0 oy
515 göst.
Aile kategorisinde (1,570 puan) tarafından
Kızlar 6 ay önce kaynanamları bize çağırdım. Türkiyenin bir ucundalar paramız yok dediler geliş gidiş biletlerine kadar ben aldım. Oğlum babaanne dede sevgisi bilsin istedim. Daha kapıdan girdiler evdeki her şeye, temizliğe düzene eşyaların yerine kadar laf ettiler sesimi çıkarmadım. Akşam 5 e kadar çalışıyorum eve gelip bir de onları dışarı çıkarıyorum. Gelin görün bir gece eşim yatağa geldi "canım babam TV nin arkasında toz görmüş bana karın temizlemiyor mu çocuk hasta olur dedi ". Gelmelerinden 1 gün önce de 1 yaşında çocukla elimden geldiğince her yeri temizlemiştim. Çocuğum o kadar yaramaz ki mercimek pirinç eline geçirip dolapların altına her yere fırlatıyor. Kaynanam da evi süpürünce bulaşık makinesinin altından pirinç çıkmış onu bile söyledi herkesin içinde. Ben de sabaha kadar ağladım. Gözüm balon gibi sabah işe gittim kimsenin yüzüne bakmadım kavga çıkmasın diye. Tirip attım. Onlar da ben işteyken valizlerini alıp gitmiş. Sonra işte 6 aydır küstük. Şimdi kaynanamlar arayıp eşime duygu sömürüsü yapıyor. Ana baba arasına girmek istemiyorum ama barışırsak da bizim evliliğimiz mutsuzlukla devam edecek. Seslerini duydukça elim ayağım titriyor. Eşime barışma desem olmuyor barış desem olmuyor ben ne yapacağım? 

11 Cevaplar

+1 oy
(1,913 puan) tarafından
Eşin niye küsüyor ki. Ergen gibi annesinin babasının dediğini sana anlatacağina. Benim karımın işine karışmayın. Bir daha böyle bir laf duymayacağım ağzınızdan deseydi konu kapanır gider bu kadar da uzamazdı. Annesi babası tabi görüşmek isteyecekler. 
(1,570 puan) tarafından
Olayları tam anlatamadım. Kayınpederim memleketine gidince eşimi arayıp sen erkek misin? Biz seni gelin verdik gibi laflar etti. Görümceme şikayet etmişler görümcem arayıp eşime bağırdı. Buradan bir şey yokmuş gibi gidip sonra eşime sardılar hakaret falan ettiler eşim ondan küstü mevzu bu olaydan uzaklaştı. Burada tam her şeyi anlatamıyo insan. Ben küs demedim zaten ailesi küstü aslında o kadar hakaret ettiler ve eşimin dayısına kadar dedikomuzu yapıp kötülemişler
(1,913 puan) tarafından
O zaman iş gene eşinde bitiyor. Siz bunları dediniz yaptınız. Evimin huzurunu bozuyorsunuz. Misafir gibi gelip gidin diyecek.
-Reklam-
+1 oy
(2,355 puan) tarafından
Keşke hiç çağırmasaydın dede babanne olmaya meraklı insan zaten gelir torunlarını görürdü onlar senin açığını aramaya eşinle huzurunu bozmaya gelmiş iyi niyetli olsalar gelinim bizi sayıp sevip çağırdı derler kusur aramazlar sen bence artık hiç karışma eşine de hakaret etmek gibi hakları yok kocaman adam ister barışır ister küser siz ikiniz kendi aranızı bozmayın
+1 oy
(2,666 puan) tarafından
Böyle şeyler okuyunca çok değişik duygular yaşıyorum ya. Bunlar nasıl insanlar gerçekten hayret ediyorum

Hayatlarını kötülükle hasetlikle mi yaşıyor bundan mı güç alıyorlar gerçekten hayret ediyorum. Esin barışmak istiyorsa barışsın ama sen muhatap olmamalısın benxe 
+1 oy
(964 puan) tarafından
Eşin barissin ama bir daha evine davet etme sen gidersen de misilleme yap her gördüğün kusuru yerdeki bir lekeyi şöyle AA bak burası şöyle böyle diye çaktırmadan lafini şöyle 
+1 oy
(988 puan) tarafından
bu kadar açık arayan insanlar size yakın oldukça malesef daha büyük sıkıntılar hep olur.Ama eşinin de ailesi nereye kadar küs kalabilirsin bu da bi soru işareti.Tv nin arkasındaki tozdan da kimse hastalanmaz bu arada çocuklu insana böyle diyeceğine eline bez alıp sileymiş yani neresinden tutsan elinde kalıyor bunlar hiç iyi niyetli insanlar değil barış ama mümkün olduğuca uzak dur bayramda seyranda iki arar uzaktan kutlar geçersn 
+1 oy
tarafından
Aman aman barışma eşin konuşsun sen muhatap olma ben öyle yapıyorum kafam rahat 
+1 oy
(16,732 puan) tarafından
Eşin barışsın gitsin gelsin ama sen barışma evimde parmak gezdirip toz arayip gelip onu da eşime şikayet edecek misafiri ben evimde istemezdim. Bence sende isteme konusu da açılırsa TVnin arkasındaki toz makinenin altındaki pirinç beni rahatsız etmiyor kimseyi de ilgilendirmiyor de 
+1 oy
(14,320 puan) tarafından
Eşin sana diyeceğine alıp bez silseymiş Hem çalış hem ufak bebeğe bak hemde gelenleri gezdir hizmet et lafını ye çekip gitsinler 

Fazla yüz verme 
+1 oy
(28,786 puan) tarafından

Olayı akışına bırak çok takilma

0 oy
(434 puan) tarafından
Bence barismayin uzak olsunlar evliliğin de mutsuz ederler yine seni onlardan bir *** olmaz canım 
0 oy
(57 puan) tarafından
Eşinizin küseceği bir şey yokmuş eşin gereken cevaabı verirdi devam ederdiniz eşiniz de iyi lafınızı dinliyormuş ki sırf böyle küçük bir sebep ten arkanızda durup anne babasına küsmüş gerçekten evime karışmayın der sustutacaktınız bu kadar basit bir şeyi birde abartmanız yok mu bencede girmeyin aralarına bırakın da zavallı adamı anasıyla babasıyla konuşsun 
(1,570 puan) tarafından
Olayları tam anlatamadım. Kayınpederim memleketine gidince eşimi arayıp sen erkek misin? Biz seni gelin verdik gibi laflar etti. Görümceme şikayet etmişler görümcem arayıp eşime bağırdı. Buradan bir şey yokmuş gibi gidip sonra eşime sardılar hakaret falan ettiler eşim ondan küstü mevzu bu olaydan uzaklaştı. Burada tam her şeyi anlatamıyo insan. Ben küs demedim zaten ailesi küstü aslında o kadar hakaret ettiler ve eşimin dayısına kadar dedikomuzu yapıp kötülemişler
(57 puan) tarafından
O zaman küskün ve kessinlikle konuşmayın derim böyle bir şeyi büyütüyor lar ya koca koca insanlar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 484 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sermir (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.
0 oy
4 cevap 258 göst.
0 oy
2 cevap 182 göst.
29 Ekim 2021 Aile kategorisinde Edcmnf (589 puan) tarafından soruldu

404,339 soru