0 oy
578 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar dün kayannam.geldi oturdu k falan bu hafta önce ben oraya gittim di eşimle balkon da yemek yiyecek dik bende heycanli bişey anlatacaktır farkinda olmadan sesim yükselmiş kocam dedi sessiz ol balkondayiz falan dedi uyardı bende tabi istemsiz yapmıştım

Neyse dün kaynanam.geldi işte başladı diyor ben asla yüksek sesle konuşmam su bağırıyor bu bağırıyor balkonda herkes duyuyor falan demeye başladı tabi ben hiç üzerime alınmadım ama bı tuhaf oldum sizce bana laf mı soktu yani kendince beni uyardimi . Tam amacı ne çözemedim uyardiysa neden o gün demedide bzie gelince dedi 

8 Cevaplar

0 oy
(14,487 puan) tarafından

Laf sokmak değilde inceden giydiemis :D

tarafından
Sanki demi ufaktan mesaj verdi bana
-Reklam-
0 oy
(16,910 puan) tarafından

laf soktuysada olmuş bitmiş :Dne bağırıyon kız sen kadına malzeme veriyon

tarafından
Kız ne bilim o annpek heycanladim binanlik biseydi normalde yapmam asla:))
0 oy
(287 puan) tarafından

Bunu biz bilemeyiz belki farketmeden demiştir belki laf sokmuştur yada kibarca kızıma söyledim gelinim sen anla demiştir her şey olabilir. :D

tarafından
Kız ama tamda o olayın üstüne bize gelip durduk yere balkon muhabbeti yüksek ses muhabbeti açması da manidar:))
(287 puan) tarafından
Amaaan boşver canım ya derse desin :)
0 oy
tarafından
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı sana demiş canısı 
tarafından
O zamn ilk olduğun için canım:) bende ilk olduğum için en ufak haraketim bile ilgilerini çeker çok iyi anlıyorum seni :))
tarafından
Demi artık ne yapacağini sasiriyo insan
tarafından
Evet maalesef ama artık saldım ben ya ne düşünürlerse düşünsünler rahat haraket ediyorum. Yoksa sürekli açıkla yapma gereği duyuyor insan
tarafından
Bende mi salayim.ne yapayim 4 sene oldu
tarafından
Benimde 3 sene sal kız valla kafan rahatlıyo oh be diyorsun boşuna kasma hiç
0 oy
tarafından

Kaynanan kendi kendine konuşmuş sadece :)))) bisverkeee

tarafından
Kiznkotu oldum bişey Dr diyemedim hani ne he dedim ne yok dedim öyle dinledim geçti ama sona düşününce kesin bu muhabbetin üstüne böyle söyledi uyardı kendince benim gibi sessiz ol demeye getirdi
tarafından
Kendini örnek göstermiş desene hahaha
tarafından
Aynen ama ya bana çok dikkat ediyolar yememe icmeme oturmama kıyafetime yani her hareketini akıllarına yazarlar ben bazen napcam mi bilmiyom yemek yemeye korkuyom
tarafından
Birgün gelip ayyy ben şöyle boyle yemek yiyiyorm dese hiç şaşma :)))
tarafından
Vallahi diyo sana anlatsam sasirirsin ;)))
0 oy
tarafından

Hee biraz öyle olmuş sanki

Haspama bak ona noluyosa eşin uyarmış işte tövbe yaa
tarafından
He eşim dedi sessiz balkonda yüz bende AA pardon bı anlık oldu dedim sustum
0 oy
(7,480 puan) tarafından

Koca bi kaya nereye dayarsan daya derler bizim burda:D

tarafından
Ama işte benim anlatmaya çalıştgim ben bağıran çağıran değilim ki sürekli olan biseyde dedik o anlık oldu eşim yanımdaydı ve saniyelik sona sustum zaten bunu uzatıp beni uyarmaya çalışması saçma geldi bide kendini örnek veriyo ama kendinde bişey anlatırken bağırır heycanlanir
(7,480 puan) tarafından
Ozaman belkide sana demedi canim baska ses edenler vardir. Kalbini hic bozma. Ha sana demis olsada büyüktür he de gec. Sende zaten oyle biri degilmissin takma
tarafından
Aynen öyle yani zaten ben hiç uzatmadim ama aklıma takıldı aceba beni uyarmaya mi calisti diye çünkü o olay üstüne bu muhabbeti açması ben açıkçası dün çok utandım ne diyecemi bilemedim
(7,480 puan) tarafından
Haklisin canim.kim olsa alinabilir.
tarafından
Öyle canım.neyse artık dikkat ederim zaten şu jcsem o su öyle içilmez diyecekler o kadar bana dikkat ediyolar
0 oy
tarafından

Kaynanan seni incetmeden kızım balkonda bagirilmaz demek istemiş canim;)

tarafından
Allah razı olsun ondan ozaman bende biliyom bagrilmaz ben zaten o an saniyelik oldu ki asla bağıran biri değilim kalabalıktı bende herkes konuşuyordu o an sesim yükselmiş yani bunu hep yapsam anlarim
tarafından
Takılacak bı konu yok bence canım.Diger Kaynanalar gibi kocani fisniklememis en azından.Sadece konuyu nasıl açacağını pek becerememis
tarafından
Bı kere olan bişey icin üstelik eşim onun kulağı duya duya uyardı . Sona sustum gelip bide konuyu açması çok manidar sanırım tam emin olamamış

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 545 göst.
13 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 119 göst.
3 Mart 2024 Aile kategorisinde Ozlemadayldrm48 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
3 Mart 2024 Aile kategorisinde Ozlemadayldrm48 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 552 göst.