0 oy
1,108 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (128 puan) tarafından
3yildir evliyim  ve her kaynanamın  evine gittigim de bir konuşmasın da seni parayla aldik baba evinde fazla kalma ya da misafir gelince yapmam yemek derim onlar benim eltilerim misafir degiller derim yine yüzüme vurur tlf da öyle .sebebi de ailem eşimle evlenmemi istemedi yabanci diye kaynanam da oglumu sevdin aileni hiçe saydin der biri ona cok şanslısın  gelinlerin cok iyiler .o da şu cevabi vermiş ben ıyiyim  .ondan onlar iyiler dilim yok  demiş

32 Cevaplar

0 oy
(10,651 puan) tarafından
Benimki kayınpeder kaynanalik yapiyo kaynanam Allah razı olsun iyidir ama kocasını hiç sevmem bikere arkadaşım beni akşam yemeğine davet etti kızımı alıp gitim karısından işinde aldim gidiyim tmm dedi eşimde izin verdi neyse gitim akşam 10 gibi eşim geldi beni almaya tekte dönmedim eve beni aldı karsina bı sürü şey söyledi biz bugüne kdr namusumuzla yaşadık basimiz dik yürüdük yani sen adimizi cuakrtirsin dedi yada başka bişey mana etti onun bana söyledikleri saymakla bitmez ondan nefret ediyorum bide tatlı dilli ama yemezler kocam askere giti 20 gün olmuştu hemen benden bilezigimi istedi ztn takıda bana takmadiakr düğünde düğüne gelen parayla 2 çift bilezik yaptı oğlu giti on fırsat oldu tuturdu ver diye 
(7,910 puan) tarafından
Versin mi peki
(10,651 puan) tarafından
Ben değil oğlu vermedi askerdeydi aradık dedim baban 2 bileziği istiyo orda babasına öyle kizp oylenmis arkadaşları zor sakinleştirmeye komutana kdr bu olay giti eşimin ziruna giden şey neden ben geldim diye sen hemen isted8n evimizi araba arsa varimizi yogununuzu satın şimdide karikin 2 bileziğini istiyorsun demiş vermedik
-Reklam-
0 oy
(3,254 puan) tarafından
kaynanam ve annemin arasi limoniydi kaynan kisisi ben aramiyom annende aramiyo hic dedi bende sen ara kiz evi naz evi dedim o gecti artik nazlanacak olan benim kiz bende cunku dedi benim o an dilim tutulmustu
0 oy
(87 puan) tarafından
şerefsizin kızı demişti evim birlikti ayırmak istedim diye hemde defalarca hakaret etti. Ama en çok kalbime kazınan sözüdür
(7,910 puan) tarafından
Pis terbiyesiz kadın o Kimin kizi acaba
0 oy
(18,180 puan) tarafından

ne gıcık karıyaaa banada söylediği çok şey varda unuttumm gitti:ermm:

0 oy
(6,920 puan) tarafından
Doğduğu gün evime geldim oğluma beddua ettiğini söyledi

Tesadüfen gördüm yün yatak yapmıştı içinde b.ok diken pistin bıtrak ne ararsan var batıyor 3ay yattı o hassas teni

Boşanalım diye etmediği hakaret kalmadı eşimle iyi olmamı çekemedi geldi gitti bna ağır hakaretler etti sütüm kesildi geri getirttim

Aileme dil uzattı demediği kalmadı fırsat vermedim kötü gelin oldum

Hepsini geçtim ama oğluma kimse beddua edemez bunu hiç unutmuyorum unutmayacağım unutturmayacağım

Elbet günü gelir birgün o yatak ve bedduanın hesabı sorulur
0 oy
tarafından
Valla var birkaç sağdan soldan duydum ama kendisine soracaktım eşim boş ver usteleme ben onu biliyom zaten dedi eğer laf açılırsa diyecem
0 oy
(38 puan) tarafından
ilk kızıma hamileydim ozman eşimden şiddet görmüştüm ve esim sınır krizi gecrmsti ve kaynanamın o lafi hic gitmez kulağımdan ben sen bir bebek daha doğursun ama ben bitane dha eşimin adını söyleyerek getirmem dedi o lafi asla unutmam rabbim aynisinin fazlasıyla kendine yaşatsın duyursun ins
0 oy
tarafından
Ben bebegimi dogurdugumda çok kiskaniyordum kimseyle paylaşmak istemiyodum babası bile alsın istemiyordum (gerçi hala öyleyim pek paylaşımcı değilim sevsigimi paylaşamam şuan birtek babasina kiskanmam) oğlum bir aylıkken kaynanam eşime mesaj atmış ( yüzüme bişey demeye totosu yemez çünkü) bu kız bizi çıldırtacak babasının evinden mi getirdi sanki yazmış. Bu çok zoruma gitmişti bende denk geldiği yerde diyorum emeğini ben çekiyorum ben taşıdım ben uyumuyorum onun için babasının bir gecelik zevkiydi sadece diye şimdi ağızlarını acamiyolar. Bebeğim 5 buçuk aylık oldu 
(7,910 puan) tarafından
Sizin dediğiniz daha ayıp bir kelime ... Sizin evladınız ama onlarında canı bence biraz haksizsiniz
0 oy
(674 puan) tarafından
O kim ki dünki b.ok demişti bi kavga arasında bi de ilk gebeligimde kız olduğunu öğrendik salya sümük ağladı kızlar bahtsız olur diye hatta o kadar ağladı ki yolda büfe den selpak aldık bütün hafta üzgün durdu şimdi tepesinde taşıyor ama ne fayda son nefesinse bir damla su bile yok ona da oğluna da kızlarına da!
0 oy
(582 puan) tarafından
O kadar çok ki saymakla bitmez... Ama.en zoruma giden laflari 

Seni hiçbir zaman istemedim hep ayrıl diye dua ettim

Yilansin sen ailemle arami bozdun 
0 oy
(975 puan) tarafından
Benimde bugün sabah oldu. Komşu kahvaltıya çağırdı evin önünde yiyelim diye bende pişi yapıyorum o ara tava elimden kaydı az bişey yere yağ döküldü ayağıma geldi kızgın yağ sonuçta . Mutfağa bı geldi insan ayağına bişey oldu mu diyeceği yerde her tarafı yağ ettin sıranın haline bak bu ne böyle diye kızmaya başladı . O an o kadar zoruma gitti ki anlatamam . Bide ben hep içime atan biriyim . Geçtim odama ağladım. Sonra gittim halıyı deterjanlar la sildim fırını felan . Gorumcemi severim ama kızı da benim yaşadığımı yaşasın da ne olduğunu görsün . Allah büyüktür .

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 980 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 246 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Shrtrn (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 488 göst.
26 Temmuz 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Aysegul&20 (5,917 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,097 soru

23,659,853 cevap

308,918 kullanıcı

...