Vay arkadas burda herkez bi bosan gitsin kafasinda. Ailene laf soyletme vs vs. Ya kiz sanki gonullu cekio, gonullu laf soyletio...
Kusura bakmayin ama bosanmak basit ve kurtulus olabilir AMA bunun sonrasi var. Baba evine oyle tekrsrdan alismak basit degil !!! Ben yasadim ben gordum. Evet ailem ustune titriodu evet ailem gozu gibi sakindi beni herseyden ama bu seferde tekrar cocuk rolunu aliosun, tekrar bekarlik hayatindaki gibi tm serbestsin ama Sen kendini sigibti gibi hiss ediosun. Ailene gore 1yillik evlilik cok degik eski kizkari saniolar ama oyle bisey yok eski kizlari olgunlasmis ama ruh hali saglam bir sekikde gelmio o eve.
Ha aikene laf soylemesi hic hoa degil ama ekbet bunlarda gecer... Ben neler duyyom esimden.. Odayi degisiom. Naoiyim simdi ikinci evliligimidemi yikayim... Ikinciisinde oyle nazini cektirme luxun yok daha dikkatli davranioaun, gormezsen duymazdan geliosun daha aerbest birakiosun esini daha dogrusu kendi vicdanina birakiosun onu... Vallaha oyle basit segik ayrilik... Ha bende pismanlik varmi ayrilsim diye yok ama bazen dusunmuyo degilim eski esimin kumari vardi, sapikligi vardi sonra dayak.... Keske adam olaydida sanslarimi degerlendireydi bari aevdigini gosteriiodu bu saydigim seyler yokken yada asiri degilken... Yani son damlana kadar savas. Esin lafdan anliosa konus ama hemen bosanmak cozum degil...