+1 oy
891 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Çok canım yanıyor  ne yaptılarsa olmadi sunuyor açılma . Sora  sezeryan yaptı  14.00 mi 15.00 mi idi ne saat . Ve şuanda  karnim cok  ağrıyor    ne yapcam  bilmiyorum.  Ayakta duramıyorum Tavsiyesi olan ?

Ve dua eden etmeyen  herkesten Allah razı olsun 

20 Cevaplar

+1 oy
(12,605 puan) tarafından
Gozun aydn cnm Allah analı babalı buyutsun.. zaten henuz ayakta durmak için zorlama kendini saatler olmuş doğum yapalı du bakalm.. sık sık kalk yuruyuş yap uzan geri.. çok yorma kendinu ama surekli de yatma yuruyuşu ihmal etme.. 1 hftaya kalmaz kendine gelirsn uzulme.. Allah yardımcn olsun
tarafından
Amin inşallah ama ben ne kadar dogrulmaya  çalışsam karnim sanki dikiş patlcak  gibi
-Reklam-
0 oy
(1,798 puan) tarafından
Ay çok şükür ki gelmiş bebeğin öyle yada böyle.. ağrın için sana ağrı kesici yapacaklar zaten cnm ne desem bilemedim.bian evvel kavuşursun sağlığına inşallah ♥️
tarafından
Amin inşallah .  Ama yaptılar da 1 tane fakat  hala canım yaniyo
0 oy
(2,539 puan) tarafından
Gozun aydin evet çok zor ama yurumelisin bol bol çok geçmiş olsun 
tarafından
Teşekkür ederim .. canım.cok yanyo
0 oy
tarafından

Allah analı babalı büyütmegi nasip etsin gözün aydın inşallah biran önce toparlanır evinize geçersiniz :)

tarafından
Inşallah  amin tsk ederim
0 oy
(651 puan) tarafından
Ay canım çok sevindim valla aklımdaydın acaba doğum  yaptı mı diye düşünüyodum bende geçmiş  olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 
tarafından
Rabbim e cok  şükür inşallah ...Ama ALLAH  asla bu 2 günde çektiklerimi  kimseye çektirmesin
(651 puan) tarafından
Amin canım Allah'a şükür benim doğumum çok kolay geçmişti kendi sancimla doğum yaptım 4 saatte Allah bütün kadınlarımıza kolay doğumlar nasip etsin yavrularımızı da bizlere bağışlasın
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Oh çok şükür canım, çok sevindim. Dün geceden beri suni yiyodun. Yat dinlen canım kalkma zaten, bebşin sağlığı sıhati nasıl
tarafından
Ay hele sen  bugün  yaptıklarını  bi bilsen  Allah im  düşmanıma dahi vermesin  ....
Bebek ac mi anlmyom emmek.de istmyo  ve göğüs  ucum yok tutamyo  silikon taktım ona da yanasmyo
(5,483 puan) tarafından
Yaaaaa çok üzüldüm kuzum mama felan verin artık bi süre
tarafından
Ya sabah vermeye calstik  midesini bulandırp  dryo
(5,483 puan) tarafından
Sütünü sağamadın mı peki
tarafından
Ya onu dum hemşire sıktı biraz kasığa koydu verdi ama öyle acıdı ki
0 oy
tarafından
Canım gozunaydin olsun bebeğini aldn kucağına çok şükür sağlıkla da eve geçin insallah
tarafından
Çok şükür amin insallah
0 oy
(134 puan) tarafından
Ayy gozun aydin bacim evladini sana bagislasin Rabbim.Ne mutlu sana.Agrilarin da gecsin biran once insallah.
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Aklım hep sendeydi. Geçmiş olsun canım benim inşallah bir an önce ayaklanirsin.. 

Ben daha doğum yapamadım malesef.. 
(2,071 puan) tarafından
Napiyim hastanede yatıyorum suni de vermiyolar bebegin hareketlerinde falan sıkıntı yok diye kendi sancım gelir diye bekliyorlar :(
tarafından
41 +3 oldun bugün değil mi suni de kolay değil ama beklemekten iyidir.  Neyse doktorların bir bildiği vardır muhakkak
Rabbim yardımcın olsun kuzum sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşaAllah⚘❤☺
(2,071 puan) tarafından
Evet canım 41+3 oldum en fazla 3-4 gün beklerim herhalde hala çok korkuyorum dakikalar dursun istiyorum inşallah güzel olur hersey
tarafından
Korkma kuzum. Hastane psikolojisi farklı ama kızın için. Evde bi aksilik olsa farkedemeyebilirsin Allah korusun. Gözetim altında olman ikiniz için de en iyisi. Canını sıkma herşey çok güzel olacak ☺⚘
tarafından
Ay bi  bilsen neler çektim rabbim  sana  ve başkalarına asla  bu yaşadıklarımı  çekktrmesin....Açılma oldu mu ilerlerdi mi
0 oy
tarafından
Hadi hayırlı olsun hayırlısıyla sağlıkla büyüt inşallah;)
tarafından
Amin inşallah cümlemiz icin
0 oy
tarafından
Kizz hadi gozun aydin
tarafından
Ay çok teşekkür ederim . Rabbim kimseye yasatmasın bu çektiklerimi
0 oy
(1,963 puan) tarafından

Kuzum tek yapman  gerekn bol bol yurumek ben o şekilde  hemen ayaklndm. Surekli kalktm ayaga cok zor cok canın yanar ama sıktım  dişimi..

Bnde saatlerce suni  alip son anda sezaryan  olmstm kuzm gecms olsun bi sorun varsa sorabilirsin..

Hayırlı olsun  gözün aydın  Canm  benim  <3

(1,963 puan) tarafından
Aynen  kuzum zor olmstr:/ bebegin iyi mi
tarafından
Çok şükür. Ama ac mi.tok mu anlmyom birde benm.gogus ucum yok
(903 puan) tarafından
Canım yanında kimse yok mu yardım etsin sana 2 saati geçirme emzir sık sık o bilmez uyanmayı yavru yan dön yanına al emzir saralık olmasın
tarafından
Emzrtyolar  ama ac mi anlmyom
(1,963 puan) tarafından
Uyuyo mu bebeğin  sık  sık  emzir  bn yarim saatte bir  saatte emzryidum. Bnmdr göğüs ucum  yoktu sutum 2 3 gun snra  geldi
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Canım yürümeye başladın mı bol bol yürü gazını at ki rahatlayasın aklım sendeydi çok şükür ikinizde kurtuldunuz bu acılar geçicek biraz dayan anne olmak zor
tarafından
Evet Allah razı olsun
 Herşey çok zor du adeta hem normal hem sezeryan doğurdum oldu. Yürüyeyim dedim ama karn m cok acyo
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bagislasin, elinde geldikce yürü ...
tarafından
Amin seninde.  Ama canım çok acyo
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Yürü sürekli be kdr yürürsen o kdr hızlı iyilesirsin 
tarafından
Ama karnim cok acyo
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Gözünaydin cnm Rabbim.anali babali büyütsün insallah tez zamanda iyilesirsin
tarafından
Amin inşallah  tsk ederim
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Allhim şifa versin canım ins toparlarsın yarına daha iyi olursun inşallah  bolca yürü 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Hayırlı olsn cnm bol bol yürümen lazım acıyo diye yatma hemen toparlarsın hiç yatma yarına rahatlarsın. 
tarafından
Ya ALLAH razı  olsun ama ameliyat yeri acıyor  :(
(25,181 puan) tarafından
Ee acıcak tabi cnm o kadar olur anne olmak kolay mı sen bol su iç kücük tuvalete çık rahatlatıyo o acıyı ve bol yürü
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım bol bol yürümen lazım biliyorum dikilmek çok zor ama yatarsan iyileşmen uzar güle güle büyüt inşallah 
tarafından
Amin inşallah ama dogrulamylrum cok zor :(
tarafından
Aynen canım bende öyleydim hiç grçmiycrk sanıyordum ama geçti şimdi 47 günlük olduk seninkine geçecek biraz sabır :)
0 oy
tarafından
Allah analı babalı büyütsün canım 
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,822 soru

24,377,204 cevap

348,411 kullanıcı

...