0 oy
1,392 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Bi kızım var 8 aylık dün şort giydirdim eşim kızdı Bi daha çorapsız giydirme diye saçmalama d vitamini alsın ferahlasim biraz bacakları dedim olmaz giydirme Bi daha pedofili diye Bi pislik zihniyet var bilmiyo musun dedi sizler ne düşünüyo sunuz bu konuda kız çocuklarınıza elbise sort giydirir misiniz ya 10 yaşında kız çocuğu da giyse çıtı pıtı çok tatlı olmuş gözüyle bakarım ben sevimli bulurum ama eşim asla diyo 

42 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ben 32 yaşındayım, ben bile giyiyorum. Pedofili elbiseye şorta bakmaz. 
-Reklam-
+2 oy
(12,520 puan) tarafından
Ben ilk senelerde giydirdim şuan kızım 4 yasında giydirmiyorum. Ağaç yaşken eğilir. Geçen yine bir postta aynısını yazdım.

Sen öyle dersin ama dünya pislik dolu. Ve yetiştirmek istediğim şekle göre şimdiden yetiştirmeliyim elimden geldiğince. Ben böyle düşünüyorum.
tarafından
Aynen katılıyorum sana büyük kızım 9 yaşında 3 yaşından beri giydirmiyorum ve artık bol pantolon almaya başladım çünkü nasıl yetiştirirsen öyle gider.
Tabi bu birazda insanların kendi aile yaşantısına  da bağlı o yüzden saygı duyarım. Ama nolursa olsun ne giydirirsek giydirelim çocuklarımız hep gözümüzün önünde olmalı.
(12,520 puan) tarafından
Aynen..
tarafından
+++++++++±++(+((((+++
(12,520 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
+2 oy
(7,480 puan) tarafından
Disarda hic kolu bacagi acik giydirmedim 1 yasinda suan kizim canim. Hani tisort neysede bende bacagi acik giydirmeme taraftariyim. Gunumuz cok kotu. Hele bazen goruyorum kiz bebeklerimizi oyle giydiriyorlarki ciplak nerdeyse. Bence hic hos degil. Bebek diye mahremiyeti kaybetmemeliyiz. Zaten esimde sevmez istemez o tarz giydirmemi.
tarafından
Ayy evet bazıları file çorap göbeği açık bluz omzu düşük bluZ giydiriyor daha yaşına bile girmemiş bebegine vallahi sadece iğrenç ya o masumluğa nasıl öyle şeyler yapıyolar anlamıyorum
(7,480 puan) tarafından
Kesinlikle canim. Yani cok hassas bi konu dikkat etmeliyiz.
(11,220 puan) tarafından
Benim canım konuşmuş
Ne kadar da haklisin cnm
(7,480 puan) tarafından
Beyzamm bitanem benim ❤.
(11,220 puan) tarafından
❤❤❤❤❤canimmmmm
+1 oy
(6,187 puan) tarafından
O pedofili zihniyet cok farkli bi durum bebek sizle sonucta birisine verip gitmeyeceksiniz.Zarar gelse amca,dayi,hala,teyze bunlardan da gelebilir onlar gelip ben pedofiliyim demiyor ya.Pedofilinin giyimle alakasi yok
+1 oy
tarafından
Nasıl alışırsa öyle  gider kafasındayım  evde çok bunaldığı zaman rahatlasın diye giydiriyorum  ama dışarı söz komusu olunca ne kadar küçük de olsa giydirmiyorum 
+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Ya anne baba yanında olduğu süre neden giydirilmesinki bana saçma geliyo 
tarafından
Ya bende eşime kızdım da insanların pis gözleri değsin istemiyorum erkek olsa da aynı düşüncede olurdum ortalık çok kötü artık diyo
+1 oy
tarafından
Yani benim kızım şuan 2 yaşında giyiyor ama öyle baksır gibi kısa değil. Ve 4 yaşından sonra giydirmeyi düşünmüyorum. Sebebi millet bakacak diye değil. Biz muhafazakar aile olduğumuz için dini açıdan şimdiden eğitmek lazım diye düşünüyorum. Çünkü 10, 11,12,13,14 yaşına kadar giyse sonradan örtünmek veya mahrem yerlerini kapatmak çok zor olur onun için. Boşuna atalarımız dememiş AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR. 
0 oy
(1,099 puan) tarafından
Şort giydirmem ama elbise giydirdiğim zaman alttan çorap giydiriyorum bende sevmiyorum açmayı 
0 oy
tarafından
Bebek devamlı yanımda olacağı için giydirin diye düşünüyorum.

Yada giydirmeyedebilirim esinede hak verdim
0 oy
(29,523 puan) tarafından

seref siz insanlar kötü gözle bakacak diye kizimin icinde heves bırakamam giydiririm ama  tebdirimi alirim .

tarafından
İyide açık giyinmek bi heves olmamalı bence. Çok cici giydiripte hevesini alabilir. Şerefsizler insanlar için değil Allahı memnun etmek için dikkat etmemiz lazım.
(29,523 puan) tarafından
Heves dedim ise bi elbiseyi begenir ama azda olsa aciktir  zaman sonra giymek istiyorum derse hevesini alsin diye giydiririm.
Giydirsem dahi kalabalık ortama sokmam.
 Suan 6 aylik  1 yasina kadar ufak tefek şort fln giydiririm evde disari ciksak zaten uzerine ince battaniye örterim.
Tebdirimi alirim dedigim gibi
tarafından
E tabi zaten evin içinde daha rahat olunur
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Ben eşine katıılyorum kuzum 
0 oy
tarafından
Kızım 2 yaşında şuan giydiriyorum  aklı ermeye başladıkça uzun giydiririm zaten

Ama bakınca eşin de haklı tabi her ne kadar kızın küçük de olsa.. hayvana elleşenler bile var oy ooyy...
tarafından
Ya bende ilk eşime abartma diye kızdım o da bebeğimiz erkek olsa da izin vermezdim kimsenin pis gözü deymesin diyo Bi şey diyemiyorum
(249 puan) tarafından
Benimde 3 yasinda kizim var korkuyorum giydirmeye acik soylim bide yapisi felan yasindan buyuk gosteriyo sen simdiden alistir kisa giymesin kuzum sen kotu dusunmezsin ama karşıdaki insanin niyetini bilemezsin dikkatli olmakta fayda var
0 oy
(11,220 puan) tarafından
Benim eşimde kızıyor cnm ama çocuk çok ağladığı için bu aralar bisey demiyor evim çok aşırı sıcak kaç defa üst değiştiriyorum çünkü mesela elbise giydirirsem altına sort giydiririm falan 
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Giydiremiyoruz maalesef aklıma herşey geliyor o pislikler yüzünden ya Allah belasını versin bu hale getirenlerin 
0 oy
(291 puan) tarafından
Ya ne alakası var, pedofili olan birisi şort giymese bile etkilenir bebekten. Zaten sen de şort giydirip kimsenin kucağına vermiyorsun. Eşin saçmalamış. 
0 oy
(52,062 puan) tarafından
esin gibi düşünüyorum canim giydirmiyorum 
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Allah korusun öyle insanlardan. Ama onlar ne giyersen giy o iğrenç gözleriyle bakıyorlar.

Kızıma şimdi giydiriyorum herşeyi zaten yanındayım
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Evde birşey olmaz da, dışarda bence de daha dikkatli ol derim
tarafından
Evde zaten zibinla duruyo canım eşim de çarşıya çıkarken giydirme diyo
(5,482 puan) tarafından
Benim daha bebiş doğmadı ama haberle v.s derken insan korkuyo
0 oy
(2,444 puan) tarafından
O zihniyetteki insanlar ne yasa ne cinsiyete ne de varlık sınıfına bakmıyor maalesef. İnsanlıktan çıktılar artık. Yaşlısı genci hayvanı eşyası hiç farketmiyor öyle pisliklere görüp duyuyoruz. Bende giydiriyorum kızıma yeri geldiğinde kendimde giyiyorum. Esin de kötülügünü düşünmez tabi. İnsanın evladını korumaktan başka amacı kalmıyor artık. Ben kalabalık içine girilecekse eş, dost akraba hiç farketmez genellikle uzun giydirmeye çalışırım. Su devirde babana bile güvenmeyeceksin çünkü. Ve asla kimsenin kucağına oturtmasina, kızıma dokunmasına izin vermem. Zaten opturmuyorum esim ve ben hariç kimseye. Kötü bilen de kötü bilsin. Dedesi dayısı amcası ne olacak diyenlere de gerekli cevabı veririm. Kimse kızımdan önemli değil 
tarafından
Bende oturmasına falan izin vermem ileride bunları bize yaptırmak zorunda olanların Allah cezasını versin
(2,444 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(5,817 puan) tarafından
Eşine katılıyorum 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 611 göst.
29 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (404 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 103 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cnsuuu (382 puan) tarafından soruldu