gnlkken
(122 puan) tarafından
Benm bebegm zayf ondan dolayi takviye amacli sütüm yaramiyo doyurmuyo
-Reklam-
0 oy
(4,247 puan) tarafından
Cocuk.ac kalsa daha mi iyi olacakmis nekadar mantiksiz bu insanlar ya bi rahat birakmadilar su anneleri 
(122 puan) tarafından
Dün teyzem geldi kızını aradı beyza artik mama vermiyo bebege dedi kapadı manysklar gece gundz beni konusuyolar
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Eğer sütün yetmiyorsa tabiki mama vereceksin çocuk aç kalacak değil hem ona neymiş arkadaş onlar kendi çocuklarını büyütmüş bıraksınlar da bizde kendimiz büyütelim. Sonra gelin bana laf söylüyor, gelin yüzüme bakmıyor demesini biliyorlar. Eşinle konuş annesini sustursun 
(122 puan) tarafından
Kaynanam inek sütü ile buyutms esimi kendine laf yok
(1,596 puan) tarafından
Bu arada benimde sütüm az 5 günlükten itibaren mama takviyesi yapıyorum.
(1,596 puan) tarafından
Çok bilmiş insanlar ne olacak hiç takma kuzum kafana gitsen bile duyma çok üstüne gelirse dediğim gibi eşine havale et daha da olmadı sen söyle karışmayın diye
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Mama zehir mi yaa ona ne boşver takma cocugun aç mı kalsın ben olsam inada karsısında veririm :D 
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Kiz milletin lafiyla yasama istediği kadar laf etsin senin beben önemli hatta gözüne soka soka ver mamayi kendini ezdrme böyle ya
(122 puan) tarafından
Herkesin derdi ben oldum teyzem anneannem hep mama vermeme karsyo
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Kaynananizi bosverin virus var bide kucucuk cocugunuz var gitmemeniz daha saglikli
(122 puan) tarafından
Diger bayram gitmedim bu bayram gelceksin diyolar
(6,200 puan) tarafından
O zaman insallah yasak olur :D bebegin doktoruna soyleyin doktor zaten virusden dolayi izin vermez doktoru izin vermedi dersiniz
(122 puan) tarafından
Ayy onlar doktor falan dinlemez
(6,200 puan) tarafından
Bacim Allah sana sabir versin.Tek tavsiyem bebegini yedirecegin bir odaya gir ve kitle kapiyi kimseyi alma iceriye
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Mama ile büyüyen bebeğe ne oluyomuşda 

Bide ne karışıyor ki 
(122 puan) tarafından
Ben bakamiyorum sanki oyle davraniyo
(3,754 puan) tarafından
Eşin ile konuş cnm
0 oy
(671 puan) tarafından
Eşim konuşmuyor kaynanm ve kayınbabmla bu bayram. Gotmiyorz köye geçen de yasak vardı gitmedik zatn ohh rahatım gerçi biz günü Birlik gideriz klmyz köyde belki tatile gdrz 3 4 gün
(122 puan) tarafından
Keşke yasak olsa yine
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Ac mi kalsın çocuk ihtiyacı varsa tabiki vericeksin. Kaynanan konussun aldırma 
(122 puan) tarafından
Aldirmamak elde deglki
0 oy
tarafından
Ona neymiş tövbe yarabbim benimkide geçen biberonu emerse anasını emmez diye eşime söyleniyordu girdim içeri hayırdır dedim hiiç dedi bana diyemez tabii
(122 puan) tarafından
Alakasi yok ya bebekten bebege fark var canim kaşikla yerkende damagina zarar veryorz
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun gitsende rahat edemezsin o zaman sürekli laf vurma vs..
0 oy
(2,383 puan) tarafından

Kaynanalarin işi gücü karışmak kız bende 4 gün gidicem ve koskoca aşirete ne halt yiyim onu düşünüyorum sanirim hamileyim ama kan testi yapmadim o zamana kadar öğrenirim muhtemelen ve hamile olursa söylemeyecem allah büyük valla:(

(122 puan) tarafından
Neden söylemyonki
0 oy
(582 puan) tarafından
Gözlerine soka soka verirdim.. çocuk benim nasıl doğuracağımi onlara mi sorucam.. istedikleri kadar konuşsunlar ya umursama
(122 puan) tarafından
Haklsn cnm
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Niye vermiyorum diyosunki ayip bisey mi mama vermek sende suc neden korkuyosun kaynanandan o cocuk senn istedigin gibi doyurursun yuz vermeyin şu cahillere bukaDr 
(122 puan) tarafından
Veriyorum deynce kiziyi
(1,114 puan) tarafından
Kizamaz kaynanan senn biseyin degil oyle bir hakki yok evlat senn evladin mamada veririm su da kimene bide bu mamalarda zehir yok neden bu tepki
(122 puan) tarafından
Blmyormki
0 oy
(14 puan) tarafından
Bende gitmek istemiyorum .eşimin köyünee beğim yeni 2 aylık ama eşim anlamıyor
(122 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Kaynanamlarda kurban için gidecek ama ben gitmeyeceğini başta söyledim gitmem de ne işim var o kadar insanın içinde
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Herşeyden önce korona var ya ne gezmesi yapmayinnn
0 oy
tarafından
Mamayla buyurse noluyomus . Benim kizim da mamayla buyuyo sut hic gelmedi napiyim ac mi kalsaydi

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 173 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 308 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 285 göst.
11 Mayıs 2022 Aile kategorisinde hanimeli (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 513 göst.