0 oy
761 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (626 puan) tarafından
Kızlar 23 haftalık hamileyim sürekli herşeye ağlamam geliyor geçenlerde annesini şikayet ettim öptü sarıldı bugünde bana diyor ki çok narin bir yapın var keşke ailenn ismini narin koymaliymis kızım olursa narin koyucam deddi sabahtan beri istifra ettim gecede karnım aç die ağladım dışardan yemek söyledi öptü sarıldı uyudu acaba fazlamı bunaltiyorum farkında olmadan bide bana diyor ki annemi sevmiyorsun ama kadın seni hep bana soruyor sen alingansn diyor bazen şikayet edince sana gulesim geliyor deddi napmaliyim 

12 Cevaplar

0 oy
(7,118 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hamilelik de ruhen ve bedenen değişimler yaşıyoruz ama adamlara da dünyayı dar etmeyin. Herkes hamileliğini farklı geçirir biliyorum. Ama çevrem de denk geldim de sırf kocasına naz yapmak için eziyet eden kişiler biliyorum. Gerek yok böyle şeylere. Onlar da bizimle birlikte değişim yaşıyorlar sonuçta adamları da bunaltmamak lazım. 
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Sen nediyorsun ☺️ ben hamileyken 

Gece kalkıp lokum istiyorum diye ağladım sabaha kadar oda benimle ağladı ywzık adamlara ne çekiyolar bizden 

Büyük 6 yaşındaki oğluma sinir oluyordum hamileyken istemsizce ona bile ağlıyordum :D

Neyse ki atlattım o günleri

(626 puan) tarafından
Gerçekten adamlar çekiyor bizden karnımdaki tekmeyi hissetti okadar çok heyecanlandıki geceleri uyumama hep kızar uyu bebek de uyusun dio
tarafından
Eşim son günlerim de hiç uyumadı ah desem uyanıyor çanta kenrın da hemen saldırıyodu hadi diye
Bide binayı ayağa kaldırıyodu
Halbuki 3 sezeryanım ve gününü bekliyoeum of desem korkuyodu ☺️
(626 puan) tarafından
Allah sizi her daim mutlu etsin hormonlar sağolsun :)
+1 oy
(1,134 puan) tarafından
Bencede adamı çok fazla bunaltiyorsun  aşermelerin olabilir ama aglamana anlam veremedim 
(626 puan) tarafından
21 haftalığım ama doktor 2 hafta önden gidiyor dedi oğluşum olcak
(1,134 puan) tarafından
Aa bende 21 + 3 üm canım benimde ikinci oğlan sağlıcakla alalım kucağimiza
(626 puan) tarafından
İnşallah cnm benim eşim diyor oğlumu kız gibi etcen die :) benim ilk bebişim  başlarda istemedim ama doktora her gittiğinde büyüdüğünü görmek beni mutlu ediyor tekmesini hissetmek çok kızıyorum kendime keşke daha önceden yapsaydım die
(1,134 puan) tarafından
Ilk bebişler çok heycanlı oluyo birşey alırken hazırlarken rabbim acısız sancısız bi avazda kucağına almayı nasip etsin
(626 puan) tarafından
Amin inşallah burasıda olmasa cnm sıkılıyor ;)
0 oy
(29,480 puan) tarafından

Annemi sevmiyorsun  deyipte karisina iyi davranan adami ilk gez görüyorum helal olsun

(626 puan) tarafından
Cidden kızlar beni birgün kırmadı anneside beni çok sever bazen düşüncesizce konuşuyor alınıyorum hatta annesine demiş eda sana alınıyor anne die  hassas hamile zaten herşeyi söyleme die gorumcelerime bile kızar bir yere gitse bak eda sana emanet der iş yaptırmaz ailesine karşı
(29,480 puan) tarafından
Ne guzel valla deger kiymet bil bacim
(626 puan) tarafından
Allah ondan razı olsun bu hormonlar onu uzmesini istemiyorum sadece
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Kocani op basina koy.
(626 puan) tarafından
Sağol kuzum :)
0 oy
tarafından

Kıymetini bil nadir bi tür eşin :D

(626 puan) tarafından
Allah seni güleceğim yoktu :)
tarafından
Öyle kız :)) eşimin anası kızıma ilk günden beri zayıf zayıf diyip duruyordu bugün en sonunda içindekini attı sen aç bırakıyorsun bu çocuğu dedi bende yaaa tabi diyet yaptırıyorum deidm mümkün mü bu ya :d ben desem ki eşime annen böyle dedi eşim hee doğrudur der ki biliyo benim yedirirken nasıl savaş verdiğimi :d yinede anasına toz kondurmaz ve bende hamileyim umrunda olmaz kırılırım üzülürüm tırt
(626 puan) tarafından
Vallah şu Kaynanalar ne ister bizden :)
0 oy
(13,416 puan) tarafından
Ay onun lohusalık kısmına sakla biraz yavrum kabus o zaman başlıyor :D
(13,416 puan) tarafından
Ay hamileyken ben eşimin üzerine kola döktüm oturup ona ağlamıştım bak o geldi aklıma :D
(626 puan) tarafından
Eşim uyuyor ya yazık adama üzüldüm vallah napim elimde değil aniden sinirlennipde ağlıyorum hava sıcak die ağladım durdum
(626 puan) tarafından
Nagis benden fenamışsın:)
(13,416 puan) tarafından
Canım şu an çok normal tüm tepkiler üst sınırda kendini düşün eşini değil üzülsün yapacak bir şey yok. Benim tek hatam lohusalık bunalımının uzaması oldu eşim yıldı bir yerde ki o yer 4.ayın sonu dikkatini çekerim. Hormonlar senle dans edıyor yavrımu
(626 puan) tarafından
Etsin bakalım dans benn hormonlar eşim ve bebiş kutu kutu pense oynucaz ne etcez;)
0 oy
(7,936 puan) tarafından

O kadar normalsinki.. bnde dünen elimden yogurt kovasi düstu ortalik batti diye agladim esim temizledi sagolsun:D

(626 puan) tarafından
Ev temizliği için ağlamıştım evim pis die kendisi temizledi  sağolsun
0 oy
tarafından

Bendede oluyor arada. Hamilelik hormonlarindan olsa gerek yaa. Mahvedio insanı :D

(626 puan) tarafından
Bir keresinde evim pis die ağlamıştım kendisi temizledi :/
0 oy
tarafından
Hamileligimde eşim yanımda değildi sayılı gündür yanımda oldukları o yüzden hiç bunaltmadm 
(626 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim
tarafından
Aminn cnm Allah'razı olsun
0 oy
(1,117 puan) tarafından

Eşin çok anlayışlıymış aferin ona. Ama fazla naz aşık usandırır. Sen biraz abartmış gibisin :)

0 oy
(13,612 puan) tarafından

Ben duş alıp dişini fırçalıyor diye neler ettim neler adam 15 gün banyonun yanından geçmedi:D

tarafından
Bunda ne var ki :D ne güzel temiz kalmış sana da temiz yaklaşmış :))))
(13,612 puan) tarafından
Bize 9 ay ilişki hep yasaktı bayan müşterileride olunca hormonlar baya bı saçmalamıştı insan konduramasada düşünüyor işte ne saçma yaa :)
tarafından
Kuaför anladığım kadarıyla. Allah yardımcın olsun. Kadınlar fenaaaa :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 73 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Emine S (17,446 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 192 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurozdemir429 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 66 göst.

411,936 soru

12,401,002 cevap

44,424 kullanıcı

Kategoriler

...