Kızlar 6 ay önce kaynanamları bize çağırdım. Türkiyenin bir ucundalar paramız yok dediler geliş gidiş biletlerine kadar ben aldım. Oğlum babaanne dede sevgisi bilsin istedim. Daha kapıdan girdiler evdeki her şeye, temizliğe düzene eşyaların yerine kadar laf ettiler sesimi çıkarmadım. Akşam 5 e kadar çalışıyorum eve gelip bir de onları dışarı çıkarıyorum. Gelin görün bir gece eşim yatağa geldi "canım babam TV nin arkasında toz görmüş bana karın temizlemiyor mu çocuk hasta olur dedi ". Gelmelerinden 1 gün önce de 1 yaşında çocukla elimden geldiğince her yeri temizlemiştim. Çocuğum o kadar yaramaz ki mercimek pirinç eline geçirip dolapların altına her yere fırlatıyor. Kaynanam da evi süpürünce bulaşık makinesinin altından pirinç çıkmış onu bile söyledi herkesin içinde. Ben de sabaha kadar ağladım. Gözüm balon gibi sabah işe gittim kimsenin yüzüne bakmadım kavga çıkmasın diye. Tirip attım. Onlar da ben işteyken valizlerini alıp gitmiş. Sonra işte 6 aydır küstük. Şimdi kaynanamlar arayıp eşime duygu sömürüsü yapıyor. Ana baba arasına girmek istemiyorum ama barışırsak da bizim evliliğimiz mutsuzlukla devam edecek. Seslerini duydukça elim ayağım titriyor. Eşime barışma desem olmuyor barış desem olmuyor ben ne yapacağım?